Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu negimdei"

man dare cezari UK,as pati taip pasirinkau,nes daktare paklause ar gimdysi naturalei ar rinksies cezari,tai mes su vyru pagalvojome,kad kam cia kankintis,jei yra sitokiu naujoviu dabar,tai net neabejoje pasirinkome cezari.ir esu labai patenkinta kad nepatyriau to skausmo.nes gavau pilna nuskausminima i stubura ir buvau visiskai samoninga visa operacija kuti truko vos 20 minuciu,vyras taip pat buvo salia,jokiu skausmu,nieko rolleyes.gif po operacijos ta kirpta vieta (ji yra kokio sprindzio dydzio)man sukabino tokiom kabem,vos vos auksciau gimdos,po 5 dienu jas iseme daktare,galvojau nu dabar tai busiu su randu, bet pasirodo visai ne,jau praejo pusantru metu ir beveik nesimato apsoliuciai nieko,liko tik neryski juostele,nieko daugiau. lotuliukas.gif esu labai patenkinta kad rinkomes sita naujove,ir manau jei laukciausi antro vaiko,net neabejojusi rinkciausi tik sita gimdymo buda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vip.salamandra @ 2007 11 05, 13:37)
man dare cezari UK,as pati taip pasirinkau,nes daktare paklause ar gimdysi naturalei ar rinksies cezari,tai mes su vyru pagalvojome,kad kam cia kankintis,jei yra sitokiu naujoviu dabar,tai net neabejoje pasirinkome cezari.ir esu labai patenkinta kad nepatyriau to skausmo.nes gavau pilna nuskausminima i stubura ir buvau visiskai samoninga visa operacija kuti truko vos 20 minuciu,vyras taip pat buvo salia,jokiu skausmu,nieko rolleyes.gif po operacijos ta kirpta vieta (ji yra kokio sprindzio dydzio)man sukabino tokiom kabem,vos vos auksciau gimdos,po 5 dienu jas iseme daktare,galvojau nu dabar tai busiu su randu, bet pasirodo visai ne,jau praejo pusantru metu ir beveik nesimato apsoliuciai nieko,liko tik neryski juostele,nieko daugiau. lotuliukas.gif esu labai patenkinta kad rinkomes sita naujove,ir manau jei laukciausi antro vaiko,net neabejojusi rinkciausi tik sita gimdymo buda thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu dabar suvalgys tave visos natūralistės už tai, kad PATI rinkaisi cezari lotuliukas.gif
P.S. Aš tave palaikau drinks_cheers.gif
Atsakyti
rinkomes sita naujove,

Nelabai jau čia ir nauja ta naujovė.....
Atsakyti
biggrin.gif tegul mano kas ka nori,bet mano manymu reikia priimti naujoves,jei yra tokia galimybe pasirinkti ,kodel gi ne.juk pasaulis zengia i prieki ir viskas tobuleja. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
xixi smile.gif)
Atsakyti
gal pats cerazio budas be narkozes ir nera lietuvoje naujove smile.gif ,bet as kalbu apie galimybe pasirinkti kaip tu nori gimdyti,kiek zinau lt tokiu pasirinkimu niekas nesiulo,cezari daro tik isimties atveju. lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, ir Lietuvoje būtų įmanoma susitarti dėl Cezario, bet nesu tuo visai tikra.
Va užsienyje tai tikrai populiarus toks gimdymo būdas.
O kaip gimdyti, kiekvienos reikalas (jei yra galimybė rinktis). Tik vėlgi, operacija yra operacija. Kokios jos pasekmės bus - laikas parodys. Bet tikėkimės geriausio 4u.gif
Tik apmaudu, kai yra tiek daug moterų, kurios be galo trokšta pačios pagimdyti, bet negali ir yra tokių moterų, kurios puikiausiai pagimdytų pačios, bet nenori. O visuomenės požiūris į Cezario pasirinkimą savo noru nėra teigiamas. Va tada ir tos pirmosios moterys nepagrįstai juodinamos, kad jos negimdė, kad nepajuto kas tas yra, kad prastesnės motinos, mažiau myli vaikus (nes atseit nekentėjo skausmų) ir dar aibė visokių kitokių marazmų joms pripaišoma. O taip būti neturėtų. Visi tie kaltintojai turėtų džiaugtis, kad mama ir vaikutis sveiki gyvi, nes kokiais viduramžiais to tikrai nebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2007 11 03, 19:47)
O man, kad aš "negimdžiau" jau beveik  6 metai vis primena ne kaip sakėt dūrų-dūra moteriškė, bet jos vyras, kuris tai ypač gerai žino nėštumo ir gimdymo reikalus. O kai primenu, kad išlaukiau visus sarėmius tik paskutinę minutę buvau operuota, tai labai rimtu veidu ponas praneša- bet tie skausmai tai nieko nereiškia- jei pati neišstūmei vaiko tai ir nežinai ką reiškia gimdymas.
Ačiū dievui dabar su tais ekspertais dėl jų pasipūtimo nebendraujame (seniau negalėjom išvengti- giminės), o tai ir dabar (antrasis leliukas taip pat gimė per cezarį) pareikštų, kad 9 val intensyvių sąrėmių tik linksmybės.
Kitą kartą ketinu atšauti- nesvarbu kaip pagimdei, svarbu kaip išauklėjai. Manau supras užuominą...

