Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia valgyti už du... Ar neerzina?

Tikrai nepritariu tam posakiui, turi valgyti kaip ir valgiusi, jei normalus nėštumas, be komplikacijų. Juk kūdikiui svarbu kokybė , dėl vitaminų, mineralų poreikio, o ne kiekybė.
Atsakyti
neklausykit merginos, ka tos anytos, mamos, as mociutes sneka. jus valgykite tiek kiek jums norisi. musu skrandis ne siuksliu deze kad ten viska kistumem, o ypac per prievarta. kudikeliui pakaks to ka is jusu gauna. tik jokiu budu dietu nesilaikykite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 02, 13:07)
neklausykit merginos, ka tos anytos, mamos, as mociutes sneka. jus valgykite tiek kiek jums norisi. musu skrandis ne siuksliu deze kad ten viska kistumem, o ypac per prievarta. kudikeliui pakaks to ka is jusu gauna. tik jokiu budu dietu nesilaikykite schmoll.gif

Aš irgi pritariu, gi ne kalėdinė žasis kad nupenėt reikėtų. lotuliukas.gif Valgau kaip valgiau (tiesa mėgstu vaisius ir daržoves), tik kartais pasižiūrau kad išeitų pakankamai įvairus maistas, kad ir žuvies dažniau negu paprastai išsikepu.

Na ir paryčiais naktipiečių užkertu, nes atsibundu ir negaliu užmigt kaip valgyt norisi. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane dar nervina kai pasako - nestumas, ne liga o pries tai paklausia, kaip jautiesi, tai ir sakau sian, ten paskauda, nu tai kokio velnio klausti kaip jautiesi blink.gif tuomet as atreziu - as ir nesakau, kad as ligone bebe.gif
Atsakyti
Uz vaikeli valgyti nereikia, jis vis tiek pasiima tiek kiek jam reikia. O beto, kai as buvau apie 10 sav., as klausiau sito ginekologes (nes mane labai pykindavo ir as beveik nieko nevalgydavau), ji pasake, kad tokio amziaus vaikeliui tereikia tik 20 kcal. Zinoma, jam augant ir poreikia auga, bet sveiko nestumo metu turime valgyti tiek kiek visada, tik padinti dieta 250-300 kcal. Na ir zinoma, reikia stengtis maitintis kuo sveikiau, kuo daugiau vaisiu ir darzoviu valgyti, zuvies. Tuomet nereikes jokiu sintetiniu vitaminu gerti.
Atsakyti
Nors mums dar nedaug savaiteliu, bet tokio dalyko kaip valgymas uz du nepropaguoju, ir neleidziu niekam aiskinti kiek ir ko as turiu valgyt. Stengiuosi tik kaip imanoma daugiau vaisiu ir darzoviu per diena suvalgyt, bet porcijos islieka tos pacios.
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 02, 14:07)

SUTINKU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 02, 14:07)

thumbup.gif reikia vadovautis savo protu, noru, ir jausmais ir nekreipti demesio i tauskalus nestuke.gif
Atsakyti
Visiskas absurdas, kad reikia valgyti uz du mad.gif ir tiesa sakant mane erzina, kai man sako, ar pavalgiai, gi valgyk tau reikia....Manau vaikuciui pilnai uztenka tiek kiek valgo normalus zmogus tinkamu maitinimosi rezimu, manau svarbiausia maisto kokybe ir valgymo reguliarumas smile.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tai neteisingas posakys. reikia valgyti su saiku, kad nepriaugti per daug svorio. Idialiausia per nestuma priaugti 10-12 kg smile.gif
Atsakyti
Sveikos, visos nestuke.gif ir planuojancios,
daznai tenka girdeti: reikia valgyt uz du, o as i ta: tegul vyras valgo uz du, o as geriau uz du pamiegosiu tongue.gif
labai tiko toks issisukimas, nes vyras tris menesius naie sedejo su rankos traua, tai ja tikrai kilograiukai augo, o an - ne lotuliukas.gif
Atsakyti
na, kad jau siais laikais net mamos nebeliepia valgyti uz du

jei kada ne kada isgirstu tai neerzina
skirtingai nuo klausimu kaip jautiesi ir ko laukiates
brr blink.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2008 12 01, 08:32)
Su ziemuze!  bigsmile.gif tikekimes iki Kaledu pasnigs....  user posted image  lotuliukas.gif
Papildyta:

tu parasyk moderatorei Aga - ji gali redaguoti visas zinutes, nes mes pacios negalim, tai ji itrauks tave i sarasiuka, bus smagu  mirksiukas.gif

Atsakyti