Siaip buvau nustebus, kai suzinojau, kad labai kenkia pirtis 7-9
savaite, nes galima smarkiai pakenkti vaisiui. O as nezinodama,kad esu
7 savaite visa diena kaip isprotejusi kaitinausi ivairiausiose Druskininku vandens parko pirtyse
Bet mano mergyte gime sveika
QUOTE(*LiLu* @ 2008 09 23, 21:16)
Siaip buvau nustebus, kai suzinojau, kad labai kenkia pirtis 7-9
savaite, nes galima smarkiai pakenkti vaisiui. O as nezinodama,kad esu
7 savaite visa diena kaip isprotejusi kaitinausi ivairiausiose Druskininku vandens parko pirtyse
Bet mano mergyte gime sveika 
Kenkia ir visą nėštumą, o pirmą semestrą tai tikrai, nes, kol placenta neprisitvirtinusi, tai kraujotakai suaktyvėjus, jai gali būti nekas.
Gal ir nevisai tiksliai ir aiškiai čia surašiau, bet turėtų būti į temą
mamytes,patarkite ka valgyti,o geriau ko nevalgyti,kad ... na... neuzkietetu viduriai...labai bijau sios problemos,nes ir dabar jau nekas...
o dar tik pati pradzia...
Sveikos. Musu zirniukui jau 4 svaites ir 4 mm dydzio
.
Del parabenu kremuose ir sampunuose as visiskai sutinku. Kai ieskojau vaistinese geresniu firmu kremo,tai juose buvo net 4 rusiu parabenu. Stovejau vaistinej gal kokia valanda skaitydama. Vaistinininkes itartinai ziurejo,nes pagalvojo ,gal kad vogti ka noriu. Ir tik radau musu "RASA" jautriai odai. Be parabenu ir kvapiuju medziagu. Nusipirkau ir krema ir prausikli svelnu.
O del plauku dazymo,as pries . Ir daktares klausiau,sako jei gali ,tai pakentek -nedazyk,nes ir taip jau radiacijos ir uzterstumo per akis.
O del valgio, man irgi idomu, ko labiausiai reiketu vengt.
Del parabenu kremuose ir sampunuose as visiskai sutinku. Kai ieskojau vaistinese geresniu firmu kremo,tai juose buvo net 4 rusiu parabenu. Stovejau vaistinej gal kokia valanda skaitydama. Vaistinininkes itartinai ziurejo,nes pagalvojo ,gal kad vogti ka noriu. Ir tik radau musu "RASA" jautriai odai. Be parabenu ir kvapiuju medziagu. Nusipirkau ir krema ir prausikli svelnu.
O del plauku dazymo,as pries . Ir daktares klausiau,sako jei gali ,tai pakentek -nedazyk,nes ir taip jau radiacijos ir uzterstumo per akis.
QUOTE(kincioskis @ 2008 09 25, 12:24)
mamytes,patarkite ka valgyti,o geriau ko nevalgyti,kad ... na... neuzkietetu viduriai...labai bijau sios problemos,nes ir dabar jau nekas...
sveikos, aš turėjau visą nėštumą tokią problemytę, tačiau kažkaip nelabai domėjaus nuo kokio maisto viduriai kietėja, valgiau ką norėjau, tačiau gydytoja patarė daugiau valgyti sriubyčių, jogurto, džiovintų slyvų (jos man buvo bjaurios tai ir nevalgiau) bei persikų. jei kuris produktas dienelei kitai dingdavo iš valgiaraščio ir prasidėdavo bėdelės su viduriais.taigi, man šie produktai padėjo, tai tikiuos kad padės ir tau
QUOTE(kinrozyte @ 2008 09 25, 13:38)
Sveikos. Musu zirniukui jau 4 svaites ir 4 mm dydzio
.
Nemanau, kad taip reikia sureikšminti kremus ir visa kita
O plaukų dažymas čia jau kiekvienos asmeninis reikalas, pvz. aš negalėčiau pravaikščiot nėštumą su nedažytais plaukais, juk norisi būt gražiai, patikti sau, vyrui ir aplinkiniams, o ne būti apsileidusiai
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 25, 14:59)
O plaukų dažymas čia jau kiekvienos asmeninis reikalas, pvz. aš negalėčiau pravaikščiot nėštumą su nedažytais plaukais, juk norisi būt gražiai, patikti sau, vyrui ir aplinkiniams, o ne būti apsileidusiai
Nuo kada nedazyti plaukai rodo apsileidima????
O tuos kremus ir pries tai pirkau,dabar jau trecia buteliuka naudoju. Ir ekologiska ir kaina super
Papildyta:
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 09 25, 14:59)
Nemanau, kad taip reikia sureikšminti kremus ir visa kita
jei iki nėštumo buvo naudojami kremai be parabenų tai šaunu
, bet jei tik pastojus bijai visko ir keiti visiškai savo gyvenimo įpročius, tai tie visi mėn. turėtų būti labai sunkūs
kaip ir šnekėta čia, kad reikia džiaugtis šiuo laikotarpiu ir viską daryti kaip normaliai sveikai moteriai, aišku normos riboese. Taip pat ir su maistu, vengti žalių, neiškepusių produktų, o šiaip organizmui gi reikia maisto įvairovės
QUOTE(kinrozyte @ 2008 09 25, 15:24)
Nuo kada nedazyti plaukai rodo apsileidima????
O tuos kremus ir pries tai pirkau,dabar jau trecia buteliuka naudoju. Ir ekologiska ir kaina super
ir labai odai tinka.
Papildyta:
Papildyta:
Plaukai nuaugę baisu tada, kai šaknys tamsios, o dažyta šviesiai ir kai jau pusė galvos toks vaizdas tai
QUOTE(kincioskis @ 2008 09 25, 12:24)
Sveikutės, viduriukus labai gerai liuosuoja aktinidijos. Tik patarčiau nepadauginti, nes paskui
[
tik norėjau pasakyt, kad nesirgtume
"liga" ir augintume pilvukus su šypsena 
[/quote]
sutinku!!! kuo daugiau sypsosymes tuo geriau pilveliams
tik norėjau pasakyt, kad nesirgtume
[/quote]
sutinku!!! kuo daugiau sypsosymes tuo geriau pilveliams
QUOTE(RomenaL @ 2008 09 25, 13:34)
Sveikutės, viduriukus labai gerai liuosuoja aktinidijos. Tik patarčiau nepadauginti, nes paskui
. O šiaip manau kiekvienas organizmas skirtingai sureaguoja 
Kas tos aktinidijos