Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

dėkui Plepute, Tu angelas smile.gif darbo paiesku angelas mirksiukas.gif
Atsakyti
Plepute, labuka smile.gif ar galiu rašyti šitaip savo cv prie darbo patirties(suabejojau, man kažkaip nesižiūri)labai sausai kažkaip:

"X" darbovietė
•Organizuoju ir užtikrinu tinkamą dokumentų registravimą, saugojimą, skirstymą bei vykdymo kontrolę.
•Rengiu sprendimų projektus, potvarkius bei kitus raštus.
•Vadovo pavedimu ruošiu ataskaitas.
•Organizuoju vadovo nurodymų perdavimą vykdytojams ir vykdymo kontrolę.
•Tvarkau interneto svetainę bei nuolat atnaujinu svetainės duomenis.
•Protokoluoju posėdžius.

"X buvęs darbas"
•Rengiau įvairius siunčiamus dokumentus, tarp jų ir vykdomuosius raštus.
•Organizavau skyriaus dokumentų valdymą, užtikrinau tinkamą dokumentų registravimą.
Sprendžiau įvairius klausimus, susijusius su civilinių bylų tvarkymu.
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 04 30, 11:56)
Plepute, labuka  smile.gif  ar galiu rašyti šitaip savo cv prie darbo patirties(suabejojau, man kažkaip nesižiūri)labai sausai kažkaip:

Data (pvz., Nuo 2006 08)
"X" darbovietė
Pareigos
•Organizuoju ir užtikrinu tinkamą dokumentų registravimą, saugojimą, skirstymą bei vykdymo kontrolę.
•Rengiu sprendimų projektus, potvarkius bei kitus raštus.
•Vadovo pavedimu ruošiu ataskaitas.
•Organizuoju vadovo nurodymų perdavimą vykdytojams ir vykdymo kontrolę.
•Tvarkau interneto svetainę bei nuolat atnaujinu svetainės duomenis.
•Protokoluoju posėdžius.
[visa tai galima formuluoti ne per veiksmazodzius, o daiktavardzius. Pvz., tinkamo dokumentu registravimo, saugojimo, skirtstymo bei vykdymo kontroles organizavimas ir uztikrinimas. ir t.t.]

Data (pvz., 2002 04 - 2006 08)
"X buvęs darbas"
Pareigos
•Rengiau įvairius siunčiamus dokumentus, tarp jų ir vykdomuosius raštus.
•Organizavau skyriaus dokumentų valdymą, užtikrinau tinkamą dokumentų registravimą.
Sprendžiau įvairius klausimus, susijusius su civilinių bylų tvarkymu.

Jo, viskas gerai. Raudonai parasiau savo komentarus smile.gif
Atsakyti
ačiū labai labai wub.gif
Atsakyti
Merginos, sia savaite Vilniuje (penktadieni arba sestadieni) darysiu seminara apie darbo paieskas. Kaina 150 lt. Laikas nuo 10 val. iki 15 val. Gal yra norinciu prisijungti? smile.gif
Atsakyti
Dėkui, Plepute, už gaires, kaip išsianalizuoti, koks darbas būtų tinkamas.
Seminare labai norėčiau sudalyvauti, ale kad darbo diena išeina...
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2008 05 07, 17:02)
Dėkui, Plepute, už gaires, kaip išsianalizuoti, koks darbas būtų tinkamas.
Seminare labai norėčiau sudalyvauti, ale kad darbo diena išeina...

Tikiuosi, kad nors siek tiek padejo...
O del seminaro - jo, ispuola i darbo diena. Ir mano sestadienis jau uzimtas, todel jei daryciau seminara, tai tik penktadieni. Jei susirinks grupe smile.gif
Atsakyti
Plepute, padėk prašau 4u.gif
Ieškau kito darbo ne pagal specialybę. Visiems labai užkliūna mano išsilavinimas, nes dažniausiai išvis nepakviečia į pokalbį, o jei pakviečia, tai išgirstu klausimą: "Ką, ką tu ten baigus?" doh.gif Gal motyvaciniame laiške išvis neminėti, kad esu baigus tokį ir tokį universitetą, fakultetą ir pan., o tiesiog parašyti, jog esu įgijusi aukštajį išsilavinimą. CV aišku surašyčiau viską, kaip yra, bet gal motyvacinį laišką darbdaviai labiau skaito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 05 08, 09:13)
Plepute, padėk prašau  4u.gif
Ieškau kito darbo ne pagal specialybę. Visiems labai užkliūna mano išsilavinimas, nes dažniausiai išvis nepakviečia į pokalbį, o jei pakviečia, tai išgirstu klausimą: "Ką, ką tu ten baigus?"  doh.gif Gal motyvaciniame laiške išvis neminėti, kad esu baigus tokį ir tokį universitetą, fakultetą ir pan., o tiesiog parašyti, jog esu įgijusi aukštajį išsilavinimą. CV aišku surašyčiau viską, kaip yra, bet gal motyvacinį laišką darbdaviai labiau skaito  unsure.gif

Jo, cia vienas is variantu - nerasyti koks butent issilavinimas. Jei issilavinimas tiesiogiai neatitinka darbo specifikos (nu, pvz., gydytojo darbas ir medicininis issilavinimas, mokytojas ir pedagoginis issil. ir pan.), galima pamineti tik fakta, kad jis yra rolleyes.gif

P.S. Nuotrauka tavo avatare suuuuuuuuuuuuuuuperine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 05 08, 11:36)
Jo, cia vienas is variantu - nerasyti koks butent issilavinimas. Jei issilavinimas tiesiogiai neatitinka darbo specifikos (nu, pvz., gydytojo darbas ir medicininis issilavinimas, mokytojas ir pedagoginis issil. ir pan.), galima pamineti tik fakta, kad jis yra rolleyes.gif

P.S. Nuotrauka tavo avatare suuuuuuuuuuuuuuuperine wub.gif

Dėkui už atsakymą ir pagyras avatarui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai ar visos darbukus susiradot? 4u.gif

As klausima turiu toki- ka darot, jei esamas darbdavys suzino, kad siuntet CV i kazkokia imone? unsure.gif Ir ka siulytu sakyt plepute 4u.gif

Pvz ateina direktorius ir sako- "tai siuntei CV i "TokiaIrTokia" imone?" g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mane dabar tokia situacija: ieskausi darbo,esu grizusi is Anglijos.Nusprendziau atsistoti darbo birzoje.Siandien nuejau uzsiregistruoti ir paklausiau apie bedarbio pasalpa-kaip dabar vadinama bedarbio draudimo mokesti.Tai zinote ka pasake-sako,kadangi as kai grizau is Anglijos nesu dirbusi Lietuvoje-tai man tipo nemokes bedarbio mokescio.Kas cia per briedas?
Gal kas buvote susidure su tokia situacija? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti