Įkraunama...
Įkraunama...

Mokymosi programos (kalbos, vairavimas ir kt.)

gal galit pasiulyt zodynu lietuviu - ispanu ir ispanu -lietuviu kalbos (nemokamu ar esanciu torrntuose) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2011 10 30, 13:53)
gal galit pasiulyt zodynu lietuviu - ispanu ir ispanu -lietuviu kalbos (nemokamu ar esanciu torrntuose)  4u.gif

mane taip pat domintų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(qqTis @ 2011 10 29, 17:38)
http://www.quickteacher.lt/
man šitas būdas patiko
yra torentuose ta programėlė
čia pasamoninis principas kur anksčiau greitai skaityti dalinai pagal jį mokino

aš torentų neturiu,ir man neleidžia iš ten siųstis ax.gif
įėjau į tą puslapį,kaip suprantu,čia reikia pinigus mokėti,norint atsisiųsti? verysad.gif
Atsakyti
Turiu vienkartinį kodą šiai svetainei (anglų k. vadovėlio online and mobile content)
my grammar lab
Ar įmanoma padaryti taip, kad užsiregistravus tuo vienkartiniu kodu būtų galima naudotis svetaine pastoviai?
Ačiū
Atsakyti
gal zinot kur rasti kazka vokieciu kalbos mokymuisi?
Atsakyti
Sveiki, gal zinot kur galima rasti kazka savarankiškam anglu k. mokimuisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2013 02 05, 13:08)
Sveiki, gal zinot kur galima rasti kazka savarankiškam anglu k. mokimuisi?  4u.gif

yra linkomanijoje "Anglų kalbos mokymosi kursas (audio knyga)" taip pat iejus i 5 zona yra "Anglu kalba per 25 dienas!" wink.gif
Atsakyti
turiu vairavimo testų (testaiket.lt) kodą, kuris galioja iki 07 24. man jau nebereikia, tai už simbolinę kainą galiu perleisti:)
papildomai, galėčiau duoti prisijungimus ir prie kitos sveitainės, kurioje liko nemokamai spręsti testus 7 dienas.
Atsakyti