Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

Kaip ekonomistams sekasi vadybą mokytis pas Marčinską? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile_R @ 2009 09 15, 12:32)
Sveikute, as studijuoju 2 m VVA 2 gr  mirksiukas.gif

Dziaugiuosi kad atsiliepet smile.gif . Kol kas dar bandau perversti konspektus, tikejausi kad informacijos bus bent truputeli maziau, nes jei pradedi ji skaityti nelabai lieka kitai veiklai laiko. Gasdina mane toks kruvis. O kaip jums sekasi mokytis?
Atsakyti
Prigasdinot jus cia mane su tais Pranulio konspektais blink.gif as dar nieko neskaitinejau, tik pasiziurejau ar CD tvarkingai atsidaro ir viskas blush2.gif reikes si vakara prisest rimciau. O siaip manau, kad daugiau demesio reiketu atkreipt i tas temas, apie kurias Pranulis kalbejo, na, pvz I temoje jis minejo, kad reikia zinot kuo skiriasi sandoris nuo mainu ir pan. Aisku, sis mano pvz konspekte tik kaip lasas juroj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 09 15, 10:18)
Kaip ekonomistams sekasi vadybą mokytis pas Marčinską? smile.gif

galima sakyti niekaip blush2.gif neprisedu niekaip bet gal reikia biggrin.gif o kaip tau jis? toks idomus zmogelis, gal viskas gerai bus bigsmile.gif optimistai gerai gyvena, bet zemai krenta , tikiuosi man taip nebus lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonsto @ 2009 09 15, 16:37)
galima sakyti niekaip  blush2.gif  neprisedu niekaip bet gal reikia biggrin.gif o kaip tau jis? toks idomus zmogelis, gal viskas gerai bus  bigsmile.gif  optimistai gerai gyvena, bet zemai krenta , tikiuosi man taip nebus  lotuliukas.gif  4u.gif

Aš perskaičiau 15 psl. jo konspekto, nors ir mokiaus kolegijoj, norisi nusidaigoti. Pusės nesuprantu, ką norima pasakyt biggrin.gif nežinau,sunkiai seksis čia išmokt, bet guodžia tai, kad dar daugiau nei savaitė laiko biggrin.gif gal kaip nors įkabinsiu.
Šiaip teta buvo prigąsdinus, kad jis "bjaurus senis", man jis pasirodė visai nieko dėdulė, netgi patiko thumbup.gif . Buvau tik pirmoj daly paskaitos iki 12 val, drožiau lauk paskui. Jaučiu pusės svarbių dalykų negirdėjau.. Gal nebus taip blogai rolleyes.gif Kažin kokį pasirenkamąjį dalyką "nulėmė" grupė? biggrin.gif o kaip tau jis? patiko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 09 15, 15:04)
Aš perskaičiau 15 psl. jo konspekto, nors ir mokiaus kolegijoj, norisi nusidaigoti. Pusės nesuprantu, ką norima pasakyt biggrin.gif nežinau,sunkiai seksis čia išmokt, bet guodžia tai, kad dar daugiau nei savaitė laiko biggrin.gif gal kaip nors įkabinsiu.
Šiaip teta buvo prigąsdinus, kad jis "bjaurus senis", man jis pasirodė visai nieko dėdulė, netgi patiko thumbup.gif . Buvau tik pirmoj daly paskaitos iki 12 val, drožiau lauk paskui. Jaučiu pusės svarbių dalykų negirdėjau.. Gal nebus taip blogai rolleyes.gif Kažin kokį pasirenkamąjį dalyką "nulėmė" grupė? biggrin.gif o kaip tau jis? patiko? mirksiukas.gif

oho tai daug, jetau reikia gal ir man pradeti, bet taip tingisi blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as tai kaip uoli studente tai atsedejau viska lotuliukas.gif blush2.gif na man jis toks su savo ciudais diedukas, tokie ir buna bjaurus biggrin.gif per egza jo nebus bus tik jo doktarantai ir dave kaip klausimus, tik nelabai supratau kam ir kaip, atseit kaip pavyzdziu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif atsiusk e-mail galesiu atsiusti kokius? bigsmile.gif o ka per paskaita issirinkom tai pamatysim sia sav. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra27 @ 2009 09 15, 15:11)
Dziaugiuosi kad atsiliepet smile.gif . Kol kas dar bandau perversti konspektus, tikejausi kad informacijos bus bent truputeli maziau, nes jei pradedi ji skaityti nelabai lieka kitai veiklai laiko. Gasdina mane toks kruvis. O kaip jums sekasi mokytis?

