Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

cia musu balkono grindys skanios blush2.gif lotuliukas.gif
didelej fotkej visas brokas matosi... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 20, 12:30)
aciu 4u.gif
Papildyta:

www.tikrosspalvos.lt cia yra ir lako ir fimo modelino

gal zinai kuo skiriasi lakas 'blizgus' ir 'vandeninis'? ar tas vandeninis blizgesio tokio kaip nagu lakas neduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 09 21, 10:12)

grazu thumbup.gif o zvaigzde kaip simetriskai padaryta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2007 09 21, 10:16)
nu jau nuotraukos mažumas doh.gif  biggrin.gif

o-pa-pa - man labai gražios spalvytės tavo apyrankės wub.gif O ir pati apyrankė tikrai nėra bloga biggrin.gif

aciu 4u.gif o apyranke nera labai nloga tik atidziai apziurinejant matosi kad kubiukai nevisi vienodo dydzio,yra keleta mazesniu.Nes kai pjausciau kazkodel nepasinaudojau liniuote,dabar net galvoju kodel g.gif o siaip ant rankos tai tai net nesimato kad kazkas nelygiai ar ne tiesiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(domcius @ 2007 09 21, 11:21)
gal zinai kuo skiriasi lakas 'blizgus' ir 'vandeninis'? ar tas vandeninis blizgesio tokio kaip nagu lakas neduoda? g.gif

oi as tai tikrai nezinau,cia jau musu guru reiktu klaust Jutares ax.gif ji isbandzius tuos lakus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi rudeni labai megstu "ilysti" i juoda nertini ir paprastai negreit jis man nusibosta,ir kad neatrodyciau nuobodi pasidariau laaaabai marga apyranke,siaip gal ji ir per marga butu bet prie juodo nertinuko graziai atrodo.Tiesa apyranke nesuverta nes net nezinau kada turesiu visas priemones.O pasirodyti norisi ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 21, 12:54)
Kadangi rudeni labai megstu "ilysti" i juoda nertini ir paprastai negreit jis man nusibosta,ir kad neatrodyciau nuobodi pasidariau laaaabai marga apyranke,siaip gal ji ir per marga butu bet prie juodo nertinuko graziai atrodo.Tiesa apyranke nesuverta nes net nezinau kada turesiu visas priemones.O pasirodyti norisi ax.gif

wub.gif labai grazi...tikrai rudenine... 4u.gif turiu dar viena klausimuka...ar daug Fimo isnaudojai siai apyrankei? Matau, kad spalvu tai nemazai... ir taip lygiai supjaustei bigsmile.gif man tai viskas deformuojasi, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 21 rugsėjo 2007 - 11:08
o-pa - pa koks numeriukas tos spalvos kuri isorinė pati? g.gif

Megstu margumynus wub.gif gražu.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 21, 13:07)
wub.gif labai grazi...tikrai rudenine... 4u.gif turiu dar viena klausimuka...ar daug Fimo isnaudojai siai apyrankei? Matau, kad spalvu tai nemazai... ir taip lygiai supjaustei bigsmile.gif man tai viskas deformuojasi, nors tu ka doh.gif

zinok net nezinau kaip cia pamatuot kiek to fimo cia isejo biggrin.gif tuo labiau paskui dariau apyranke is "irisiuku" biggrin.gif ten irgi tos pacios spalvos ejo,bet is principo nelabai dauk.
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 21, 13:07)
o-pa - pa koks numeriukas tos spalvos kuri isorinė pati? g.gif

Megstu margumynus  wub.gif  gražu.

28 efect mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 21, 11:54)
Kadangi rudeni labai megstu "ilysti" i juoda nertini
[

Ir aš mėgėja juodų drabužių drinks_cheers.gif , o apyrankė tai wub.gif
Atsakyti
o-pa-pa..fantastika wub.gif wub.gif wub.gif