QUOTE(neringa17 @ 2008 07 17, 21:47)
O kaip jūsų reikalai su kelnėm? Maniškis dabar labai daug lauke būna, tai dažnai pamiršta pasiprašyti

Užtat miegui pampersų nebereikia ir avarijų į lovą tik labai retai pasitaiko

Ar jums liepė į darželį atnešti sauskelnių? Mano draugės vaikas jau buvo atpratintas nuo sauskelnių, prašėsi ant puoduko, bet, kai pradėjo eiti į lopšelį, auklėtoja primigtynai liepė atnešti sauskelnių - tipo tokie reikalavimai. Po kiek laiko vaikas vėl pradėjo viską daryti į kelnes - pasirodo jį darželyje visą dieną laikydavo su sauskelnėm

Teko iš naujo mokyti vaiką prašytis ant puoduko
Su kelnėm tai mums prastai - nustojo visiškai prašytis, bet dar tada, kai nėjo į lopšelį. Pradėjo ir į lovą daryti (nors irgi kurį laiką miegodavo sausa)

, tai liepė atnešti sauskelnių miegui, o aš taip nenoriu. O dieną būna su kelnytėm, nors ir su avarijom. Bent jau šiuo klausimu tai mūsų grupėje tikrai pageidauja, kad vaikai būtų be sauskelnių ir tikrai jų nededa tiems, kurie jau atpratę, svarbu pasirūpinti, kad būtų kuo pakeisti.
Nesuprantu, kas tai Simai užėjo - kai prašyti sausų kelnyčių tai moka, o pasiprašyti ant puoduko - ne

Kai pradedi aiškintis, kur reikia daryti - viską pasako ir parodo. Kad ir šiandien ryte - girdžiu jau zyzia - mamyte, noriu sausų kelnyčių

Nu ir susipykom
O ir šiaip - daržely valgo pati, namie jau nebemoka

Kažkokiom manipuliacijom čia man kvepia, o kaip jas įveikti, galva neneša