Siauliai

tai jau kiek musu? atrodo 4, reiktu 6 tai galesim kviestis plepute i konsultacijas.
Nusivyliau darbo ieskojimu,bet suprantu,kad visko buna ,kad tas mano svajoniu darbas,kazkur netoli,tik reik nusiramint ir laukt,nesudejus ranku.na daabar pertrauka darau,nes mokslai spaudzia.
Nezinau ar i tgema, bet del isvaizdos einant i pokalbi,rubai kaip rubai,suprantu,bet va plaukai....as turiu ilgus plaukus,na ir nueinu pasileidus plaukus,visa grazi,pasitempus,bet pradejau manyti,kad palaidi plaukai,darbdaviui ne darbines nuotaikas gali sukelti.....o moterim irgi gali nepatikti,kad plaikstosi cia grazuole,matyt jai ne tas rupi.Na as taip pabandziau paanalizuoti.Ar kaip?Reiks i kita susitikima eiti su kuodu.
Papildyta:Askai buvau pokalbiuos Siauliuose, tai tik vieni paskambino,o kiti elaiska atsiunte, uzjauciu.Nervu daug atima.Ieskodamos neblogos praktikos isigyjam,
Papildyta:O nemaloni atmosfera darbo kolektyve ir man buvo, na labai savimi pasitikejima numuse.Tad manau reikia kuo greiciau gero naujo darbo ir nebijoti,bent taip jau drasinu save.Na kazkiek padeda.