Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

oi,reikia ir man pasidietinti 4u.gif nes jau siules braska scare.gif
bet as darysiu

3dienos - ryziai
3dienos - vaisiai ar darzoves
3dienos - vistos krutinele

-
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
kaip manot ar butu kokia nauda jei dieta butu: 1diena ryziu, 1 vaisiu, 1darzoviu?arba po dvi? 4u.gif
Atsakyti
As ir nusprendžiau sitos dietos pasilaikyti. Šiandien jau antra diena ryžiu. Jokio alkio nejauciu ir dar paziurejus i ryzius nesidaro bloga smile.gif . Tik as planuoju laikytis 2
+ 2 +2. nes manau bus labai sunku savaitgali, kai visa seima namuose valgyti tik darzoves ir vaisiu. Niekada nesilaikiau jokios dietos, tai man cia saves isbandymas biggrin.gif
Atsakyti
Nusivyliau sita diena verysad.gif jau penkta diena o nenukrito nei 1 kg. g.gif gal kiek zandai ikrito bet tik tiek ir pastebiu. O dar ir sportavau 2 kartus per savaite, nu dar pasilaikysiu keleta dieneliu, bet jau nera azrto.
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2009 11 20, 11:51)
Nusivyliau sita diena  verysad.gif  jau penkta diena o nenukrito nei 1 kg.  g.gif  gal kiek zandai ikrito bet tik tiek ir pastebiu. O dar ir sportavau 2 kartus per savaite, nu dar pasilaikysiu keleta dieneliu, bet jau nera azrto.

gal kazka ne taip daret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2009 11 20, 09:51)
Nusivyliau sita diena  verysad.gif  jau penkta diena o nenukrito nei 1 kg.  g.gif  gal kiek zandai ikrito bet tik tiek ir pastebiu. O dar ir sportavau 2 kartus per savaite, nu dar pasilaikysiu keleta dieneliu, bet jau nera azrto.

o kokiais kiekiais valgai?
siaip visur sakoma kad jei ryziai tai norma yra tas pakiukas100gr sausu, isvirus be druskos ir kt prieskoniu jo buna daugiau nei100gr tai vat tai dienos norma(tas akiukas virtas)

jei darzoves tai vel atitinkamai pasveri, paskaiciuoju kcal ir valgai nevirsydama 800-1200 priklausomai koks aktyvumas

jei vaisiai tai sakykim 6 obuoliai i diena yra norma ir kt vaisiai susveri ir zinai kcal mirksiukas.gif
sakykim jei vaisai tai vynuoges ir etc koloringos tai kekes per diena gali but daug
Atsakyti
Pradesiu sia dieta nuo pirmadienio.
Pries 5 metus gal laikiausi, labai patiko, nukrito keli kg. Aisku, paskui per kazkiek laiko ataugo kazkiek, bet 2 kg nukrito negryztamai.
Paskui nestumas-gimdymas-valios neturejimas. Dabar susikaupsiu smile.gif Prizadu blush2.gif

Kas su manim?
Atsakyti
sveikos merginos. man reikia numesti 10 kg, todel perskaiciau labai daug dietu, bet megstu ryzius, todel noreciau prisijungti smile.gif nuo rytdienos pradesiu triju dienu ryziu maratona smile.gif tik manau, kad i diena suvalgysiu apie pora tu pakeliu (po 100g), nes vieno kazkaip atrodo mazoka 4u.gif
Atsakyti
o negrizta is karto kg numesti? biggrin.gif
Norejau nuo rytdienos laikytis japoniskos baltymu dietos, bet man galva sukasi nuo jos ir labai sunku zuvi valgyti, negaliu pakesti, tai tenka pusbadziu sedeti.. Tai mastau gal nuo antradienio laikytis sitos dienos g.gif o kokiais kiekiais ir kiek kartu per diena reikia viska valgyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 gruodžio 2009 - 21:13
na man jau siandien antra ryziu dienele, puikiai jauciuosi, labai sotus jie, todel neina daug suvalgyti. Jokios druskos ar prieskoniu, tik koks saukstelis kecupo, bet jame 0 proc riebalu mirksiukas.gif manau dar ryt tikrai atlaikysiu. O kai pabaigsiu, butinai parasysiu, ar pasikeite svoris mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, ryziu dienos baigtos, pereiname prie vaisiu.... jau -2 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2009 12 10, 10:01)
na va, ryziu dienos baigtos, pereiname prie vaisiu.... jau -2 kg  mirksiukas.gif

O po kiek ryziu valgot ir kiek kartu per diena? Vis neprisiruosiu, bet labai noriu ir as sia dieta isbandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 gruodžio 2009 - 11:07