Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

QUOTE(Nainai @ 2009 09 15, 16:17)
rudeni man norisi Guerlaino "Shalimar" rolleyes.gif

Man Shalimar norisi žiemą. Kai už lango speigas, o kambaryje židinys kūrenasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 09 15, 15:12)
is karto matos, pavydelnikes, i dar nezino kad is uzsienio orginalai, o pas mus pilstukas rolleyes.gif Vikusia, parduok miniuka pigiau  rolleyes.gif

Ne neparduosiu. Ir, sorry, bet TAU as ne Vikusia o v-i-k-a. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 15, 16:21)
Ne neparduosiu. Ir, sorry, bet TAU as ne Vikusia o v-i-k-a. mirksiukas.gif

oi persiprasau JUSU, ponia Vika blink.gif
Atsakyti
kad ir tam sv. uzsieny jau nebesi garantuotas del originalumo.Ypac kai netiketai atsiranda kokiu seniai negaminamu kvepalu ,labai naujomis pakuotemis iskart visose mazo miestelio parduotuvese.Dar zinant lenku bendruomenes dydi ir kiek lenku neseniai grizo po atostogu tevyneje.Nenoriu nieko izeisti ,bet cia taip jau pastebejau.Nieko nebera svento ,net uzsienio.
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 09 15, 15:28)
.Nieko nebera svento ,net uzsienio.

Nia, nu, čia tai smūgis..... verysad.gif
Tai kuo daba tikėt????? blink.gif Jei net šv. Užsienis ne toks ir šv. pasirodo.....
Atsakyti
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau grybų verysad.gif
Atsakyti
Grįžtant prie temos. Rudeniui man norisi šilto, jaukaus kvapo - beveik "megztiniško", su šiek tiek smilkalų ir dideliu kiekiu prieskonių. Akivaizdu, jog šį rudenį dažniausaii kvepėsiu YSL "Opium" EDT, o Bobų (arba Indėnų biggrin.gif) vasarą kvėpinsiuos naujaisiais savo džiaugsmais - L'Erbolario "Meharees", kurių turiu porą mililitrų, bet šiam ypatingam metų laikui jų tikrai užteks smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 09 15, 23:18)
o Bobų (arba Indėnų biggrin.gif) vasarą

aš ir galvoju, kodėl tiek riejamės- ogi veikia ne tik šv. Pilnatis, bet ir Bobų vasara lotuliukas.gif

o šiek tiek į temą- buvo tokie Gabriella Sabatini bei Priscilla Presley kvepalai "Indian Summer", kaži, kaip jie kvepia? biggrin.gif

o mano gražiausi rudens kvepalai- Van Cleef and Arpels "Les saisons- Automne" biggrin.gif Automne (tariasi oton, kirtis ant antros o, "n" minkšta) prancūziškai "ruduo", kvepia šilta saulėta rudens diena, švelniu liepžiedžių medumi, geltonais klevų lapais, minkštais prieskoniais. Labai minkštas, švelnus, jaukus kvapas, neįkyrus, labai gražiai subalansuotas.

Aplamai šią seriją - Les saisons - metų laikai- vienija bendras simbolis- medis, kuris keičiasi, tačiau visą laiką išlieka tas pats. Automne skirtas rudeniui, auksiniam rudeniui miške, kur geltoni lapai, drėgnos šakelės, driekiasi voratinklių gijos. Švelnus medienos, prieskonių ir gėlių aromatas taip maloniai prisiglaudžia, kaip kašmyrinis šalis ar šilko šalikėlis. Myliu šį auksinio rudens kvapą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 09 15, 22:36)
Aplamai šią seriją - Les saisons - metų laikai- vienija bendras simbolis- medis, kuris keičiasi, tačiau visą laiką išlieka tas pats. Automne skirtas rudeniui, auksiniam rudeniui miške, kur geltoni lapai, drėgnos šakelės, driekiasi voratinklių gijos. Švelnus medienos, prieskonių ir gėlių aromatas taip maloniai prisiglaudžia, kaip kašmyrinis šalis ar šilko šalikėlis. Myliu šį auksinio rudens kvapą.

user posted image

Tikrai? Medis? Pirma karta girdziu. Skaiciau, kad labai keista, nes Ziema yra gaivus kvapas.

As kai pauostau Ralph Laurent Romance man jis asocijuojasi su sauletu rudeniu Londone, vesa, gaiva, bet nuotaikinga. Kitu asociaciju neturiu. Pati kol kas kvepinuosi vasariniais.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2009 09 16, 12:02)
Tikrai? Medis? Pirma karta girdziu.

ja ja, Fragrantica rašo taip:

The series of season fragrances Les Saisons was launched in 2004. Every perfume from the series is dedicated to a certain season of the year: the symbol of the series is a tree that changes, but stays the same.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 09 15, 23:18)
Grįžtant prie temos. Rudeniui man norisi šilto, jaukaus kvapo - beveik "megztiniško", su šiek tiek smilkalų ir dideliu kiekiu prieskonių. Akivaizdu, jog šį rudenį dažniausaii kvepėsiu YSL "Opium" EDT, o Bobų (arba Indėnų biggrin.gif) vasarą kvėpinsiuos naujaisiais savo džiaugsmais - L'Erbolario "Meharees", kurių turiu porą mililitrų, bet šiam ypatingam metų laikui jų tikrai užteks smile.gif

o kur galima rasti sito gerio??? nuostabus kavapas, net nezinojau kad yra kvepalai, turejau duso zele kelias pakuotes, issimaudzius visi namai kvepedavo ir patalyne...
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 16, 14:05)
o kur galima rasti sito gerio???

kažkur Vilniuj yra parduotuvė 4u.gif
Atsakyti