Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 11, 06:38)
Nueik pas gydytoja del viso pikto, nes kiekvienai skirtingai - vienai normalu tokie paskaudejimai, kitai gali kazka reiksti... Pasitikrink ir paciai bus ramiau mirksiukas.gif
Papildyta:

Uzpildyt pilvuka reikia mazu zmogeliu mirksiukas.gif  smile.gif

na vadinasi tinku i jusu gretas.Ir pas mane pilvuke plakas mazute auksine sirdute smile.gif smile.gif smile.gif Ir dar norejau jusu paklausti,mat esu naujoke tai nelabai ka ismanu,kai buna uzdaroma tema kaip jus vel reikia susirasti????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintere: 11 birželio 2009 - 10:10
QUOTE(Margareta @ 2009 06 10, 17:19)
tai cia kaip tik privalumas, kad minkstina o ne trukumas  thumbup.gif nerekomenduojama tik tada jei kilo gresme prieslaikinio gimdymo, o jei viskas normaliai tai kaip tik tegu tik minkteja tas kaklelis  biggrin.gif

Todel ir rasau, kad geriausia tartis su gytytoja smile.gif tik pasakau ka asmeniskai man gydytoja sake, ir man nerekomendavo minkstinti gimdos sieneliu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif labai aciu visoms uz atsakymus, del sekso butinai paklausiu gines, kai tik pas ja apsilankysiu thumbup.gif
visoms sviesiu dienu ir minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latikaa @ 2009 06 11, 09:29)
Sveikutes  nestuke.gif  labai aciu visoms uz atsakymus, del sekso butinai paklausiu gines, kai tik pas ja apsilankysiu  thumbup.gif 
visoms sviesiu dienu ir minciu  4u.gif

o man ginekologe griestai uzdraude iki 12 savaiciu,mat gresiantis,bet svelnumu ir ... pasimaloninam blush2.gif
Atsakyti
jei valgoma su protu tai manau ir nekenkia,o kaip anksciau zmones beleka valgydavo ir tokius murus pagimdydavo, o dbr visko bijo ir gimsta berzeliai blink.gif
Atsakyti
Labas mergaites, norejau pasiklausti - nuo kada negalima nestuke.gif miegoti ant pilvo? man jau 14 sav., pilvuko dar nelabai yra, tik sutvirtejes toks, o as labai megstu miegoti ant pilvo... Tai kazkaip prisibijau, stengiuosi ant sono miegoti, nespausti to mazo leliaus pilvuke, bet ne visada iseina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma_marti @ 2009 06 11, 20:30)
Labas mergaites, norejau pasiklausti - nuo kada negalima  nestuke.gif miegoti ant pilvo? man jau 14 sav., pilvuko dar nelabai yra, tik sutvirtejes toks, o as labai megstu miegoti ant pilvo... Tai kazkaip prisibijau, stengiuosi ant sono miegoti, nespausti to mazo leliaus pilvuke, bet ne visada iseina...  4u.gif

Cia idomu ir man butu,nes ir megstu miegoti ant pilvuko tik dabar labai bijau,tai vis kankinu save ir miegu ant sono verysad.gif
Atsakyti
Labukas, mamytės smile.gif Ant pilvo galima miegoti. Kai negalėsit - neišeis kad ir kaip norėtumėt. Paaugs mažiukai, paaugs ir pilvukai. nestuke.gif O tada sunkiai rasit padėtį miegojimui skanaus. 4u.gif Pasiverti ant vieno šono - nepatogu, ant kito - dar nepatogiau... Pagalvoji, kad greitai stačia miegosi biggrin.gif mirksiukas.gif Taigi, nepergyvenkit ir miegokit kaip patinka thumbup.gif Organizmas pasakys, kada ko nedaryti. Aukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Girdejau, kad avieciu arbatos negalima gerti. O kaip avieciu jogurtai arba pasukos naujos atsiradusios su avietemis ir linu semenimis? Ar irgi negalima?
Atsakyti
sveikutes,na abejoju,kad negalima avieciu,juk tai tikri vitaminai,o ir linu semenys sveikos organizmui.As tai valgau smile.gif ir man tas jogurtukas labai skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintere @ 2009 06 11, 21:38)
Cia idomu ir man butu,nes ir megstu miegoti ant pilvuko tik dabar labai bijau,tai vis kankinu save ir miegu ant sono  verysad.gif

Miegoti ant pilvo tikrai galima. Bet greitai to malonumo negalėsit sau leisti. Patikėkit, kai ateis tas laikas kai negalima spausti pilvuko, tikrai tai pastebėsit pačios.
Atsakyti
QUOTE(gintere @ 2009 06 14, 14:49)
sveikutes,na abejoju,kad negalima avieciu,juk tai tikri vitaminai,o ir linu semenys sveikos organizmui.As tai valgau  smile.gif  ir man tas jogurtukas labai skanus  smile.gif

Visko su saiku smile.gif Organizmas pats pranesa ko jam reikia, bet vat su arbatom (ypac vaistazolinem) patarciau nepersistengti, nes jos vis gi turi poveiki ir geriau nepadaugint, nes neaisku kaip gali sureaguoti...
Atsakyti