Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 15

QUOTE(Knifofija @ 2007 10 22, 14:50)
O ką jei pas mane nėra piktžolių sad.gif , bet ačių dievui ir kurklių smile.gif

rašo, kad tie gražuoliai valgo dar kitų vabzdžių lervas ir sliekus, gali ir nebūt piktžolių irnesakyk.gif ( palyginus su anekdotiniais kaimynais, tai tie kurkliai dar ne taip baisu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 21, 16:04)
Pas mane visas kalnas knygų ir žurnalų laukia žiemos. O čia dar keletas užsilikusių nuo vasaros foto.

na toj pirmoj, jau begoniju grozis wub.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 10 22, 14:10)
Toje knygutėje paguodė - galima susidraugauti su šiuo mielu ir naudingu vabzdžiu ( jei apsaugom "gerus" augalus, tai ano piktžolių šaknų apvalgymas padės pastarųjų atsikratyt  bigsmile.gif )

nenoriu tokio draugelio schmoll.gif
Atsakyti
Manes irgi tokia draugija nevilioja schmoll.gif
Atsakyti
sveikos
Pavargau kol visas Namo aplinkos temas perskaiciau verysad.gif
Tikrai visko nuosekliai neskaiciau. smile.gif
Labai grazios nuotraukos. ypac suzavejo augalai su akmenimis.
Kadangi esame naujakuriai, ir dar tik pradedame tvarkyti aplinka, noriu paklausti, kur galima nusipirkti graziu akmenuku Vilniuje?

ir dar tik atsikelus i naujus namus, pasisodinau magnolija, nes svaigstu nuo jos rolleyes.gif
si ziema bus jai pirmutine. Tad ir nezinau kaip geriau, visdelto dengti ja ar ne? Ir kuo dengti, ji pas mane didele apie 1 m. aukscio.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 22, 10:31)
Gal zinot kokia gera nemokama programele su kuria butu galima augaliukus pasideliot, pasiplanuot?

Įdomu ar niekas neatsišaukė g.gif
Atsakyti
nu matau vida777, jau kaip ir pasiilgau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 23 spalio 2007 - 22:45
Valioooooooooo clap.gif clap.gif clap.gif , pagaliau perskaiciau (per diena) viska viska, ka priraset, kol nebuvau. Dabar galiu jau ir sneketi biggrin.gif , i kolektyva isijungti taip sakant, bet kad naktis uzejo lotuliukas.gif, visos jau parpiat.
Pasakysiu tik tiek, nuo renos kalnelio net shirdis apsalo wub.gif , einu miegot su tuo vaizdu akyse. O jau to draugo pavydziu tau nirealiai blush2.gif , jezau ir sekas zmonem su draugais...
Iki rytoj !
Atsakyti
sveikos gelininkes 4u.gif
labai noriu konsultacijos - pasodinau tulpes ir narcizus, o mano brangusis nieko nesakes "sutvarkyti" gelynus sugalvojo ir uzpyle viska mulcu blink.gif mano kvietkai isdygs pavasari? ar eiti su grebliu ta jo mulca "sutvarkyti"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dimpolina: 24 spalio 2007 - 06:33
Per mulca turetu pradygti, kitoms net patinka taip.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 24, 09:04)
Per mulca turetu pradygti, kitoms net patinka taip.

karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 10 24, 00:27)
Pasakysiu tik tiek, nuo renos kalnelio net shirdis apsalo  wub.gif , einu miegot su tuo vaizdu akyse. O jau to draugo pavydziu tau nirealiai  blush2.gif , jezau ir sekas zmonem su draugais...
Iki rytoj !

as kai ta kalnely gyvai pamaciau, tai apakau, nes fotkej to vaizdo nera schmoll.gif dabar pavasariui uzsiprasiau, kad Mb idetu zibintus, na ir zole reikes paseti rolleyes.gif o mes dar ir visa zolyna sugrewideriavom, tai kaimynai sake, jau galim ir bulves sodint tongue.gif

QUOTE(Dimpolina @ 2007 10 24, 07:32)
sveikos gelininkes  4u.gif
labai noriu konsultacijos - pasodinau tulpes ir narcizus, o mano brangusis nieko nesakes "sutvarkyti" gelynus sugalvojo ir uzpyle viska mulcu  blink.gif mano kvietkai isdygs pavasari? ar eiti su grebliu ta jo mulca "sutvarkyti"?

as po akmenim prisodinus mirksiukas.gif tikiuos isdygs tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ziuriu i mano klausimus niekas neatsiliepe? biggrin.gif
Prašau gi padekit mirksiukas.gif

Atsakyti