as tik siandien pradejau skaityt, tikiuos bent ka atsimint, nebandysiu kalt zodis zodin apibrezimu, nes manau tai butu beviltiska... doh.gif
bandysiu savais zodziais rasyt... 4u.gif ax.gif

Atsakyti
Skaitau ir aš tą marketingo teoriją ir kuo toliau tuo darosi baisiau doh.gif aš viliuosi kad čia tiek teorijos tik šį kartą ar čia taip visada bus... neturėsiu laiko turbūt visai teorijai perskaityt o ką jau kalbėt apie visu ten esančiu apibrėžimų žinojimą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liuc @ 2009 09 16, 10:02)
Skaitau ir aš tą marketingo teoriją ir kuo toliau tuo darosi baisiau  doh.gif  aš viliuosi kad čia tiek teorijos tik šį kartą ar čia taip visada bus... neturėsiu laiko turbūt visai teorijai perskaityt o ką jau kalbėt apie visu ten esančiu apibrėžimų žinojimą...  doh.gif

man užteko įsigilinti tik į lenteles ir grafikus, jų užteko, kad egzamine gaučiau 7 blush2.gif biggrin.gif

o pas Gavelį apibrėžimų nebuvo, buvo testiniai klausimai painoki, todėl svarbu ne iškalti, o esmę žinoti (tarkim klausimas - jei tas ar anas didėja, kas mažėja? ar nesikeičia? ar didėja? doh.gif ), buvo apie monopoliją nemažai, be to, beveik viskas iš paskaitoje rodytų situacijų buvo, kas paskaitoj sėdi ir kažkiek klauso, tas išlaiko... Grafikai iš paskaitos buvo tikrai g.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 16 rugsėjo 2009 - 09:14
QUOTE(Čili @ 2009 09 16, 07:11)
man užteko įsigilinti tik į lenteles ir grafikus, jų užteko, kad egzamine gaučiau 7 blush2.gif  biggrin.gif
o pas Gavelį apibrėžimų nebuvo, buvo testiniai klausimai painoki, todėl svarbu ne iškalti, o esmę žinoti (tarkim klausimas - jei tas ar anas didėja, kas mažėja? ar nesikeičia? ar didėja? doh.gif ), buvo apie monopoliją nemažai, be to, beveik viskas iš paskaitoje rodytų situacijų buvo, kas paskaitoj sėdi ir kažkiek klauso, tas išlaiko... Grafikai iš paskaitos buvo tikrai g.gif Sėkmės 4u.gif

labas, o gal ka gali apie Marčinska papasakoti? vadyba? 4u.gif ax.gif zinau kad tu vadyba studijuoji tai gal teko susidurti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prasau padekit help.gif . Gal kas mokesi ekonomika turejo vadyba pas Marcinska? Nebuvau paskaitoj doh.gif , toliau egzaminas. Neturiu medziagos, nei kur jos ieskot unsure.gif . Gal dave jis koki konspekta ar bent literatura nurodyta. Gal kas pasidalint galetu. Labai labai prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eternity @ 2009 09 16, 14:44)
Sveikos,
Prasau padekit  help.gif .  Gal kas mokesi ekonomika turejo vadyba pas Marcinska? Nebuvau paskaitoj  doh.gif , toliau egzaminas. Neturiu medziagos, nei kur jos ieskot  unsure.gif . Gal dave jis koki konspekta ar bent literatura nurodyta. Gal kas pasidalint galetu. Labai labai prasau ax.gif

na konspektus dave, bet popierine versija tik kaip tau juos duoti unsure.gif jei is vln esi tai nulek i univera gal duos. is kur esi?
Atsakyti