Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu negimdei"

QUOTE(Amiletta @ 2007 10 12, 14:43)
Labai liudna, kad taip jautiesi. Aisku neisivaziduoju ka jauti, bet tikrai svabriausia yra, kad vaikutis su tavim, ir jus abu sveiki.
Pati gimdziau naturaliai, bet man net mintis nekilo tokia, kad kurioms buvo atliktas cezaris- negimde... Tikrai ne tai yra svarbiausia. O del perkamu cezariu tai as esu neigiamos nuomones schmoll.gif

Ačiū už sureagavimą į mano pasakojimą.. 4u.gif ir kitoms ačiū..
Iš tiesų ta slogi nuotaika lydėjo kokią savaitę po gimdymo, dabar taip nebesijaučiu. Žinoma išgyvenimai vėl sukyla kai apie tai prisimenu ir pradedu mąstyti, kodėl viskas taip pasisuko ir t.t.asti ir įvertinti..
Tačiau kuo toliau, tuo labiau priimu šią patirtį tokią, kokia ji buvo.. suprantu, kad viskas buvo suplanuota iš aukščiau ir kaip galima geriausiai. Tik mum ne visada pavyksta tai supr
Papildyta:
QUOTE(Jogle @ 2007 10 12, 21:39)
Vyk is saves tokias durnas mintis kad negimdei. As niekaip nesuprantu tu mamyciu kurios is paskutiniuju kovoja kad tik joms cezario nedarytu, o paskui turi problemu su vaikelio sveikata kai jie patiria gimdymo traumas. Man paciai atliko cezari po 1 val. gimdymo ir as tikrai nesijauciu kitokia mamyte, o svarbiausia turiu sveika gyva suneli, ko turbut nebutu jei gimdyciau naturaliai.

Žinoma, svarbiausia, kad dabar galiu priglausti savo dukrytę prie krūtinės.. nieko už tai svarbiau nėra..
Tiesiog žinai, kaip kartais būna.. graužies ir nieko negali padaryti..
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 12, 21:31)
Nu šiaip, jei jau nėščia, tai reikia laugh.gif A kur jį dėsi, užrauksi? laugh.gif

darys cezari "is mandrumo" lotuliukas.gif
Atsakyti
O apie perkamus cezarius.... nenoriu būti kategoriška, bet manau, kad pirmiausia reikia būti atviroms prieš save.
Visi tie pasakymai, kad pirko cezarį dėl vaikelio saugumo, atseit šiais laikais rizikuoti ir t.t. iš tiesų tai tokį žingsnį žengdamos moterys tikrai pirmiau galvoja apie savo gerovę ir tik paskiau apie vaikelį.. aišku reikia drąsos tam pripažinti.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 12, 22:17)
darys cezari "is mandrumo"  lotuliukas.gif

Tiesiog matau, kad pas tave rodo net dvi liniuotes, todėl ir kreipiuosi.. blush2.gif o kodėl pas mane nerodo??? Juk susikūriau ir įdėjau vietoj parašo..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 12, 21:21)
Vaiko gimimas nepalyginamas su jokiu orgazmu, net simtu vienoj vietoj  wub.gif  Nors negimdziau, bet kai vaikiuka istrauke, uzpludo neapsakomi jausmai, nepakartojami ir niekuo nepakeiciami.

Kaip tai negimdei?O ką darei? Gulėjai ir laikraštį skaitei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ediliuks @ 2007 10 12, 22:32)
apie savo gerovę ir tik paskiau apie vaikelį.. aišku reikia drąsos tam pripažinti.

Papildyta:
Tiesiog matau, kad pas tave rodo net dvi liniuotes, todėl ir kreipiuosi..  blush2.gif o kodėl pas mane nerodo??? Juk susikūriau ir įdėjau vietoj parašo..

Kai parasai pasisakyma, apacioje yra zinutes nustatymai ir reikia uzdeti varnele ties "Ijungti parasa" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaK @ 2007 10 13, 10:17)

Gimdyti galima ir laikrasti skaitant (su nuskausminamaisiais) lotuliukas.gif Turbut ji turejo omeny, kad jai buvo darytas cezaris ax.gif
Atsakyti
Na, man tai visai neteko patirti gimdymo .... Mazulis velavo jau beveik 2 savaites ir....jokiu saremiu.... g.gif Aparatas fiksavo lengvus saremius, be tik retkarciais jausdavau skausmus ir tikrai ne is stipriuju.... verysad.gif Gimda ir neatsidarinejo... Kol, galiausiai, teko skubiai daryti Cezario operacija - maziuko sirdeles tonai buvo labai sumazeje verysad.gif Jei buciau galejusi rinktis, noreciau gimdyti pati, bet.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiomama @ 2007 10 13, 11:57)
Na, man tai visai neteko patirti gimdymo .... Mazulis velavo jau beveik 2 savaites ir....jokiu saremiu.... g.gif  Aparatas fiksavo lengvus saremius, be tik retkarciais jausdavau skausmus ir tikrai ne is stipriuju.... verysad.gif  Gimda ir neatsidarinejo... Kol, galiausiai, teko skubiai daryti Cezario operacija - maziuko sirdeles tonai buvo labai sumazeje verysad.gif  Jei buciau galejusi rinktis, noreciau gimdyti pati, bet.... verysad.gif

