Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

4u.gif user posted image 4u.gif
Atsakyti
DarkMind simpatulka pakabėlė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 23, 20:43)
DarkMind  simpatulka pakabėlė bigsmile.gif

Dėkuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 09 23, 00:06)
Blakstiena- kantrybe pavydetina

Oi, kantrybes , mes visos turime lotuliukas.gif , as kaip pagalvoju, kad man reiktu megsti arba nerti, brrrrrrrrrrrrrr schmoll.gif .Juk, reikia ir ardyti ir vel karatais is naujo megsti ar nerti, oi ne..... doh.gif
Tiesa pasakius, as nesitikejau tiek pagyru is jusu, ax.gif ilindusi i sita pagyru puoda, net nesmagu, bet aciu visoms wub.gif Miela blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi3d @ 2007 09 23, 01:00)
Blakstiena nu truksta zodziu  wub.gif as kazkur maciau sita paveiksliuka ir dar kaip tik pagalvojau nu sitas tai nerealus bet jau darbo prie jo doh.gif

Darbo?Nelabai daug tik du menesiai blush2.gif , na po valandziuke i diena.Cia buvo dovana vienam zmogiukui wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2007 09 23, 03:03)
Na čia tai šedevras net amo netekau kaip gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu ir pavadinai tu cia - sedevras blush2.gif , aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 09 23, 21:41)

ale idėja tai kažkur labai matyta... g.gif tai ar smagus užsiėmimas tas deginimas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 23 rugsėjo 2007 - 21:03
liusinda

nu labai grazu  kaip suprantu snaiges siuvinetos ?

Ne. Snaigės išmegztos mirksiukas.gif
Atsakyti
blaxtiena, nu super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 09 23, 19:51)
Oi, kantrybes , mes visos turime lotuliukas.gif , as kaip pagalvoju, kad man reiktu megsti arba nerti, brrrrrrrrrrrrrr schmoll.gif .Juk, reikia ir ardyti ir vel karatais is naujo megsti ar nerti, oi ne..... doh.gif
Tiesa pasakius, as nesitikejau tiek pagyru is jusu, ax.gif  ilindusi i sita pagyru puoda, net nesmagu, bet aciu visoms wub.gif Miela blush2.gif
Papildyta:

Darbo?Nelabai daug tik du menesiai blush2.gif , na po valandziuke i diena.Cia buvo dovana vienam zmogiukui wub.gif
Papildyta:

Nu ir pavadinai tu cia - sedevras blush2.gif , aciu wub.gif

Ane bigsmile.gif as per pora menesiu savaitgaliais ir vakarais megztini nuneriu o apie siuvinejima tai patylesiu cool.gif pradejau toki katina grazuoli, bet labai greit supainiojau ir baiges guli dabar tik pora lopineliu pasiuvinetas doh.gif
Atsakyti
Na merginos, jau toooookių grožybių čia parodėt doh.gif
Aš ir vaikštau po visas temas ir giriuosi kątik baigtu darbu :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 09 23, 20:11)
Ne. Snaigės išmegztos mirksiukas.gif

tai cia megstukas-striukyte blush2.gif ? tai super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2007 09 23, 13:04)
Na merginos, jau toooookių grožybių čia parodėt  doh.gif 
Aš ir vaikštau po  visas temas ir giriuosi kątik baigtu darbu :