QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 17, 22:48)
Beje, gali kada ir pabandyt pasviesinti, jeigu noresi, ji labai saugo plauka
Nuo vakar pradedu ir apie sviesinima mastyti, gal kada pasirysiu, nors dabar tokia naturaliai ruda atspalvi igavus

Bet Judita sake, kad daze tokiais dazais, kad eitu lengviau nusviesinti

Cia jei persigalvociau

Nes ji buvo sokiruota, kai as tamsiai paprasiau
QUOTE(linutiaaa @ 2008 03 17, 22:58)
man kai kokia fobija del tu kirpeju, jau nezinia kiek laiko ieskausi, kam plaukucius patiketi savo, taip baisu, kad netektu nusivilti
Man anksciau tos fobijos nebuvo, bet po to, kai 'berniuko' sukuosena apturejau, tai teko 4 metus augintis kasas, tai dabar ir bijau pas belenkokia eiti, o tai visos kesinasi 'nurezti nesveika plauka' tai liktu tik puse mano ilgio

O cia labai graziai iskarpe visus issisakojusius galiukus ir taip fainiai krenta

O kas dar patinka, ji iskarto paaiskina ka zada daryti, kaip po to sukotis ir koks bus efektas

Nebuvau po to sokiruota, jei biski daugiau pakirpdavo
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 17, 23:14)
1. Ji vienintele, kuri man sake, kad sviesus plaukai tiks graziau nei juodi. Taip ir buvo
2. Kartu dirbo ir Andrius is Toveros, tai jis man taip nutamsines buvo plaukus, kad pas jy dar karta nerizikuociau dazytis
1. Mane tai irgi nustebino

As maniau kad sviesiu plauku mada baiges, nes visos aplinkui tik tamsinas, tamsinas

O ji pasiule sviesinti
2. Man pradeda susidaryti toks ispudis, kad tamsina tik vyrai

Akropolyje kur vyrukas dirba, tai pasakojo man, kad visas is blondiniu i tamsias paverte

Juozukas, kaip supratau irgi linkes tamsinti