Įkraunama...
Įkraunama...

Spatifilis

QUOTE(Lietuva @ 2008 07 22, 19:54)
Dovilepp,

Tai, jei tu vilnietė ir tau tinka ši mano gėlytė - žiūrėk, visai nebrangiai gali įsigyti  rolleyes.gif

mano siūloma gėlytė matosi - keliais pasisakymais aukščiau.

tikrai labai grazi gelyte, bet gaila, kad as ne is vilniaus, ir i ji nedaznai atvaziuoju verysad.gif
Atsakyti

Sveiki visi vezduniu myletojai!!!!!!!!! 4u.gif
Papildyta:
As auginu sita gelyte, jau kokius 3 metus. smile.gif Ir tikrai, kad ja nugalabint, tai reikia pasistengti. Viena karta isvaziavom atostogu ir pamirsau paliet pries tai, grizus visi lapai buvo nerealiai nusileide, viskas pagalvojau "batai", bet paliejus po keliu valandu ji atsigavo. thumbup.gif

Viskas gerai pas mane ir zydi ji ir lapu daug skleidzia, tik vis nerandu priezasties kodel lapuku galiukai dziusta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 07 22, 20:02)
tikrai labai grazi gelyte, bet gaila, kad as ne is vilniaus, ir i ji nedaznai atvaziuoju  verysad.gif

jeigu kas pageidautu Kaune, uz simboline kainyte galiu perleisti pora tokiu gelyciu mirksiukas.gif ju prieziura tikrai nesudetinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 02, 14:30)
jeigu kas pageidautu Kaune, uz simboline kainyte galiu perleisti pora tokiu gelyciu mirksiukas.gif ju prieziura tikrai nesudetinga bigsmile.gif

Netgi labai lengva sakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, ir Vilniuje siūlau tokią gėlytę wub.gif Šiuo metu kaip tik žydi

http://www.skelbiu.lt/4466350.html

Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 02, 14:30)

va stai tokias gelytes
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 02, 21:54)
va stai tokias gelytes

Agnir, gražios tavo gėlytės thumbup.gif
Atsakyti
Agnir tavo gelytes atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Man kylo toks klausymas, ar niekas lapu nenukerpa? As tai nukerpu, kai ju daug labai pasidaro. blush2.gif
Atsakyti
As tai lapu nesu kirpusi.
Niekaip nesugalvoju kaip prazydint. Pavasary persodinau, nes jau metus buvo nezydeje ir iki siol taip ir nebeprazydo g.gif

Ka darot, kad zydetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 04 rugsėjo 2008 - 12:14
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2008 09 04, 14:14)
As tai lapu nesu kirpusi.
Niekaip nesugalvoju kaip prazydint. Pavasary persodinau, nes jau metus buvo nezydeje ir iki siol taip ir nebeprazydo  g.gif

Ka darot, kad zydetu?

Nieko nedarau. Tręšiu, kada prisimenu.

Pas mane jos visos žydi. Viena nuolat ir vienu metu turėjo net 10 žiedų.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 03, 21:11)
Agnir, gražios tavo gėlytės  thumbup.gif

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 09 04, 09:15)
Agnir tavo gelytes atrodo thumbup.gif

QUOTE(Lietuva @ 2008 09 04, 15:06)
Nieko nedarau. Tręšiu, kada prisimenu.
Pas mane jos visos žydi. Viena nuolat ir vienu metu turėjo net 10 žiedų.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Tik dar neatsirado kas noretu joms naujus namucius suteikti verysad.gif o butelyje jau vietos mazoka ax.gif
As irgi nieko nedarau drinks_cheers.gif laistau ir kartais patresiu.

Lietuva, ispudingai turetu atrodyti, kai zydi 10 ziedu wub.gif
O kai ziedai pazaliuoja jus dar laukiat kol jis galutinai nuvys ar nukerpat dar zalia?
Atsakyti