jei žinote gerą vietą, tai prašom pasakot kainas, adresus, įspūdžius apie vadovus ir pan.
sveikos, užsimaniau vėl keramiką lankyt
tik neatrandu kur.
jei žinote gerą vietą, tai prašom pasakot kainas, adresus, įspūdžius apie vadovus ir pan.
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 19, 11:06)
lankiau pries simta metu moksleiviu rumuose, poto Vienozinskyje..
o tai i moksleiviu rumus priims, jei as jau nebe moksleive? ir siaip kazkaip nesinori tarp vaiku sedet.. gal yra suaugusiuju grupes?
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 19, 11:19)
o tai i moksleiviu rumus priims, jei as jau nebe moksleive? ir siaip kazkaip nesinori tarp vaiku sedet.. gal yra suaugusiuju grupes?
tipo yra
kadangi nera tiek daug suaugusiu, norinciu uzsiimti keramika, tai jiems neapsimoka daryti atskiros grupes ir sujungia su vaikais. bet kad tokiu laiku jau paciu vaiku ne tiek daug yra
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 19, 11:23)
tipo yra
daugiau info čia.
kadangi nera tiek daug suaugusiu, norinciu uzsiimti keramika, tai jiems neapsimoka daryti atskiros grupes ir sujungia su vaikais. bet kad tokiu laiku jau paciu vaiku ne tiek daug yra
matyt dauguma eina i dienines grupes 
Keramika ir suaugusiems.... Vaikų darbeliai dalyvauja respublikinėse parodose
o pas Dalia as seniau ir lankiau
Aš tai su vaikais buvau pas Roką Čiurlionio gatvėje, dirbtuvėse. Ten vaikams daug maž pagal amžių užsiėmimai, mums patiko
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 19, 11:36)
sudetinga pas juos ten su informacijos pateikimu
prie plaukimo suaugusiems irgi raso apie vaikus
vienas kartas kainuoja 15 lt, o 95 lt tipo yra uz 8 kartus, kuriuos praktiskai reikia isvaikscioti per menesi.
buvau ten 3 kartus. siandien eisiu ketvirta
vienas kartas kainuoja 15 lt, o 95 lt tipo yra uz 8 kartus, kuriuos praktiskai reikia isvaikscioti per menesi.
buvau ten 3 kartus. siandien eisiu ketvirta
butu geriau jei 95lt butu uz 8kartus belekada, o ne per menesi
oo sita ten daug zmoniu buna? pailset noris belipdant, molis labai gerai man stresus nuima, tai pats procesas svarbiau, nei rezultatas.
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 19, 18:56)
atlek
nelabai daug zmoniu
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 20, 09:33)
atlek
nelabai daug zmoniu
mes kokie 4 suauge, kelios paaugles, na ir kokie 6 maziukai
zodziu, vietos dar yra
o jau tu maziuku kaip juokinga klausyti
kai pradeda jie tarpusavyje pasakotis visokias istorijas ir nuotykius ar filosofuoti apie gyvenima. cia neseniai viena suskele anekdota apie čiukčia. kita jos klausia, o kas tas čiukčia? o ta atsako - ai, tos gyvis

nelabai daug zmoniu
O jus merginos einat treciadieniai nuo 18h? o koks skirtumas kur eiti - i 102kab. ar 102A kab.?
QUOTE(dzeine_eir @ 2007 10 05, 13:15)
o koks skirtumas kur eiti - i 102kab. ar 102A kab.?
tas pats beveik ten
as dabar neinu