QUOTE(wyshnia @ 2007 09 29, 10:23)

ne mano proteliui ten
Mintibute, profeseonalaus nereikia

junkis, rodyk darbus. yra truputi taisykliu pirmam puslapy ir, kai turi laisvo laiko pasiskaityt praeitas temas
Papildyta:
sillwio, Kazachstano nuotraukos man tokios atvirutines. Antroji patinka labiau, pirmoj kazkas ne taip (kaire puse kazkokia tustoka

) Is technines puses jokiu priekaistu
Elina, tavo nuotraukas paziuresiu per teisinga monitoriu tada parasysiu

Bet tos su beragaujanciais tai geros

tu, kaip visada, kupina neeiliniu ideju
Pamėginsiu įmesti pilna PS3 į internetą FTP. Galėsit parsisiųsti. Duosiu nuorodą kur.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 09 28, 22:57)
Kelios mano nuotraukytės

( labai laukiu kritikos)
Siužetus pasirenki įdomius, va rakurso reikėtų paieškoti. Va čia yra nufotografuotą ką, o kaip nufotografuota lyg ir nesvarbu.
Peizažuose, kadras dalinamas pusiau tai pati didžiausia klaida fotografijoje. Čia reiktų pritaikyti aukso pjūvį. Tai yra, kadrą daliname į tris dalis ir 1/3 :2/3. Arba dangaus 2/3 arba žemės (jūros ar ko kito). Tai pagrindinė taisyklė nesvarbu ką fotografuotume.
Tačiau galima paieškoti ir kitu rakursų fotografuojant jūrą. Pvz. diagonalinę kompoziciją.
Va šiukšlių dėžė. Na dėžė ir kas? Mėlynas dangus ten labai lenda į pirmą planą. Spalvotoje fotografijoje labai svarbus bendras fotografijos koloritas. nes kitu atveju gaunasi tik spalvotas paveiksliukas. Toje fotografijoje verta buvo paieškoti kažkokio pagrindinio objekto. Pvz. nukritusios vienos šiukšlės pirmame plane ir per ją ieškoti rakurso bendram vaizdui.
Fotografija nėra vien vaizdo fiksavimas ir joje labai svarbu ne tik ką fotografuoji, bet ir kaip.
Tad visada reikia mąstyti apie viską, kadro išdėstymą, šviesą (ko pvz. labai trūksta pirmose fotografijose su žmonėmis) bei tai, kas iš tiesų nori pasakyti...
Nepamirškim, kad mūsų įspūdis pamatyto gali būti daug stipresnis, nei to kuris žiūri į fotografiją. Fotografija turi įtikinti žiūrovą, kad tai buvo įdomu...
Reikia pateikti taip, kad šiukšlės taptų įdomus objektas...