QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 05, 21:37)
O tiems vaikams bloga nebuna, nuo nuolatinio veziojimo atbulomis??

Mano pvz dukterecia irgi iki metuku veziodavo atbulomis ir ji vemdavo visalaik

kai pakeite pozicija vaikas nsutojo vemti
Man tai kazkaip neitiketina, kad saugiau yra atbulomis..
kaip ir baby center konsultantams, maniskiui buvo puse metu, o pagal ugi ir svori buvo kaip metinukas ir vistiek ieskojau kedutes,kuri tvirtintusi ir atbulai (nes nemanau,kad stipru smugi atlaikytu mazo vaikucio kaklo slanksteliai), o konsultantai bet kokiais budais stengesi itikint, kad maxi cosi geros ir nesvarbu,kad netinkamos vezt atbulomis

nusipirkom jane racing team - dziaugiames patogumu ir nervina oro nepraleidziantis uzvalkalas
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 09, 22:48)
Pirmas dalykas as nesu medike ar fizike ir nemoku apskaiciuoti kada kas patirs sunkesne trauma..
O antra as net negalvoju apie tokius dalykus, nes esu optimiste ir tikiuos, kad mano seimai tai negresia visai
Kodel kudiki reikia sodinti atbulomis?
Todel, kad kūdikių galvos, palyginus su likusiu kūnu, yra didelės ir sunkios, o stuburas ir kaklas dar netvirti. Taigi jei jūsų automobilis staigiai sustos (į ką nors atsitrenkęs ar tiesiog jums staigiai nuspaudus stabdžio pedalą), vaiko galva staiga linktels pirmyn ir... kūdikis gali patirti rimtą kaklo ar stuburo traumą. Dėl šios priežasties kūdikius rekomenduojama vežti pasodintus veidu prieš važiavimo kryptį.
Mazyli pasodinti veidu i prieki rekomenduojama po pirmojo gimtadienio ir kai vaikutis svers ne mažiau kaip 10 kg.
As irgi ne medike, bet pasidomiu savo mazylio sveikata ir saugumu, jei esat tokia optimiste, tai kam jums ta kedute is vis?