Kadangi ruduo pas mus iki pat gruodzio zada buti sauletas ir siltas (+13 + 18), kol kas dienos metu renkuosi lengvesnius variantus, dazniausiai:
Chanel Cristalle Eau Verte,
28, La Pausa,
Nr.5 Eau Premiere,
Hermes 24, Faubourg Eau Delicate,
Vakariniam pasivaiksciojimui:
Tom Ford Black Orchid
Gyvenchy Organza paprasta ir Fleur d'Oranger
Chanel Coco Mademoiselle
Issey Myake Le Feau
QUOTE(AMARILIS @ 2010 11 05, 05:16)
Kadangi ruduo pas mus iki pat gruodzio zada buti sauletas ir siltas (+13 + 18)
Galetum mus cia ir neerzinti su tais +13 +18.

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 05, 09:13)
Galetum mus cia ir neerzinti su tais +13 +18.
Pas mus cia salta slapia ir bjauru..... ir kas baisiausia ateity bus dar bjauresnis oras. 

nu kodėl baisesnis. ateis graži balta žiema... su minus 30 lauke

QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 05, 10:08)
Tai jau išties

QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 05, 11:08)
Jooo? Man tai dar puse velnio as nedirbu, bet tamstai tai i darba reiks ryte keltis ir eit nepaisant kad uz borto -30! Nemanau kad sokinesi is laimes ir dziaugses grazia balta ziema.

I tema:
Siais metais supratau kad visiskai negaliu kvepintis vasara, del karsciu. Tad beveik visi mano kvepalai saltam sezonui.
Pasakysiu kaip balta varna- man toks oras kad ir kasdien galėtų būti
Į temą, esu labai nustebus, kaip gražiai lietingu oru skleidžiasi Jean Charles Brosseau Ombre Rose, išlenda cinamonas bazėje
Dar neįsivazduoju rudens be Balmain Jolie Madame.

Į temą, esu labai nustebus, kaip gražiai lietingu oru skleidžiasi Jean Charles Brosseau Ombre Rose, išlenda cinamonas bazėje

Dar neįsivazduoju rudens be Balmain Jolie Madame.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 03, 10:14)
Irgi siandien isbandziau. Man tiesa sakant nepatiko. Nuo klasikinio Opium jame nieko nebeliko. Eilinis saldus aromatas, negaliu pasakyti, kad blogas- tiesiog "be charakterio"

QUOTE(Kazarnienė @ 2010 11 05, 11:34)
Pasakysiu kaip balta varna- man toks oras kad ir kasdien galėtų būti
Į temą, esu labai nustebus, kaip gražiai lietingu oru skleidžiasi...

Į temą, esu labai nustebus, kaip gražiai lietingu oru skleidžiasi...
Tada aš irgi prie tų varnų - man rudens darganos irgi labai patinka.
Ir į temą - labai netikėtai rudenį mane patraukė lengvi, citrusiški ir labiau gaivūs, nei šildantys ir saldūs kvapai. Išsitraukiau žieminį arsenalą arčiau prie dienos šviesos, bet rankos nekyla jais kvėpintis.
As siuo metu esu paieskose kvepalu saltam sezonui. Siuo metu turimi Marc Jacobs Lola, Viktor Ralf Flower Bomb ir Mochino Amoure nusibode iki negaliu
Vakar isuosciau visa Kristiana ir neapsisprendziau. Norejau kazka naujesnio, nes daug ka esu turejusi. Man patinka saldus kvapai - ilgai turejau T.Mugler Angel. Aliena, Chanel Chance, Coco mademousele.
Visai patiko Narcisio Rodrigues For Her kvapas - ar jis zieminis ir idomu kaip skleidziasi saltuoju sezonu?
Ir visai nieko pasirode Paco Rabanie Lady milion. - kaip Jums sis?
Gal ka patartumet skanaus, saldaus, sodraus saltam sezonui ?

Vakar isuosciau visa Kristiana ir neapsisprendziau. Norejau kazka naujesnio, nes daug ka esu turejusi. Man patinka saldus kvapai - ilgai turejau T.Mugler Angel. Aliena, Chanel Chance, Coco mademousele.
Visai patiko Narcisio Rodrigues For Her kvapas - ar jis zieminis ir idomu kaip skleidziasi saltuoju sezonu?
QUOTE(rusma @ 2010 11 07, 07:26)
Tada aš irgi prie tų varnų - man rudens darganos irgi labai patinka.
Ir į temą - labai netikėtai rudenį mane patraukė lengvi, citrusiški ir labiau gaivūs, nei šildantys ir saldūs kvapai.
Ir į temą - labai netikėtai rudenį mane patraukė lengvi, citrusiški ir labiau gaivūs, nei šildantys ir saldūs kvapai.

irgi dažnai tinka

QUOTE(Jorky @ 2010 11 07, 12:21)
o bandei Gucci Guilty? man jie tokie panašūs savo stiliumi...
QUOTE(katalike @ 2010 11 07, 12:35)
o cia tie naujaisi Gucci ? nea, netestavau, reikes pabandyti

QUOTE(Jorky @ 2010 11 07, 12:37)
aha, naujausi