Nu blin tokius diedus, tai tik gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Gimdymo ekspertai atsirado
Papildyta:
QUOTE(vip.salamandra @ 2007 11 05, 16:41)
biggrin.gif tegul mano kas ka nori,bet mano manymu reikia priimti naujoves,jei yra tokia galimybe pasirinkti ,kodel gi ne.juk pasaulis zengia i prieki ir viskas tobuleja. thumbup.gif  4u.gif

Nu kažkaip pirmą kartą girdžiu, kad gydytojas klaustų ar nori cezario, ar pati gimdysi g.gif Nebent tai būtų gydytojas, pas kurį tariesi gimdyti ir mokėsi pinigėlius...
Atsakyti
As gimdziau 16 valandu, visa ta laika skatino, kaklelis nesivere, nubego zali vandenys, po to, kai atsivere viskas pagaliau, paaiskejo, kad galva vaiko aukstai, nenusileidus, ir liepe per stangas nestumt, o kentet saremius stovint ir tupciojant, kad galvute bent jau prisispaustu prie dubens.Dvi valandos su pilnu atidarymu, kai stangintis negali-oioioi, kas zino-mane supras.O baigesi viskas skubiu cezariu.(po kurio dar dvi savaites vaikstai susirietes is skausmo, nei kostelti, nei pabezdet negali)Ir jei man kas nors dristu pasakyt, kad as ne gimdziau-nepavydziu tam durneliui..
Atsakyti
jokiu pinigeliu nemokejau schmoll.gif jau anksciau rasiau,kad as gimdziau UK, ne Lietuvoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vip.salamandra @ 2007 11 06, 14:13)
jokiu pinigeliu nemokejau schmoll.gif jau anksciau rasiau,kad as gimdziau UK, ne Lietuvoje rolleyes.gif

Viskas aisku tada doh.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2007 10 30, 18:54)
tai jau.. galima pagalvot, kad cezaris - tai be skausmo.. Per pacia operacija tai nejauti, bet po to - savaite skausma jauti pjuvio vietoj..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na man skaudejo apiemenesi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 06 lapkričio 2007 - 13:25
man dare cezari UK,as pati taip pasirinkau,nes daktare paklause ar gimdysi naturalei ar rinksies cezari,tai mes su vyru pagalvojome,kad kam cia kankintis,jei yra sitokiu naujoviu dabar,tai net neabejoje pasirinkome cezari.

Va. Čia tai tikrai ne gimdymas schmoll.gif

QUOTE(Alabama @ 2007 11 06, 12:37)
As gimdziau 16 valandu, visa ta laika skatino, kaklelis nesivere, nubego zali vandenys, po to, kai atsivere viskas pagaliau, paaiskejo, kad galva vaiko aukstai, nenusileidus, ir liepe per stangas nestumt, o kentet saremius stovint ir tupciojant, kad galvute bent jau prisispaustu prie dubens.Dvi valandos su pilnu atidarymu, kai stangintis negali-oioioi, kas zino-mane supras.O baigesi viskas skubiu cezariu.(po kurio dar dvi savaites vaikstai susirietes is skausmo, nei kostelti, nei pabezdet negali)

O va čia gimdymas, ir dar koks...

Skirtumas ryškus. Ir ne būtent skausmuose, o požiūryje. Kur bandžiau viską, ką galėjau, kad vaikui būtų geriau, pakrypo į blogąją pusę - daktarai cezariu atkreipė atgal į gerąją, o kur - ai, o pofig man kentėt, geriau tegu kiti už mane viską padaro. Naujovė, madinga. Dar būt patogiau, kad vaikus supermarketuose parduotų... dry.gif Madinguose įpakavimuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 lapkričio 2007 - 18:53