Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

aisku kas galima,tik reikia nepamirsti kad ir vaikiukas jaucia tavo skausma,bet nestumo metu organizmas daug sunkiau pernesa naujoves,tai gali daug ilgiau puliuoti ausis... unsure.gif na bet cia tavo asmeninis reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fatimux @ 2009 03 19, 10:03)
aisku kas galima,tik reikia nepamirsti kad ir vaikiukas jaucia tavo skausma,bet nestumo metu organizmas daug sunkiau pernesa naujoves,tai gali daug ilgiau puliuoti ausis...  unsure.gif  na bet cia tavo asmeninis reikalas  mirksiukas.gif

dekui,tai gal geriau leliaus gerovei pakentesiu iki kol pagimdysiu nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusa21 @ 2009 03 10, 11:32)
aciu labai mamytes uz patarimus smile.gif)

Kaip tau ten isisprende su tuo gyvsidabriu? idomu g.gif
Viskas gerai? nestuke.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetiks: 20 kovo 2009 - 10:29
įtariu nėštumą (nežinau, gal tai ir nepasitvirtins,testo dar nedariau, bet viskas kažkaip panašu į tai ir tikėtina... )
Bėda ta, kad mano darbas yra tiesiogiai susijęs su chemikalais. Acetonais, izopropanoliais ir panašiom cheminėm medžiagom.. verysad.gif Yra traukos, na aš dirbu visada su traukom. Bet pas mus darbdavių požiūris dar oks pernelyg lietuviškas. Tos spintos tai nelabai. Aš visada saugausi ir naudojuos traukom, o yra bendradarbių, kurie nesaugo ir savęs ir kitų. Bėda ta, kad negali darbe rėkti, ė dabar mes darysim vaiką - tai nenaudokit chemijos. Arba žinot, dar nežinau bet įtariu kad pastojau. Tikriausiai atsirastų ir tokių kurie dyrikui pasakytų, o dyrikas... sugalvotų kokią sau naudingą išeitį. na jei pasitvirtins mano įtarimai ir jeigu pavyks greit užsirašyt pas gydytoją ir ji viską matys, nesakys ateit vėliau. Tai dar ok. O ji ne, tai niekam neįrodysiu kodėl man reikia saugotis, nes be pažymų sakytis nenorėčiau.

Beje jei dabar mano įtarimai nepasitvirtintų, tai vistirek analogiška situacija būtų r po metų ir po dviejų.... ir vėliau.
Atsakyti
Nestumo ABCele

Kas labiausiai kenkia nestumo metu

istrauka

Действие неблагоприятных факторов окружающей среды:
А) недостаток кислорода (гипоксия),
Б) переохлаждение,
В) перегревание,
Г) врачебные препараты,
Д) токсины,
Е) продукты химического производства,
Ж) возбудители вирусных и бактериальных инфекций и т.д.,

labai trumpai ir naudinga zinoti ne tik mamoms.
(rusu kalba)
daugiau rasite cia
Atsakyti
sveikos busimosios mamytes, niekada gyvenime neturejau nagu ir pries pora metu nusprendziau prisiauginti ir labai dziaugiuosi, bet dabar jau 10 savaiciu kaip laukiuosi, gal kas zinote ir nekenkia mano dziaugsmiukui tie priauginti nagai ir visi tie papildymai? labai prasau, jei kas su tuo susidurete, parasykite, nes labai nerimauju...
Atsakyti
QUOTE(figariukas @ 2009 04 03, 12:22)
Nestumo ABCele

Kas labiausiai kenkia nestumo metu

istrauka
labai trumpai ir naudinga zinoti ne tik mamoms.
(rusu kalba)
daugiau rasite cia

tai tokie faktoriai kenkia visiems ne tik nescioms mirksiukas.gif , aisku nescioms reiketu labiau pasisaugoti
Atsakyti
QUOTE(nestuke24 @ 2009 04 08, 17:11)
sveikos busimosios mamytes, niekada gyvenime neturejau nagu ir pries pora metu nusprendziau prisiauginti ir labai dziaugiuosi, bet dabar jau 10 savaiciu kaip laukiuosi, gal kas zinote ir nekenkia mano dziaugsmiukui tie priauginti nagai ir visi tie papildymai? labai prasau, jei kas su tuo susidurete, parasykite, nes labai nerimauju...

Pakenkt neturėtų. smile.gif
Atsakyti
Labuka, as daug paskaiciau ir pamaciau ,kad stresas labai didelis priesas, bet ka gi man daryti, kad darbe as pastoviai patiriu stresa ir nervojuosi. Nors dirbu panu kolektyve, bet ne visos supranta kaip sunku pirmus 3menesius. Laukiusoi jau 13 savaite,turesim dvynukus. Man buvo ir pykinimai rytais ir vemimai, tai kai darbe paprasiau,kad palengvintu grafika ir darbo valandas, tai ten ant manes uzsisedo. Nebegaliu ramiai miegoti, ilsetis, nerimas, baime, viskas kankina vienu metu... verysad.gif
Nebezinau ka man daryti..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera24crazy @ 2009 04 11, 15:38)
Labuka, as daug paskaiciau ir pamaciau ,kad stresas labai didelis priesas, bet ka gi man daryti, kad darbe as pastoviai patiriu stresa ir nervojuosi. Nors dirbu panu kolektyve, bet ne visos supranta kaip sunku pirmus 3menesius. Laukiusoi jau 13 savaite,turesim dvynukus. Man buvo ir pykinimai rytais ir vemimai, tai kai darbe paprasiau,kad palengvintu grafika ir darbo valandas, tai ten ant manes uzsisedo. Nebegaliu ramiai miegoti, ilsetis, nerimas, baime, viskas kankina vienu metu... verysad.gif

Baisu doh.gif Kaip taip darbe gali užsisėsti ant nėščios moters doh.gif Tavo vietoj, jeigu blogai jautiesi tai patarčiau pasiimt biuletenį ir ramiai pabūt namie. Žiūrėk save ir savo lėliukus, ne darbas dabar svarbu. Stresas nėštumui labai negerai doh.gif Laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera24crazy @ 2009 04 11, 14:38)

Sveika, aš būdama 13 savaičių jaučiausi lygiai taip pat, toksikozė, nerimas, stresas, nervai. Tik skirtumas tas, kad man darbe buvo viskas liuks - pastovumas, geras atlyginimas, lengvas darbas. O nervai, stresas buvo vistiek. Pusę nakties negalėjau užmigti, vis kažko prisigalvodavau, dėl visko bijojau. Tai gydytojas pasakė, kad tai yra normali dažnai pasitaikanti savijauta nėštumo pradžioje. Patarė man nakčiai gerti raminamuosius homeopatinius vaistus, kuriuos net kudikiams duoda "SEDATIF". Na man tikrai labai padėdavo. Po poros savaičių jau buvau daug ramesnė, viskas atrodė nebe taip tragiškai, kaip iškarto.
Linkiu sėkmės! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalyte4: 12 balandžio 2009 - 19:44