QUOTE(JurgiukasR @ 2008 09 18, 10:36)
Laba diena. Katik gryzau is savo gydytojo. Papasakojau savo ilga istorija, tai kaip mergytes is Anglijos ir minejo, daktaras man pasake: pas mus yra tokios taisykles-skirti vaistus tik tada, jei bandot 2 metus naturaliai ir jei jums virs 35 metu, arba jei skanas parodo kazka negero - t.y kad uzakeje kiausintakiai ir t.t. ir reikalinga lapkroskopija..Nius vien zodziu, israse man siuntima i ligonine, kad pasidaryciau scana ir tada jei skanas neparodys kad reikalinga lapkroskopija, sekmingai bandyt dar vienus metus

O apie Duphastona, jis nelabai kaip atsiliepe kaip po apie vaista bandant pastoti. Jei as gerai supratau, tai kadangis jis yra hormoninis ir moteriai bandanciai pastoti tie hormonai kaip tik viska isbalansuoja, o nutraukus ji vartoti vel mm buna nereguliarios arba isvis neateina...Ji skiria (bent jau manasis daktaras), po tu nelemtu 2 metu bandant pastoti naturaliai...
Na ka lauksiu scano i ligonine
Na jau taip cia gali pasenti greiciau nei prieisi pas gydytojus.O kaip tavo GP normali?Jei nepavyks per sita,gal butu galima bandyt kitoj uzsiregistruot?Nors jie visus irasus kompe turi,matys kada ir del ko buvus.
Kita vertus galima ir privaciai eit,bet pinigeliu tai jau kainuos nemazai...

As pas viena giniu cia buvau nulekus,tai uz echo .kad pasiziurejo ar folikulas sproges ar ne suplojau 170 ar 180 ir apsiraminau.Aisku gal yra kur pigiau.Yra Lt klinika,bet ten paprasta gine dirba,del vaisingumo problemu nezinau ar eiciau ten.
Kuriam tu rajone gyveni?