Įkraunama...
Įkraunama...

Lašiukai i nosį nuo slogos

Sveikos mamytes! Norėjau paklausti ar kas nors naudojote RHINOLAYA produktus? Daktare rekomendavo išbandyti mažyliui nuo slogos rhinolaya kids, bet kai negirdėtas produktas tai norėjau pasidomėti jūsų nuomonės
Atsakyti
jei nepadeda mineralis smile.gif ar juros vanduo, tuomet tik vibrocil'as gelbsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bestmomever @ 2013 11 14, 11:52)
Sveikos mamytes! Norėjau paklausti ar kas nors naudojote RHINOLAYA produktus? Daktare rekomendavo išbandyti mažyliui nuo slogos rhinolaya kids, bet kai negirdėtas produktas tai norėjau pasidomėti jūsų nuomonės

Sveiki, kaip tik ieskojau temose apie Rhinolaya purskala su Himalaju druska, kadangi sunui man taip pat parekomendavo naudoti gydytoja... Nosyte labai uzgulusi jau ilga laika- gydytoja patare pabandyti Rhinolaya kids purskala i nosi- nezinau kaip kitiems, bet mes likome labai patenkinti- purskalas labai svelniai purskia, vaikas neisigasta, ir labai greitai atkimso nosyte. Plius dar pasidomejau- kad Himalaju druska apskritai yra labai naudinga visam organizmui, kadangi yra naturali ir turtinga mineraliniais elementais thumbup.gif

Atsakyti
Penktadieni nusipirkau Rhinolaya kids noredama isbandyti. Sunui kaip ir man nelabai patinka visokie laseliai ir purskalai, bet perdaug nesispyriojo, o ir rezultatas buvo geras.

Aurelitta o jus bandete purskalus suaugusiems?
Atsakyti
QUOTE(bestmomever @ 2013 11 19, 21:11)
Penktadieni nusipirkau Rhinolaya kids noredama isbandyti. Sunui kaip ir man nelabai patinka visokie laseliai ir purskalai, bet perdaug nesispyriojo, o ir rezultatas buvo geras.

Aurelitta o jus bandete purskalus suaugusiems?

Pabandžiau, nes mano mažiui irgi tiko šis purškalas, tai nupirkau ir didžiajam savo vyrui, nes vaikšto aspisnarglėjęs į darbą jau antra diena... Bando- pirmas įspūdis atrodo neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Visa musu seimyma su pirmaisiais slogos simptomais kovoja koloidinio sidabro pagalba - ipurskiam i nosytes, ipurskiam i gerklytes ir atsisveikinam su nelauktom bacilom smile.gif
Atsakyti
Alijošiaus sultys į nosį - patikimas vaistas nuo slogos ir užsikimšimo biggrin.gif
Atsakyti