Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

QUOTE(langolf @ 2009 04 30, 17:13)
Na mano manymu kenkia rukalai, svaiginantys gerimai, narkotikai ,bet cia manau ir taip visoms aisku... smile.gif  Beabejo kai kurie vaistai...o kas liecia kvepalus, ranku ir veido kremus, visokius balzamus plaukams, kosmetika tai tikrai manau jie niekam dar nepakenke.

Sutinku drinks_cheers.gif
Jau neperdekim, dar negirdejau, kad sampunai ar balzamai pakenktu, labiau pakenks bloga mamos nuotaika, jeigu nestuke.gif jausis negraziai ir saves nemyles rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau paklausti, ar galima gerti gira nestumo pirmus tris menesius? Siandien labai nedaug atsigeriau Smetonisos giros, kurioje gali buti 1.2 alkh. Kazin ar nieko blogo?
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 05 11, 21:15)
Sveikutes,

Norejau paklausti, ar galima gerti gira nestumo pirmus tris menesius? Siandien labai nedaug atsigeriau Smetonisos giros, kurioje gali buti 1.2 alkh. Kazin ar nieko blogo?

As tai geriau kelis kartus sia gira, ji man nerealiai skani, ir tik paskuj pamaciau kad ten iki 1.2 proc. alkoholio. As irgi tikiuosi kad nepakenke.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Gal zinote kuri nors, kokie augalai ar maistas gali padidinti hemoglobino kieki kraujyje? Noriu savo kraujuka sustiprinti nes gelezies trukumas (bijau, kad leliukui nepakenktu)

Didelis ACIUKAS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 05 14, 12:25)
Sveikos mamytes  4u.gif
Gal zinote kuri nors, kokie augalai ar maistas gali padidinti hemoglobino kieki kraujyje? Noriu savo kraujuka sustiprinti nes gelezies trukumas (bijau, kad leliukui nepakenktu)

Didelis ACIUKAS  ax.gif

Zinau, kad burokeliai turi daug gelezies. Ir yra toks skystas gelezies preparatas, labai skanus, naturalus http://www.vaistai.l...m...=view&id=43 Aisku gydytojos gali paklausti ar galima naudoti, bet pagal aprasyma manau galima.
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 05 14, 12:25)
Sveikos mamytes  4u.gif

Didelis ACIUKAS  ax.gif

Zinau, kad svieziuose spinatuose daug gelezies, paciai tokia beda buvo.
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 05 14, 11:25)
Sveikos mamytes  4u.gif

Didelis ACIUKAS  ax.gif

man nuo 6 nestumo menesio mazakraujyste nustate, tai geriu Feroglobin kapsules, kartais hematogena paskanauju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 05 14, 09:25)
Sveikos mamytes  4u.gif

Didelis ACIUKAS  ax.gif

Mano sesuo nuo hemoglobino trukumo netgi karta samones buvo netekusi, tai jos pirmas klausimas buvo, o kaip ten jos leliukas. Tai gydytoja paaiskino, kad del vaikucio tikrai nesijaudintu, jis ko jam reikia viska pasiima pats, todel mamytems ir truksta to hemoglobino. Ir tikrai neuzilgo pagimde sveika mergyte su padidintu hemoglobino kiekiu smile.gif .
Papildyta:
Daug geležies turi šie produktai - avyžiniai dribsniai, neriebi mėsa, obuoliai, kiviai...
Taip mano gydytoja sakė.
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 05 10, 11:22)
Sutinku drinks_cheers.gif
Jau neperdekim, dar negirdejau, kad sampunai ar balzamai pakenktu, labiau pakenks bloga mamos nuotaika, jeigu  nestuke.gif jausis negraziai ir saves nemyles rolleyes.gif

priklausomai nu jų sudėties 4u.gif o kiek ir kaip kenkia išgirsime po kelių metų 4u.gif
Atsakyti
as irgi pragyvenau su kate daugiau kaip 15 metu, bet deja, kraujo tyrimas parode, kad neturiu antiviruso toksiplazmozei, tad negalvokite, kad savaime ji igyjate, o geriau pasitikrinkite!

QUOTE(Safira023 @ 2008 09 23, 09:37)
Aš auginu katytę, jau kokia 4mėn kaip ji pas mane. Bet esu augusi su kycaliuku pas tėvus kaime ir miegodavau su juo, tai kiek girdėjau tai įgyjamas imunitetas jei ilga tarpą gyveni su kate. Dėžės jos nevalau, palieku vyrui šį darbą.  bigsmile.gif

Beje norėjau paklausti ar galima nėštukei valgyti Greifruktus?  g.gif Nes vyra nupirko man jų ir dabar mastau ar galima ar nea.  blush2.gif

Tiesa dėl tų kremų tai aš naudoju tiktai rankų kremuką, nes labai džiūsta man oda. Retai veidui naudoju, kaip kada tiktai.

Atsakyti
QUOTE(Radvil @ 2009 05 18, 17:58)
as irgi pragyvenau su kate daugiau kaip 15 metu, bet deja, kraujo tyrimas parode, kad neturiu antiviruso toksiplazmozei, tad negalvokite, kad savaime ji igyjate, o geriau pasitikrinkite!

drinks_cheers.gif Pritariu 100%
As irgi kaciu myletoja, wub.gif su katem 14 metu gyvenu , visos sutiktos kates isbuciuotos ir isglostytos biggrin.gif
Buvau isitikinusi , kad tikrai persirgau taksoplazmoze, bet dariausi tyrimus ir nieko blink.gif Is to netiketumo dar kitoj laboratorijos pakartotinai pasidariau lotuliukas.gif Irgi nieko nerado...tai vat , supraskit kaip norit, ar cia tos kates nera jau toks toksoplazmozinis siaubas, kaip sakoma, ar cia dar nuo imuniteto priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 05 14, 11:25)
Sveikos mamytes  4u.gif

Didelis ACIUKAS  ax.gif

Sveikutes 4u.gif Dar ir kopustai turi gelezies smile.gif Taip pat zemuoges, kepeneles (aisku jei megsti) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistaziede: 21 gegužės 2009 - 07:51