...bet svarbiausia, kad maziukui viskas gerai, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 13, 09:58)
...bet svarbiausia, kad maziukui viskas gerai, ane? mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Buvo labai labai baisu.... I operacine nuejau lotuliukas.gif apie 7val.ryto, bet jie dar lauke, kol 9val.ateis gydytojas, ir tik tada pradejo ruosti mane operacijai verysad.gif O as tas 2 val.gulejau ir klausiausi, kaip letai plaka mazucio sirdyte verysad.gif Baisu ir prisiminti....Prisigalvojau visko, bet, laimei, vaikutis visiskai sveikutis thumbup.gif
Atsakyti
aš gimdžiau pati ir mano trečias gimdymas buvo tikrai lengvas ir po to palatoj gulėjau su moterim kuriai darė cezarį.tai žinokit aš net kažkaip keistai jaučiausi,kad ji varkšiukė negali normaliai pajudėt po to pjūvio,skauda,o va man nieko,lakstau tik aplink vaiką.tai netgi manyčiau,kad ji tikrai jautėsi labiau gimdžius nei aš.
Atsakyti
QUOTE(Ediliuks @ 2007 10 12, 22:32)
O apie perkamus cezarius.... nenoriu būti kategoriška, bet manau, kad pirmiausia reikia būti atviroms prieš save.
Visi tie pasakymai, kad pirko cezarį dėl vaikelio saugumo, atseit šiais laikais rizikuoti ir t.t. iš tiesų tai tokį žingsnį žengdamos moterys tikrai pirmiau galvoja apie savo gerovę ir tik paskiau apie vaikelį.. aišku reikia drąsos tam pripažinti.

Jeigu nera pavojaus mamos ir vaikucio sveikatai, tai simtakart geriau yra gimdyti. Visu pirma, gimdymo procesas trunka ilgiau negu cezaris, todel vaikiukas turi daugiau laiko pamazu prisitaikyti prie naujos aplinkos ir nebuna tokio soko, kai iskart is pilvo istraukia i sviesa, salti ir triuksma. Antra, tikiu, kad naturaliai gimdyti vaikiukai veliau turi daugiau kantrybes, uzsispyrimo gyvenime istiktiems sunkumams iveikti ax.gif Trecia, cezaris visgi yra operacija. Tad kad ir kaip profesionaliai ji atliekama, naturalus gamtos procesas yra vistiek geriau. Ketvirta, gimdyti galima su vyru, o per cezari jis lieka uz duru. Beto, po gimdymo iskart duoda leliuka mamai, pagulet ant krutines, pazindyt, o tas turi dideles itakos pienuko gamybai. Zodziu, galeciau vardint ir vardint blush2.gif

QUOTE(RasaK @ 2007 10 13, 10:17)

Na as tik gulejau ir nedariau nieko biggrin.gif Ai, dariau, su kazkokiu studentu gincijausi, nes jis ikyriai man kiso deguonies kauke, kurios as visai nenorejau lotuliukas.gif

QUOTE(tiomama @ 2007 10 13, 11:57)
Na, man tai visai neteko patirti gimdymo .... Mazulis velavo jau beveik 2 savaites ir....jokiu saremiu.... g.gif  Aparatas fiksavo lengvus saremius, be tik retkarciais jausdavau skausmus ir tikrai ne is stipriuju.... verysad.gif  Gimda ir neatsidarinejo... Kol, galiausiai, teko skubiai daryti Cezario operacija - maziuko sirdeles tonai buvo labai sumazeje verysad.gif  Jei buciau galejusi rinktis, noreciau gimdyti pati, bet.... verysad.gif

Pas mus taip pat, tik vaikiukas ne veliau, o anksciau laiko gime. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 13, 10:56)
gimdyti galima su vyru, o per cezari jis lieka uz duru. Beto, po gimdymo iskart duoda leliuka mamai, pagulet ant krutines, pazindyt, o tas turi dideles itakos pienuko gamybai.

Na, MB buvo salia net darant Cezari thumbup.gif Man dare tik daline epid.nejautra, tai tik iki puses saves nejauciau lotuliukas.gif Ir mes nematem, kas ten vyksta, nes buvo atitverta lotuliukas.gif Ir leliuka man idave iskart thumbup.gif O uz keliu minuteliu jau jis valge mano pienuka thumbup.gif
Atsakyti