Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

smile.gif+2007 09 24, 23:39-->
QUOTE(As smile.gif @ 2007 09 24, 23:39)
Profės...aūūūū..dar vis laukiu atsakymų į savo klausimus  ax.gif .

aš tiksiu? g.gif

visokie metaliniai - sidabriniai priedai Kaune "Ciklantoj",

jeigu nori iškočioti vienodai - abiejose "tešlos" pusėse padėk po vienodo storio daiktą, tada blyną iškočiosi tokio storio.

aš veriu ant troselio - perku pas Valę bazėje ax.gif
Atsakyti
As smile.gif - o gal gali to pigaus fimo foto ideti?

Atsakyti
labas rytas hi.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, ir kur visos lipdytojos dingę. ? g.gif Šiandien kolegė atėjo su raudonais karoliais aš kai pamačiau vos neišgriuvau. arba aš neatskiriu fimo arba jie iš Fimo padaryti ta technika kaip kad ala Turkį daro tokie su "purvinais " intarpais.
Atsakyti
man tai isvis toks jausmas kad cia turbut nelabai kas ir bendrauja su naujokais,perskaiciau visas temeles tai mergaites taip graziai bendravo,o dabar beveik nesirodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 25, 12:52)
Labas, ir kur visos lipdytojos dingę. ?  g.gif Šiandien kolegė atėjo su raudonais karoliais aš kai pamačiau vos neišgriuvau. arba aš neatskiriu fimo arba jie iš Fimo padaryti ta technika kaip kad ala Turkį daro tokie su "purvinais " intarpais.

zinai,jei profesionaliai padaryta papuosaliukas tai sunku ir atskirti is ko jis bigsmile.gif
Atsakyti
benrdauja visos su visom biggrin.gif Ir naujom, ir senom biggrin.gif Tik ne visada turiu laiko iš karto parašyti tongue.gif

Gražių jūs čia fimukų pridarėt biggrin.gif
Atsakyti
nu tadum pas mane durnas jausmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 25, 12:45)

vyk šalin jį mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 25, 12:45)

aš tai pasirodyti neturiu šiuo metu kuo - tai ir nesirodau blush2.gif

bet jau tuoj, tuoj ax.gif
Atsakyti
Brukšniuk tyla prieš audrą.
Merginos užsisakiau visokių dalykiukų iš Rankdarbiai.com tai ten 5 dienos pristatymui skaičiuojasi kalendorinės ar darbo? g.gif
Atsakyti
niekada neužsisakinėjau iš ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 25, 14:08)
aš tai pasirodyti neturiu šiuo metu kuo - tai ir nesirodau blush2.gif

bet jau tuoj, tuoj ax.gif

ne kazkuo rodytis,o apskritai pasirodyti lotuliukas.gif ne taip mane supratot tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 25, 14:20)
Brukšniuk tyla prieš audrą.
Merginos užsisakiau visokių dalykiukų iš Rankdarbiai.com tai ten 5 dienos pristatymui skaičiuojasi kalendorinės ar darbo? g.gif

jau kai gausi savo lobius,ar papasakosi kaip ten jie? ar kokybe normali ir t.t ax.gif
Papildyta:
as jau kelis kartus buvau i krepseli prisidejus,bet visad atsaukdavau wink.gif kazkaip kai keliu smulkmeneliu reikia tai galvoju gal kur ir mieste rasiu nail.gif
Atsakyti