Įkraunama...
Įkraunama...

Keramikos užsiėmimai

Vakar pagaliau susiruosiau pirma karta nueiti i keramikos kursus, o pasirodo mokytoja serga...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine_eir @ 2007 10 11, 11:41)
Vakar pagaliau susiruosiau pirma karta nueiti i keramikos kursus, o pasirodo mokytoja serga...sad.gif

mano draugai vakar irgi buvo nueje. tai sake apie tai.
na ka padarysi - visko buna. bet nueik kita karta - ten tikrai visai smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
O ten tik treciadieniais suaugusiems vyksta? gal galima kuria nors kita diena ateiti? ne kiekviena treciaidieni galesiu ateiti..
Atsakyti
QUOTE(dzeine_eir @ 2007 10 12, 07:58)
O ten tik treciadieniais suaugusiems vyksta? gal galima kuria nors kita diena ateiti? ne kiekviena treciaidieni galesiu ateiti..

1dieniais ir 3dieniais mirksiukas.gif siaip tai 1dieni reiktu pasiskambinti, ar pasveiko destytoja, kad vel nuejus nepabuciuoti duru biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kur Kaune vyksta keramikos uzsiemimai suaugusiems?
Atsakyti
QUOTE(Fattima @ 2008 10 24, 20:59)
Gal kas zinote kur Kaune vyksta keramikos uzsiemimai suaugusiems?

Mane irgi labai domintų tokia informacija. Gal yra kauniečių, galinčių suteikti tokią info? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kur Kaune nezinau, bet zinau, kad Vilniuje, Kauno gatvej keramike Jolanta renka nauja grupe keramikos uzsiemimams, bet galima ten ir siaip nueit, ty nereikia uzsiregistruot ir vaiksciot. Daugiau info cia: keramikos pamokos
Atsakyti
QUOTE(IMK @ 2009 03 08, 18:55)
Kur Kaune nezinau, bet zinau, kad Vilniuje, Kauno gatvej keramike Jolanta renka nauja grupe keramikos uzsiemimams, bet galima ten ir siaip nueit, ty nereikia uzsiregistruot ir vaiksciot. Daugiau info cia: keramikos pamokos

Aš pas ją vaikštau nuo birželio mėnesio. Labai patinka. Tikrai gerai yra tai, kad nereikia mokėti už mėnesį, galima eiti kada nori ir kiek nori, žinoma, prieš tai susitarus. Aš lipdau 2 valandas, nes 1 man kažkaip per mažai. Dažniausiai būnu pas ją viena, kartais prisijungia dar koks vienas mokinys. Tikria labai patinka thumbup.gif
Atsakyti

Sveiki smile.gif

gal kas zino, kur galetu nueiti suauge zmones i vienkartini keramikos uzsiemima. Mano brolis su zmona svencia vestuviu metines, noreciau jiems nupirkti "bilieta" i vienkartini keramikos uzsiemima, kur galetu nusilipdyti nepakartojamus sleivus-kreivus seimyninius arbatos puodukus thumbup.gif
Labai noretusi, kad tai vyktu malonioje atmosferoje, su siltu mokytoju cool.gif Ar yra Vilniuje tokia vieta???
Aciuuuu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi idėja! Man atrodo, galima bet kokiam keramikos pamokas teikiančiam mokytojui paskambinti ir susitarti. Kad ir Jolantai, pas kurią aš mokausi. Tik vienkartinis užsiėmimas nelabai išeina, nes nulipdytą puodelį reikai išdegti ir kitą kartą glazūruoti, o paskui vėl išdegti. Taigi, būtų nebent dvikartinis užsiėmimas smile.gif Bet idėja tikrai puiki 4u.gif
Atsakyti
keramikos uzsiemimai vilniuje thumbup.gif amatu gildija
Atsakyti