Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

Smagu kad musu jau daugeja, tada ir info daugiau bus ir bedomis pasidalint bus su kuo ax.gif biggrin.gif mokslai jau ne uz kalnu, tad sekmes ir stipribes visoms thumbup.gif
o del info pasidalinimo tai ir ekonomistai ir vadybininkai kartu galesim nes kai kuriuos dalykus tiek vieni tiek kiti studijuosim mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonsto @ 2009 08 26, 09:09)
Smagu kad musu jau daugeja, tada ir info daugiau bus ir bedomis pasidalint bus su kuo  ax.gif  biggrin.gif mokslai jau ne uz kalnu, tad sekmes ir stipribes visoms  thumbup.gif 
o del info pasidalinimo tai ir ekonomistai ir vadybininkai kartu galesim nes kai kuriuos dalykus tiek vieni tiek kiti studijuosim  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Tiesa tiesa, gausim bendradarbiauti bigsmile.gif už poros dienų skelbs tvarkaraštį, jau laukiu nesulaukiu kaip įdomu kas kur kaip bus. Tik kai pagalvoju apie važinėjimąsi iš kito LT krašto,tai negera darosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 08 26, 13:20)
Tiesa tiesa, gausim bendradarbiauti bigsmile.gif už poros dienų skelbs tvarkaraštį, jau laukiu nesulaukiu kaip įdomu kas kur kaip bus. Tik kai pagalvoju apie važinėjimąsi iš kito LT krašto,tai negera darosi... doh.gif

iš kur teks tau vazinėti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sonsto @ 2009 08 26, 16:28)
iš kur teks tau vazinėti?  rolleyes.gif

Šilutės biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as ir laukiu nesulaukiu biggrin.gif nesu issiilgusi mokslu biggrin.gif bet galvoju kaip cia kas bus biggrin.gif tikrai smagu kad musu cia jau tiek susirinko ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 08 26, 20:44)
Šilutės biggrin.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Reikėjo į Kauno fakultetą stoti, būtų arčiau buvę mirksiukas.gif

Taip nesidžiaukit, nieko ten malonaus doh.gif tik sunkus darbas
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 08 26, 17:44)
Šilutės biggrin.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na tikrai nemazas kelias, nieko manau nemazai musu tokiu bus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 08 27, 11:00)

Taip nesidžiaukit, nieko ten malonaus  doh.gif tik sunkus darbas

Kažkam cia malonumas, kažkam - sunkus darbas. man labiau antras tinka variantas smile.gif
Atsakyti
Jau yra rudens semestro tvarkaraščiai tuk grupiu dar nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 08 27, 10:00)
Reikėjo į Kauno fakultetą stoti, būtų arčiau buvę  mirksiukas.gif

Taip nesidžiaukit, nieko ten malonaus  doh.gif tik sunkus darbas

Nenoriu į Kauną. Norėjau į Vilnių, nu pavažinėsiu,o gal paskui persikelsiu. Bus matyti.
Sonsto iš kur tu? smile.gif
Papildyta:
Aš greičiausiai būsiu antroj grupėj, kadangi ne vilnietė esu, tai kiek suprantu tik rugsėjo 12 dieną reikės atvykti, nes bus pirmoji paskaita?smile.gif
Kaži kada skelbs grupių sąrašą,turbūt rytoj?... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes grupiokes bigsmile.gif

tai ka, jau yra tvarkaraščiai thumbup.gif

kadangi esu iš Vilniaus, pakliuvau i 1 grupe, bet paskambinau ir persirasiau i 2, kur lankysim sestadieniai, man su šeima patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 08 27, 15:53)
Sveikutes grupiokes  bigsmile.gif

tai ka, jau yra tvarkaraščiai  thumbup.gif

kadangi esu iš Vilniaus, pakliuvau i 1 grupe, bet paskambinau ir persirasiau i 2, kur lankysim sestadieniai, man su šeima patogiau  ax.gif

Ar kurnors skelbiami sąrašai grupių,ar tiesiog jau žinojai, kad patekai ten? 4u.gif
Atsakyti