

na, orkaitej man netinka receptai, nes jos senam buste neturim...

QUOTE (Laselis @ 2004 01 08, 08:48) |
Oi koki skanu as darau ! Dievuliukau kai prisimenu kaip skanu, net skrandi sutrauke! |
QUOTE (Laselis @ 2004 01 08, 10:48) |
Dievuliukau kai prisimenu kaip skanu, net skrandi sutrauke! Pastaba, jei turite tris keptuves, po 1.5 valandos plovas ant stalo! ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Laselis @ 2004 01 08, 10:48) |
Oi koki skanu as darau ! Tai va , mesyte- gb kiaulienos mente ,arba vistiena 1-3 galvos svogunu,supjaustytu smulkiais siaudeliais(as dedu tris, nes jie vistiek "pranyksta kazkur tai ![]() ![]() 2-3 morkos, tarkuotos smulkiai 800g "aukselio" ryziu(nes darau 2-3 dienom ![]() 50g sviesto aliejaus, prieskoniu Pirmiausia ijungiu orkaite 200 laipsniu ir uzkaiciu pilna arbatini vandens. Mesyte ir vista supjaustau ,"pripravinu" su visokiais prieskoniais, daznai astrokais. Apkepinu kol sukepa is mesos issiskyrusios sultys , vistyte kol graziai apskrunda. Dedu i puoda , atsparu karsciui. Po to kepinu svogunus, irgi kol pasidaro skaidrus ir lengvai paskrude. I juos idedu druskos ir 1/2 saukstelio cukraus. Juos ant mesos. Po to pakepinu morkas , bet jas tik iki minkstumo.Irgi dedu druskos, ir jei morkos neskanios , truputi cukraus , ir sviestuko. Jas ant svogunu. Po to ant viso to uzpilu kokia 100-150g kecupo(bet tb skanus) , sausus ryzius ,pabarstau 2sauksteliais druskos , ir uzpilu verdanciu vandeniu is arbatinuko , mazdaug per keturis pirstus nuo ryziu. Imetu 50g sviesto, uzdengiu dangti ir i orkaite ant apatines lentynos.Po valandos gerai permaisai viska ir i lekstes! Dievuliukau kai prisimenu kaip skanu, net skrandi sutrauke! Pastaba, jei turite tris keptuves, po 1.5 valandos plovas ant stalo! ![]() ![]() ![]() Dar PS orkaiteje nei isbega niekas , nei temperaturos reguliuoti, svarbu puodas butu tas senoviskas, na ne emaliuotas , o toks nezinau, gal aliuminis?Turiu toki "plovini" ![]() |