QUOTE(rivera @ 2009 10 03, 17:38)
Dariau ne pagal si recepta, bet jie visi labai panasus, tik kai kurios sudedamosios dalys keiciasi. Dejau kiauliena ir suri 50% riebumo, o gal riebesni
. Tai man ta lazanja ir taukuose vire ir skystoka paskui buvo, nuvaziuodavo lakstai
. Antra kart dariau su kalakutienos farsu( maliau pati, kumpi) ir suri dejau liesesni (pasirinkimas buvo nedidelis tai 45%). Ir ka
, visai kitas reikalas
, nebuvo taip riebu, lakstai neslydinejo. mmmm skanumelis, tiek silta tiek salta tiko
.
p.s. lakstu si karta neapvirinejau, dejau zalius. Tad ir darbas buvo greitesnis





p.s. lakstu si karta neapvirinejau, dejau zalius. Tad ir darbas buvo greitesnis

as farsa taip pat pati dariausi, tiksliau, kapotas kiaulinos kumpis buvo, nes ten riebaliuko ne kvapo, bet matyt tie visi pakepimai ant sviestuko, siaip svieatukas visur, suris ir t.t. Kad daug kaloriju, tai dzin - megstu skaniai pavalgyti, bet cia jau tikrai man per riebu gavosi.
Reiks kita karta, kaip pati sakai, pabandyti su kita mesyte, kitu suriu ir dar gal kokiu liesesniu pakeitimu padaryti
