QUOTE(Dovile_R @ 2009 09 15, 12:32)
Dziaugiuosi kad atsiliepet

Prigasdinot jus cia mane su tais Pranulio konspektais
as dar nieko neskaitinejau, tik pasiziurejau ar CD tvarkingai atsidaro ir viskas
reikes si vakara prisest rimciau. O siaip manau, kad daugiau demesio reiketu atkreipt i tas temas, apie kurias Pranulis kalbejo, na, pvz I temoje jis minejo, kad reikia zinot kuo skiriasi sandoris nuo mainu ir pan. Aisku, sis mano pvz konspekte tik kaip lasas juroj

QUOTE(mocha @ 2009 09 15, 10:18)
galima sakyti niekaip

QUOTE(sonsto @ 2009 09 15, 16:37)
galima sakyti niekaip
neprisedu niekaip bet gal reikia
o kaip tau jis? toks idomus zmogelis, gal viskas gerai bus
optimistai gerai gyvena, bet zemai krenta , tikiuosi man taip nebus

Aš perskaičiau 15 psl. jo konspekto, nors ir mokiaus kolegijoj, norisi nusidaigoti. Pusės nesuprantu, ką norima pasakyt

Šiaip teta buvo prigąsdinus, kad jis "bjaurus senis", man jis pasirodė visai nieko dėdulė, netgi patiko

QUOTE(mocha @ 2009 09 15, 15:04)
Aš perskaičiau 15 psl. jo konspekto, nors ir mokiaus kolegijoj, norisi nusidaigoti. Pusės nesuprantu, ką norima pasakyt
nežinau,sunkiai seksis čia išmokt, bet guodžia tai, kad dar daugiau nei savaitė laiko
gal kaip nors įkabinsiu.
Šiaip teta buvo prigąsdinus, kad jis "bjaurus senis", man jis pasirodė visai nieko dėdulė, netgi patiko
. Buvau tik pirmoj daly paskaitos iki 12 val, drožiau lauk paskui. Jaučiu pusės svarbių dalykų negirdėjau.. Gal nebus taip blogai
Kažin kokį pasirenkamąjį dalyką "nulėmė" grupė?
o kaip tau jis? patiko? 

oho tai daug, jetau reikia gal ir man pradeti, bet taip tingisi

as tai kaip uoli studente tai atsedejau viska

QUOTE(giedra27 @ 2009 09 15, 15:11)
Dziaugiuosi kad atsiliepet
. Kol kas dar bandau perversti konspektus, tikejausi kad informacijos bus bent truputeli maziau, nes jei pradedi ji skaityti nelabai lieka kitai veiklai laiko. Gasdina mane toks kruvis. O kaip jums sekasi mokytis?

as tik siandien pradejau skaityt, tikiuos bent ka atsimint, nebandysiu kalt zodis zodin apibrezimu, nes manau tai butu beviltiska...

bandysiu savais zodziais rasyt...

Skaitau ir aš tą marketingo teoriją ir kuo toliau tuo darosi baisiau
aš viliuosi kad čia tiek teorijos tik šį kartą ar čia taip visada bus... neturėsiu laiko turbūt visai teorijai perskaityt o ką jau kalbėt apie visu ten esančiu apibrėžimų žinojimą...

QUOTE(liuc @ 2009 09 16, 10:02)
Skaitau ir aš tą marketingo teoriją ir kuo toliau tuo darosi baisiau
aš viliuosi kad čia tiek teorijos tik šį kartą ar čia taip visada bus... neturėsiu laiko turbūt visai teorijai perskaityt o ką jau kalbėt apie visu ten esančiu apibrėžimų žinojimą... 

man užteko įsigilinti tik į lenteles ir grafikus, jų užteko, kad egzamine gaučiau 7

o pas Gavelį apibrėžimų nebuvo, buvo testiniai klausimai painoki, todėl svarbu ne iškalti, o esmę žinoti (tarkim klausimas - jei tas ar anas didėja, kas mažėja? ar nesikeičia? ar didėja?

QUOTE(Čili @ 2009 09 16, 07:11)
man užteko įsigilinti tik į lenteles ir grafikus, jų užteko, kad egzamine gaučiau 7

o pas Gavelį apibrėžimų nebuvo, buvo testiniai klausimai painoki, todėl svarbu ne iškalti, o esmę žinoti (tarkim klausimas - jei tas ar anas didėja, kas mažėja? ar nesikeičia? ar didėja?
), buvo apie monopoliją nemažai, be to, beveik viskas iš paskaitoje rodytų situacijų buvo, kas paskaitoj sėdi ir kažkiek klauso, tas išlaiko... Grafikai iš paskaitos buvo tikrai
Sėkmės 

labas, o gal ka gali apie Marčinska papasakoti? vadyba?

Sveikos,
Prasau padekit
. Gal kas mokesi ekonomika turejo vadyba pas Marcinska? Nebuvau paskaitoj
, toliau egzaminas. Neturiu medziagos, nei kur jos ieskot
. Gal dave jis koki konspekta ar bent literatura nurodyta. Gal kas pasidalint galetu. Labai labai prasau
Prasau padekit

QUOTE(eternity @ 2009 09 16, 14:44)
Sveikos,
Prasau padekit
. Gal kas mokesi ekonomika turejo vadyba pas Marcinska? Nebuvau paskaitoj
, toliau egzaminas. Neturiu medziagos, nei kur jos ieskot
. Gal dave jis koki konspekta ar bent literatura nurodyta. Gal kas pasidalint galetu. Labai labai prasau 
Prasau padekit

na konspektus dave, bet popierine versija tik kaip tau juos duoti