Lazanija gavosi puiki

Būtinai dar darysim. O ir pusė pokelio lakštinių liko, nepaisant to, kad sunaudota jų buvo 5 sluoksniams
Klasikinės lazanijos receptą kiek pakoregavom - į mėsos padažą nedėjom saliero, nes nepernešu (atsiprašau kalbininkų

), ir muškato (muskato?) riešuto į baltą padažą, taip pat naudojom ne jautieną, o vištieną. Tiesa, ir mėsos netroškinom taip ilgai, kaip nurodyta recepte. Tiesiog truputį pakepėm/patroškinom su daržovėm ir pomidorais ir to pakako. Ir apsiribojom tik mocarelos sūriu. Bijodama, kad lakštiniai nebūtų kieti, nors ant pokelio nurodyta, kad jų virti nereikia, paruoštą pašauti į orkaitę patiekalą palaikiau apie 50 min., o tada jau dėjau į orkaitę. Niam niam
Taigi, receptas, galima sakyti, patikrintas ir labai vykęs
Kitąsyk gal reikės sugalvoti ne su mėsos, o, pavyzdžiui, daržovių ir baltu padažu. Ar pan.