Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(mica_z @ 2008 04 29, 11:30)
Stiprybės group.gif
Man ir šiandien antra diena. Sekas sunkiai, ypač kai ant stalo garuoja troškinukas vyrui doh.gif
Vyrus tikrai reikia tom 9-iom dienom kažkur ištremt ar dar ilgiau mirksiukas.gif

Tai man pasiseke, nes MB kaip tycia vis po pietu dirba, tai as is viso nieko negaminu, nes jis darbe pavalgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 04 29, 15:55)
Tai man pasiseke, nes MB kaip tycia vis po pietu dirba, tai as is viso nieko negaminu, nes jis darbe pavalgo  thumbup.gif

Tai jis namie visai nevalgo? Tada tikrai pasisekė thumbup.gif
O man viskas, pagundų nebebus, troškinį pribaigiau, kad akių nebadytų doh.gif Apsivalgiau kaip kiaulaitė blink.gif *****, o vakar taip puikiai laikiaus....
Turiu mintį, kad reiktų bausti tokias bevales kaip aš. Pvz., visaip negražiai išvadint ir pabart, kad daugiau valios atsirastų blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 29, 17:51)
Tai jis namie visai nevalgo? Tada tikrai pasisekė thumbup.gif
O man viskas, pagundų nebebus, troškinį pribaigiau, kad akių nebadytų doh.gif Apsivalgiau kaip kiaulaitė blink.gif *****, o vakar taip puikiai laikiaus....
Turiu mintį, kad reiktų bausti tokias bevales kaip aš. Pvz., visaip negražiai išvadint ir pabart, kad daugiau valios atsirastų blush2.gif  ax.gif

Fui, kokia tu negera, fui fui fui, niu, kaip negeda taip elgtis - lygiai taip pat kaip as hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Nuo rytojaus jungsiuos prie jūsų komandos 4u.gif
Paskutinį kartą laikiausi Vaikulės dietos, bet ištempiau tik 6 dienas doh.gif Labai neskanu, tą vištieną be nieko valgyt.
Tikiuosi, kad su daržovėm seksis geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 29, 11:30)
Sekas sunkiai, ypač kai ant stalo garuoja troškinukas vyrui doh.gif
Vyrus tikrai reikia tom 9-iom dienom kažkur ištremt ar dar ilgiau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif todel as visada pirma pavalgau,poto vyrus kvieciu,kai jau soti esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 29, 17:28)
Fui, kokia tu negera, fui fui fui, niu, kaip negeda taip elgtis - lygiai taip pat kaip as hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir pati fu fu fu kokia negera. Kaip negėda? Fui schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as irgi prisijungiau prie Jusu, siandien paskutine ryziu diena thumbup.gif , tik toks klausimelis iskilo, ar darzoves ir vaisius visus galima?
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 30, 08:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir pati fu fu fu kokia negera. Kaip negėda? Fui schmoll.gif

isivaizduoji, visai negeda lotuliukas.gif be to, ir oras sian nelabai koks, tai iskart mintys tokios - vasara dar neatejo, dar turiu laiko hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(deimushka @ 2008 04 30, 09:08)
Sveikos mergaites, as irgi prisijungiau prie Jusu, siandien paskutine ryziu diena  thumbup.gif , tik toks klausimelis iskilo, ar darzoves ir vaisius visus galima?

Siaip jei nori geresnio rezultato rinkis maziau kaloringus. Darzoves - kad maziau krakmolo butu, daugiau skysciu (pvz, apseik be bulviu, pupeliu ir pan), vaisius - kad nebutu labai saldus (pvz, nelabai tinka bananai(daug kaloriju), vynuoges, dziovinti persikai)
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 30, 09:46)
isivaizduoji, visai negeda lotuliukas.gif  be to, ir oras sian nelabai koks, tai iskart mintys tokios - vasara dar neatejo, dar turiu laiko hihihi.gif

Optimistė lotuliukas.gif
Fui, negera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 30, 11:44)
Optimistė lotuliukas.gif
Fui, negera schmoll.gif

stengiuos lotuliukas.gif bet va sian, pvz, dar tik zalios arbatytes geriau, gal kas ir iseis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 30, 11:07)
stengiuos lotuliukas.gif  bet va sian, pvz, dar tik zalios arbatytes geriau, gal kas ir iseis  blush2.gif

Na jau geriau. Apsižodžiavimas padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 30, 12:30)
Na jau geriau. Apsižodžiavimas padeda drinks_cheers.gif

Nea, MB nebuvimas namie padeda lotuliukas.gif
Atsakyti