o del info pasidalinimo tai ir ekonomistai ir vadybininkai kartu galesim nes kai kuriuos dalykus tiek vieni tiek kiti studijuosim
Smagu kad musu jau daugeja, tada ir info daugiau bus ir bedomis pasidalint bus su kuo
mokslai jau ne uz kalnu, tad sekmes ir stipribes visoms
o del info pasidalinimo tai ir ekonomistai ir vadybininkai kartu galesim nes kai kuriuos dalykus tiek vieni tiek kiti studijuosim
QUOTE(sonsto @ 2009 08 26, 09:09)
Smagu kad musu jau daugeja, tada ir info daugiau bus ir bedomis pasidalint bus su kuo
mokslai jau ne uz kalnu, tad sekmes ir stipribes visoms

Tiesa tiesa, gausim bendradarbiauti
QUOTE(mocha @ 2009 08 26, 13:20)
Tiesa tiesa, gausim bendradarbiauti
už poros dienų skelbs tvarkaraštį, jau laukiu nesulaukiu kaip įdomu kas kur kaip bus. Tik kai pagalvoju apie važinėjimąsi iš kito LT krašto,tai negera darosi... 
iš kur teks tau vazinėti?
as ir laukiu nesulaukiu
nesu issiilgusi mokslu
bet galvoju kaip cia kas bus
tikrai smagu kad musu cia jau tiek susirinko
QUOTE(mocha @ 2009 08 26, 20:44)
Reikėjo į Kauno fakultetą stoti, būtų arčiau buvę
Taip nesidžiaukit, nieko ten malonaus
QUOTE(mocha @ 2009 08 26, 17:44)
na tikrai nemazas kelias, nieko manau nemazai musu tokiu bus
QUOTE(Cashmere @ 2009 08 27, 11:00)
Kažkam cia malonumas, kažkam - sunkus darbas. man labiau antras tinka variantas
Jau yra rudens semestro tvarkaraščiai tuk grupiu dar nera
QUOTE(Cashmere @ 2009 08 27, 10:00)
Reikėjo į Kauno fakultetą stoti, būtų arčiau buvę
tik sunkus darbas
Nenoriu į Kauną. Norėjau į Vilnių, nu pavažinėsiu,o gal paskui persikelsiu. Bus matyti.
Sonsto iš kur tu?
Papildyta:
Aš greičiausiai būsiu antroj grupėj, kadangi ne vilnietė esu, tai kiek suprantu tik rugsėjo 12 dieną reikės atvykti, nes bus pirmoji paskaita?
Kaži kada skelbs grupių sąrašą,turbūt rytoj?...
Sveikutes grupiokes
tai ka, jau yra tvarkaraščiai
kadangi esu iš Vilniaus, pakliuvau i 1 grupe, bet paskambinau ir persirasiau i 2, kur lankysim sestadieniai, man su šeima patogiau
kadangi esu iš Vilniaus, pakliuvau i 1 grupe, bet paskambinau ir persirasiau i 2, kur lankysim sestadieniai, man su šeima patogiau
QUOTE(insk @ 2009 08 27, 15:53)
Sveikutes grupiokes
Ar kurnors skelbiami sąrašai grupių,ar tiesiog jau žinojai, kad patekai ten?