speju cia apie viena is dvyniu aukletoju minima, ji kartais pavaduodavo musu aukletoja, tai ispudis ne super, jei suauguses nesmagiai jauciasi, tai isivaizduoju kaip vaikams salia tokios aukletojos visa diena isbut.
kaip jums varvekliai ant stogo, tiesiai virs galvu prie duru ....
Na maniskes ir letai valgo, leciausiai is visos grupes
Idoku ka su maniskem darytu, o tai manosios gali ir valanda valgyt 

QUOTE(MilliVanilli @ 2009 01 09, 13:10)
Sveikos mamytės,lankėm ir mes "pušynelį",kol buvom drugelių grupėj tai buvo labai fanei,ir auklėtojos labai fainos ir auklytės labai mielos moterytės.
Bet kai perkėlė į vyresnių grupę ir papuolėm pas ponią E. tai
Kada beateisi viskas blogai,mergaitė netikus,lėtai valgo,tik būkit geri pasiimkit ankščiau ir t.t
Pas Danutę ar Ramunę iš drugelių niekada taip nebūdavo,jei ir užkliūnu darbe penktadienį ilgiau kažkaip suprasdavo jos..

Bet kai perkėlė į vyresnių grupę ir papuolėm pas ponią E. tai

Pas Danutę ar Ramunę iš drugelių niekada taip nebūdavo,jei ir užkliūnu darbe penktadienį ilgiau kažkaip suprasdavo jos..

Manoji dabar "Drugeliuose" - tikrai gerai jaučias

QUOTE(laukinukė @ 2009 01 09, 16:56)
Manoji dabar "Drugeliuose" - tikrai gerai jaučias
. Pasako man auklėtojos, kad valgo lėtai, visada paskutinė, bet tai ji ir namie taip. Kas negerai - kad mėgsta aplink save labai visus pareguliuoti, tai nukenčia pačios valgymas, bet kas gerai - ji tikrai ilgai kramto, o čia jau nenoriu jos skubinti, nes tai labai svarbu. Bijau po to papulti pas tokią p. E 

Galiu nuraminti kad nepapulsit

Ar matet,kad ant vartu uzkabimo lentele,neuztatyti vartu?
Gal nebus jau tokie ziopli ir zioplos vairuotojos kurie uztatines tuos vartus.

Uztai vistiek sugebes masinas prie ivaziavimo pasistatyt taip, kad apsunkintu apsisukima

QUOTE(rakarma @ 2009 01 26, 16:10)
Ar matet,kad ant vartu uzkabimo lentele,neuztatyti vartu?
Gal nebus jau tokie ziopli ir zioplos vairuotojos kurie uztatines tuos vartus.

Maniske serga, tai cia gera zinia radau

Papildyta:
QUOTE(lile @ 2009 01 26, 16:15)
Uztai vistiek sugebes masinas prie ivaziavimo pasistatyt taip, kad apsunkintu apsisukima 

Dar reiketu posuki prie vartu geltonai uzpaisyti, tai tada visai

Abejoju ar tas uzpaisymas pades. Man kartais idomu tevu paaiskinimas: "as greitai", per ta greitai tai kiek masinu apsisuks ir isvaziuos. Tikiuosi,kad maziau uzstatines vartus.
As ir kazkuria diena buvau uzstacius vartus.. nei vienos vietos nebuvo, o taip skubejau... pasistaciau masina islipu ir ziuriu i ja, o toks vyras apsisukinejo ten, as jau bekt masina traukt,o jis sako, nebijok, masina maza, apsisuks kas nori
nu tai palikau ziuriu masinos telpa apsiskukt, nubegau i darzely, ateinu, o tokia moteriske metuose, kaip pradejo rekt kai atejau, tai net nervas paime, pati stovi niekur nevaziuoja, o ant kitu burbuliuoja... zinau, kad taip negrazu, bet ka reikejo daryt, ir kazkaip kai moteriske tokiuose metuose sitaip isterikuoja, tai ne koks vaizdelis....

QUOTE(zydruteM @ 2009 01 28, 19:03)
As ir kazkuria diena buvau uzstacius vartus.. nei vienos vietos nebuvo, o taip skubejau... ... zinau, kad taip negrazu, bet ka reikejo daryt, ir kazkaip kai moteriske tokiuose metuose sitaip isterikuoja, tai ne koks vaizdelis....
sorry, bet tikrai, kaip cia neizeidus pasakyti, bet manau nesigautu - pasiaiskinimas, vietu nera...as skubu...zinau, kad nesamone darau, bet darau...ir dar kazka isterike isvadinu

tai gerai, kad kazkoks vyras issisuko, as pvz tikrai nesugebeciau, lygiai taip pat skubanti pastoviai, bet gerbiu ir kitus, idomu,kas butu, jei kiekvienas sumastytumem elgtis, taip kad tik MAN patogu butu, as jau netaikau, siai moteriai, bet is esmes
laukinuke, jauciu ant to pacio asilo uzsirovem, nes taip susikoliojom

QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 28, 18:47)
sorry, bet tikrai, kaip cia neizeidus pasakyti, bet manau nesigautu - pasiaiskinimas, vietu nera...as skubu...zinau, kad nesamone darau, bet darau...ir dar kazka isterike isvadinu
tai gerai, kad kazkoks vyras issisuko, as pvz tikrai nesugebeciau, lygiai taip pat skubanti pastoviai, bet gerbiu ir kitus, idomu,kas butu, jei kiekvienas sumastytumem elgtis, taip kad tik MAN patogu butu, as jau netaikau, siai moteriai, bet is esmes
, stovi per viduri issisukimo, laukia, pats neapsisukes, cia kai buvo uzsnigti keliai. Isvada viena, ne vyras, o mazgote. Po tokiu susidurimu, iki kokiu nori isteriju gali nusiristi.

Tai mano masina buvo per pus ant saligatvio pastatyta, butum issisukus, nes kiek nueidama maciau, tai daug masinu apsisuko ten

bet siaip tai galetu tas kelias ir didesnis but... bei maziausiai problemu butu jei neuzdarinetu darzelio vartu, tai ir vietos daugiau butu kur masinas statyti ir apsisukti ...
Na as ir issisuku, bet tikrai ne visuomet merginos ten issisuka. Gal kiek ir nepatyre vairuotojos, nes viena karta tai tikrai nesupratau, kaip mergina su savo nedideliu masinuku neissisuka
Na bet kartais tai tikrai issisukti sunku buna. Maniskis MB paskui bortais lipa apsisukdamas. As viena karta ir paprasiau vyriskio, kad atlaisvintu vieta masinai apsisukt. Mainskis nenorejo eit aiskintis, o s nenorejau vel tavrkyti masinos buferio, del to, kad masina per zema, tam kad ant bordiuru laipiot. Bet vyriskis pasitaike tikrai supratingas ir pasitrauke. Dar ant chamo nebuvau uzsirovus. Nors esu macius masina ant vartu su xamjos pacuku kompanija.