Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

O čia siuvinėju dovanėlę:

1 diena

user posted image

Kažkada atrodys taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 01, 10:40)
Na tikrai labai gražūs padėkliukai. Jau beveik ir aš tokių norėčiau:))

na zinok pritariu...as irgi pasvajojau kaip jie graziai ant kaledinio stalo atrodytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 01, 09:44)
na zinok pritariu...as irgi pasvajojau kaip jie graziai ant kaledinio stalo atrodytu  blush2.gif

va, užkrėsiu visas dabar kalėdiniais padėkliukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 01, 10:44)
va, užkrėsiu visas dabar kalėdiniais padėkliukais lotuliukas.gif

uzkresti lengva, bet kad as jau tiek darbu per dekretines susiplanavus, kad manau ir taip nepadarysiu visko lotuliukas.gif o kur dar cia padekliukus iki kaledu speti doh.gif
Atsakyti
zuikiniauskiene labai gražu smile.gif originalūs tie kalėdiniai padėkliukai bigsmile.gif ąsotėlis ir labai simpatiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 01, 09:35)
Aš tai po poros savaičių važiuosiu į Vilių reikės į DMC užvažiuot, nusipirksiu ir aš laikiklių ir dėžutę,  wub.gif nes baisu, nusibido vis susukinėti siūlus...  doh.gif

Na dėžučių Vilniuj nėr unsure.gif Bent jau man nepavyko surasti... Nepavyko rasti ir Panevėžy - nors merginos sakė, kad nėra ten, bet viltis - durnių motina biggrin.gif Tai galiausiai nuvažiavom į Senukus Panevėžy, pagal Reskos aprašymą per kokias 10 min. suradau paprastas smulkmenoms skirtas dėžutes. Susimokėjau 4.90 ar pan. ir galiausiai nusiraminau rolleyes.gif Vyras juokėsi, kiek mažai žmogui reikia iki pilnos laimės lotuliukas.gif
O ta dėžutė iš Senukų - super tinka, tikrai neverta rausti visos Lietuvos GA parduotuvių...

Zuikiniauskiene - labai gražus paveiksliukas su kavinuku thumbup.gif Lauksim rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 01, 11:16)
zuikiniauskiene labai gražu smile.gif originalūs tie kalėdiniai padėkliukai  bigsmile.gif ąsotėlis ir labai simpatiškas wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 01, 11:22)
Zuikiniauskiene - labai gražus paveiksliukas su kavinuku  thumbup.gif Lauksim rezultato smile.gif

man tik laiko ir dienos šviesos kuo daugiau reikia hihihi.gif
Atsakyti
Tai galiausiai nuvažiavom į Senukus Panevėžy, pagal Reskos aprašymą per kokias 10 min. suradau paprastas smulkmenoms skirtas dėžutes. Susimokėjau 4.90 ar pan. ir galiausiai nusiraminau  rolleyes.gif Vyras juokėsi, kiek mažai žmogui reikia iki pilnos laimės  lotuliukas.gif

Džiaugiuosi, kad pagaliau radai thumbup.gif . Bet dėl dėžutės aplėkėt visą Lietuvą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na dėžučių Vilniuj nėr  unsure.gif Bent jau man nepavyko surasti... Nepavyko rasti ir Panevėžy - nors merginos sakė, kad nėra ten, bet viltis - durnių motina  biggrin.gif Tai galiausiai nuvažiavom į Senukus Panevėžy, pagal Reskos aprašymą per kokias 10 min. suradau paprastas smulkmenoms skirtas dėžutes. Susimokėjau 4.90 ar pan. ir galiausiai nusiraminau  rolleyes.gif Vyras juokėsi, kiek mažai žmogui reikia iki pilnos laimės  lotuliukas.gif
O ta dėžutė iš Senukų - super tinka, tikrai neverta rausti visos Lietuvos GA parduotuvių...

Zuikiniauskiene - labai gražus paveiksliukas su kavinuku  thumbup.gif Lauksim rezultato smile.gif

Reikės ir man į senukus nuvažiuot... Nereikės net laukti taip ilgai, turėsiu iškart dėžutę... Kažin kuriame skyriuje jos ieškoti? g.gif
O laikiklių siūlams gal žvejybos parduotuvėje reikės paieškoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 09 30, 12:23)
Issiunciau abiems mirksiukas.gif

Laba, labai aciu uz schemute.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 01, 11:32)
Reikės ir man į senukus nuvažiuot... Nereikės net laukti taip ilgai, turėsiu iškart dėžutę... Kažin kuriame skyriuje jos ieškoti?  g.gif
O laikiklių siūlams gal žvejybos parduotuvėje reikės paieškoti?  ax.gif

Seniuose paklauskit, kur yra dėžutės įrankiams mirksiukas.gif . Aš irgi pagaliau radau thumbup.gif , labai gerai viskas susideda, kaip tik telpa DMC siūlų laikikliai, žodžiu super thumbup.gif .
Beje, pradėjau jau siuvinėti Klimt'ą, svaigstu dabar wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 01, 11:32)
Reikės ir man į senukus nuvažiuot... Nereikės net laukti taip ilgai, turėsiu iškart dėžutę... Kažin kuriame skyriuje jos ieškoti?  g.gif
O laikiklių siūlams gal žvejybos parduotuvėje reikės paieškoti?  ax.gif

Senukuose tos dėžutės buvo prie visokių vinukų skyriaus. Tikriausiai jos ir skirtos vinims susidėti lotuliukas.gif Beje, Reska lyg rašė, kad ten jų visa krūva buvo. Tai kai aš buvau, radau kelias dėžutes. Matyt subėgo pusė Panevėžio siuvinėtojų ir išpirko dėžutes lotuliukas.gif
O kuo blogi laikikliai DMC popieriniai? Manau, jei jų neglamžysi per daug, gal nieko blogo nenutiks. O plastmasinių kažin ar rasi žvejybos parduotuvėj - jei ir būna valui vynioti laikikliai, tai kaip siūlams suvynioti jie turėtų būti miiiilžininiški... g.gif
Atsakyti