
Na va, pasoviau orkaiten lazanija. idomu kas gausis, pirma karta dariau. Dariau su bologneses padazu, darzoviu (morkos, svogunai, pievagrybiai, cesnakas), baltas padazas. Lakstus pirkau kur nereik apvirti, kepu 30-40min. Prisiskaiciau cia is visu patarimu ir sumeistravau.

Na va, jau pavalgem. Gavosi laaabai liuks
aciu visoms uz idejas. Gal kiek astrumo man truko, bet MB megsta svelnius patiekalus, tai jam kaip tik




Nu paskutini kart man lazanija ziauriai nesigavo, ir nesupratau kodel
. Lapai sausi (vietom net kieti), farsas byrantis, )O neskani
) gal per aukstoj temperaturoj kepiau
. Faktas kad konteineriniai katinai gavo maisto
. Tai dabar apsiraminau su jos darymu






QUOTE(rivera @ 2009 12 29, 22:19)
Nu paskutini kart man lazanija ziauriai nesigavo, ir nesupratau kodel
. Lapai sausi (vietom net kieti), farsas byrantis, )O neskani
) gal per aukstoj temperaturoj kepiau
. Faktas kad konteineriniai katinai gavo maisto
. Tai dabar apsiraminau su jos darymu







Butinai pabandyk su gerais lakstais (zr. auksciau mano pasisakyma). As kepu, kaip parasyta ant tu geruju italisku lakstu, 200 laipsniu orkaiteje, uzdengusi folija, 25-30 min. pries pabaiga nuimu. Mesos farso padaza padarau kaip tirsta sriuba (troskinu apie valanda). Sluoksniuoju lakstai+padazas+picarelos suris. Pabaigoje padazas+picarela. Kai nuimu folija uzberiu permezano. Sekmes!
ar kas nors bandėt pačios daryt lakštus lazanijai? jei taip norėčiau recepto

QUOTE(Jurgugute @ 2009 12 18, 12:48)
Sveikos,
pirma karta kai dariau lazanija neapviriau lakstu, o kita karta apviriau. Skirtumas akivaizdus, su apvirtais zymiai skaniau ir tada nereikia sukti galvos ar to pakankamai, ar iseis kas, ar ne.
pirma karta kai dariau lazanija neapviriau lakstu, o kita karta apviriau. Skirtumas akivaizdus, su apvirtais zymiai skaniau ir tada nereikia sukti galvos ar to pakankamai, ar iseis kas, ar ne.

as pirma karta kai dariau viriau lakstus ir gavosi snipstas.
Poto biski dirbau restorane tai virejas is manes issisaipe tada bandziau su nevirtais ir gavosi

Dievinu lazanija,dedu farso,pomidoru is skardines,marinuotu agurkeliu,daug svogunu,bet mano vyras nemegsta


Dariau lazaniją iš savo gamybos lakštų. Pagalvojau, kad pagal "prigimtį" turėtų būti gaminami kaip makaronai tik kietesni. Dariau iš miltų, 3 kiaušinių ir vandens. Gavosi tikrai neblogai.
kokiame inde reikia kepti lazanija?
QUOTE(GeraSima @ 2010 01 14, 18:30)
Dariau lazaniją iš savo gamybos lakštų. Pagalvojau, kad pagal "prigimtį" turėtų būti gaminami kaip makaronai tik kietesni. Dariau iš miltų, 3 kiaušinių ir vandens. Gavosi tikrai neblogai.
dar galima ytarkuot sury ir nedet kaiausinio, bet surio negailet.Buvau radusi kazkokioj knygutej,bandziau ir gavosi normalus ne kieti lakstai

QUOTE(simoneta @ 2010 01 15, 23:51)
kokiame inde reikia kepti lazanija?
Kepimo skardeleje.
galima ir stikliniame

QUOTE(InesaP @ 2010 01 16, 23:08)
As ir moliniame esu kepusi. Tiesiog, manau, pagal dydi kuris tinkamiausias. Stai keletui asmenu kepu nedidukeje, kaip tik mazus lakstus atitinkancioje, skardeleje. Kartais, jei tik sau ir vyrui, kepu moliniuose pailguose indeliuose. O siandien didelei kompanijai kepiau su dideliais svieziais (is "Maximos") lakstais dideleje skardoje.
