Įkraunama...
Įkraunama...

Lašiukai i nosį nuo slogos

Dar vakar ryte viskas buvo gerai,o stai siandien varva nosis kad net negaliu pasilenkti,neprakvepuoju normaliai.Gal zinot kokius gerus lasiukus i nosi nuo slogos?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2007 09 15, 09:13)
Dar vakar ryte viskas buvo gerai,o stai siandien varva nosis kad net negaliu pasilenkti,neprakvepuoju normaliai.Gal zinot kokius gerus lasiukus i nosi nuo slogos?Aciu.

Siaip sutraukianciai neblogai veikia Vibrocil. As dazniasiai naudoju Pinosol.
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2007 09 15, 09:13)

na gal geriau ne lašiukai, o pabandyk vaistukus homeopatinius nuo slogos oscyllocosinum (ar kažkas panašaus), reik paimti 15-20 žirniukų ištirpinti pusei stiklinės vandens ir gurkšnoti mirksiukas.gif o Vibrocilis tai jis palengvina kvepavimą, jei nosis užgulta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2007 09 15, 10:13)

As tai naudoju VIBROCIL
Atsakyti
Su tais homeopatiniais.. doh.gif kol ju privalgai blink.gif Nieko jie nepalengvina. Lasai i nosi irgi yra zolinai ir bent jau kiek veikimas jauciamas.
Atsakyti
as perku imiden ar imidin purskaliuka (nepamenu tikslaus pavadinimo)
kainuoja 6-7lt bet praeina per diena thumb_yello.gif
Atsakyti
Auksinis purškaliukas XYMELIN thumbup.gif Iš karto nuima nosies užgulimą...
Atsakyti
Vaistinėj gamina tokį geltoną skystuką su adrenalinu ,tai pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 09 15, 13:22)
Su tais homeopatiniais..  doh.gif  kol ju privalgai  blink.gif Nieko jie nepalengvina. Lasai i nosi irgi yra zolinai ir bent jau kiek veikimas jauciamas.

man tie homeopatiniai tas pats,kas nieko, gal kad turejus sinusita g.gif bet lasink nelasinus, man jie visai net neatkemsa. as dazniausiai lasinu Otrivin su mentoliu arba Xymelin
Atsakyti
O man is homeopatiniu patinka Euphorbium Compositum purskalas i nosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 09 23, 19:02)
man tie homeopatiniai tas pats,kas nieko, gal kad turejus sinusita g.gif bet lasink nelasinus, man jie visai net neatkemsa. as dazniausiai lasinu Otrivin su mentoliu arba Xymelin

drinks_cheers.gif As tuos pacius vaistus naudoju. thumbup.gif
Atsakyti
otrivin arba vibrocilį
Atsakyti