Tiek visi čia giria Cristobal kvepaliukus... Laukiu nesulaukiu ir aš savo miniatiūros iš ebay... Labai įdomu, koks gi kvapas.

"Bobu vasara" man labiausiai patinka kvepintis Guerlain"Champs-elysees",E.Taylor"Diamonds and sapphires" bei Givenchy"Eau Torride",o siaip dar su rudeniu asocijuojasi Lancome "Poeme" ir Chanel Coco

QUOTE(Simara @ 2007 09 17, 11:22)
"Bobu vasara" man labiausiai patinka kvepintis Guerlain"Champs-elysees",E.Taylor"Diamonds and sapphires" bei Givenchy"Eau Torride",o siaip dar su rudeniu asocijuojasi Lancome "Poeme" ir Chanel Coco 

o taip,svelni bangele rudenejancioje gatveje man puikiai isivaizduojama su Poeme kvapu..
linksta ir man akeles i juos ... o poeme miniaturiu gal kas kurnors matet ?

Kai orai atsala, patinka kvepeti Dior Addict, Cristobal Balensiaga, Shalimar.
Kažkaip užkliuvau už
http://www.aromat.ru...p...=1628&let=c
pasirodė šilti ir jaukūs. Kvapas ant lapelio laikosi jau šešta diena. Reikės dar juos pratestuoti.
Gal kuri turite? Idomu būtų sužinoti nuomones
http://www.aromat.ru...p...=1628&let=c
pasirodė šilti ir jaukūs. Kvapas ant lapelio laikosi jau šešta diena. Reikės dar juos pratestuoti.
Gal kuri turite? Idomu būtų sužinoti nuomones

QUOTE(vixva @ 2007 09 17, 11:42)
Perskaičius aprašymą, pagalvojau, kad tokie kvepaliukai galėtų būti CACHAREL "LOU LOU" (atrodo, taip rašoma
). Labai ilgai naudojau ir man labai patiko. Dabar vėl ieškosiu nusipirkti 

O kaip butelka atrodo

QUOTE(elva @ 2007 09 17, 11:54)
O as si rudeni sildysiuosi "Samsara", "Intuition" (naujausias pirkinys
), "Glamourous", "Cristobal Balenciaga
Kad ir kaip butu keista, bet atejus ziemai uzsinoriu gaivesniu kvepalu - del to, kad saldieji kvepalai radiatoriu prisildytos patalpose kazkaip pradeda slegti (jei gerai pamenu, tai Dolce Vita irgi ta pati rase?
),nors isejus i salta lauka sunkesnieji kvapai atsiskleidzia visu savo groziu 

Tai vis delto Glamourous isigijai

QUOTE(Seeme @ 2007 09 17, 12:53)
O taip!!!

praejusia ziema kvepejau Crystal noir. kazkaip pakolkas ju dar nesinori. bet labiau atsalus, visko gali but
Dior Addict
laukia savo eiles atvesus orams. ir dar Lolita Lempicka (obuoliukas )
paskaicius visus postus, persasi isvada, kad Addict ir Cristobal Balenciaga patys populiariausi atsalus orams

Dior Addict

paskaicius visus postus, persasi isvada, kad Addict ir Cristobal Balenciaga patys populiariausi atsalus orams