Aš per Roberto receptus mačiau vieną gerą lazanijos receptą. siandien antrą kartą pagal jį darysiu. Labai skanu.
Reikia 500g. faršo (man skaniau kiaulienos su jautiena maišytas) arba 2 vištos krūtinėlių.
Jei darome lazaniją su faršu, tai į faršą sudedame prieskonius, kaip kad ruoštume kotletukus:)
Padažui reikės apie 0,3 l. pomidorų padažo.
Sudedame tarkuotas morkytes. Galima agurką, papriką, dedame tai ką turime

tik prie viso to dar įdedame mocarelą ir parmezaną.
PIRMIAUSIA pilame padažo į kepimo skardą, o tik tada dedame lazanijos lakštus. LAZANIJOS LAKŠTAI TURI BŪTI NEVIRTI. Ant lakštų pilame padažo, pamarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, kitas lakštas, padažas, mėsytė ir t.t.t.t.t.
ANT PASKUTINIO LAZAZANIJOS SLUOKSNIUO UŽPILAME PADAŽO IR VISĄ KEPIMO FORMĄ UŽDENGIAME DANGČIU ARBA ĮMAUNAME Į KEPIMO RANKOVĘ.
Kepame ne mažiau 45 min.
Tada nuimame kepimo rankovę, uždedame sūrio ir dar pakepame, kol sūris įsilydis.
skanaus:)
Man tai tikrai skanu