Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptiku poveikis menesinems.

Geriu jau nebe pirmus kontraceptikus ( isbandziau novinete, femodene, cilest), jie visi palengvindavo mensines ir jas kiek sutrumpindavo. Pries kelis menesius pradejau gerti Jeanine ( dabar isgeriau dvi pakuotes). Po pirmos pakuotes menesines truko viena diena, dabar is viso neprasideda. Isgerti tabletes nepamirsau, dariau kelis nestumo testus ( neigiami). Ar gali buti toks siu tableciu poveikis? Ar tai nekenkia organizmui?
Atsakyti
gali, man buvo keleta kartu, ko gero reikia ok su didesniu estrogenu kiekiu
Atsakyti
Na, o man viskas atvirkščiai nuo tu Jeanine... Baigiu gerti antrą pakuotę. Geriant pirmąją- mėnėsinės truko 15 d. ... Baigėsi, tik išgėrus 2 tabletes, kas 12 valandų. Žodžiu, 2 tabletes/parą. Taip man patarė ginekologas. + labai pykino, dažnai vemdavau. Tačiau įpusėjus antrąją pakuotę pykinimas praėjo, bet su baime laukiu mėnesinių, nes antrąją pakuotę gėriau nedarydama 7 d. pertraukos. O jei vėl taip.... ohmy.gif
Atsakyti

Jeanine Lietuvije pasirodė prieš metus.Vokietijoje šiuo metu tai pats populiariausias kontraceptikas.Tačiau tai nereiškia,kad jis visoms turi tikti.Kad nėra mėnesinių,manau,tai Jeanine poveikis.Naudokite tą vaistą,su kuriuo geriausiai jautėtės.Jei neramu,kad nesulaukiate mėnesinių,kreipkitės pas ginekologą.
Atsakyti