QUOTE(Dorela @ 2009 09 20, 20:35)
Nežinau, ko jau visi taip atkalbinėja

Man asmeniškai kaip tik atrodo, kad muzikantai sukuria nejaukias tylos minutes - jiems gi ir pailsėti reikia, ir į wc nubėgti, nu, visgi žmonės. O tada lieka tik šakučių skimbčiojimas į lėkštes ir nejauki tyla... DJ lygiai toks pat muzikantas, tik jo instrumentai patogesni - užtenka vieno žmogaus, o ne grupės, ir muzika, manyčiau, kokybiškensė nei gyva (na, čia mano tokia nuomonė),
O visa kita, manau, priklauso tik nuo jūsų ir pasirinkto DJ. Jis gali ne ką prasčiau už bet kokį muzikantą ir įžangas pasakyti, ir žaidimus vesti. Muzika, be abejo, turėtų tik nuo susitarimo priklausyti, čia jaunieji ritmą diktuoja - aš, pavyzdžiui, paruošiau sąrašą ir diską su dainom, kurias būtinai norėjau tą vakarą girdėti, pagal kokias šokti ir t.t. Likusį repertuarą palikau pačiam Pauliui sudėlioti, jis sugebėjo labai gražiai "įpaišyti" mano dainas su savo grojaraščiu, labai mano skonį atitiko
Iš esmės tai tėra skonio reikalas, muzikantai ar DJ, gyva muzika ar įrašai. Aš samdžiau DJ ir tikrai nenusivyliau.