Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sveikutės smile.gif Aš vėl dėl tų vaistukų.Ar pastojus aspirino vistiek reikia gerti 100 mg ar mažinti dozę ir kokia flaxiparino ampuleje dozė ir ar jo galima nusipirkti be recepto,kažkas rašė,kad viena ampulytė kainuoja 11 litų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2007 10 16, 06:34)
Sveikutės  smile.gif Aš vėl dėl tų vaistukų.Ar pastojus aspirino vistiek reikia gerti 100 mg ar mažinti dozę ir kokia flaxiparino ampuleje dozė ir ar jo galima nusipirkti be recepto,kažkas rašė,kad viena ampulytė kainuoja 11 litų  blush2.gif

Laba,

aspirino nereikia mazinti ir toliau gerti po 100 mg. Fraxiparinas kainuoja apie 11 Lt., bet nezinau ar be recepto parduodamas. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2007 10 15, 22:14)
Mergaitės, jūs jau turbūt šimtą kartų kalbėjot ir aptarinėjot tai, bet gal galit man kuri padėt: kiek kainuoja pačiai (be siuntimo) tą tyrimą pasidaryt; po kiek laiko atsakymas jau yra; prieš kiek laiko reikia tam tyrimui užsiregistruot ir kur jį daro? Labai labai ačiū  4u.gif  4u.gif

Kauno klinikose 70 Lt., daro labaratorijoj, jauciu galima ten eiti be gydytojo siuntimo ir sumokejus i kasa pinigus tau juos padarys. Laukti visu triju tyrimu apie menesi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mamituke @ 2007 10 15, 18:19)
oi kad tau jos neateitu  4u.gif
man tai nervu kainuoja tai teplioja tai pilva paskausta. Hormonu nestumo tyrimus dariausi tris kartus tai dideja. tai reiskia vystomes  wub.gif vaistukus leidziuosi
pilvas melynas. Bet viska atkentesiu kad leliuka tureciau.

Ačiū blush2.gif

O tau dideliausios sėkmės! 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
Rola kada NT diena bigsmile.gif ax.gif

QUOTE(mamituke @ 2007 10 15, 17:58)
sveikutes aspirina geret iki pastojimo ir  viso nestumo metu. O fraxiparine pradedat leistis tada kada pamato sirdies veikla.

Specialiai išsiėmiau gyd. A rekomendacijas ir pamačiau, kad man rekomenduoja Clexan 20 mg/ 1 kart dienoj, nuo 6 savaitės g.gif Kaži kaip čia su tais vaistų pavadinimais ...

Mergaitės, jūs jau turbūt šimtą kartų kalbėjot ir aptarinėjot tai, bet gal galit man kuri padėt: kiek kainuoja pačiai (be siuntimo) tą tyrimą pasidaryt; po kiek laiko atsakymas jau yra; prieš kiek laiko reikia tam tyrimui užsiregistruot ir kur jį daro? Labai labai ačiū  4u.gif  4u.gif

Dar manyčiau būtų protinga paduoti tyrimams kraujuką mėnesio pabaigoje, ir kito mėnesio pradžioje užsiregistruoti pas gyd. A - na kad kai po mėnesio turėsi rezultatus kad iš karto pas jį konsultuotis jau su atsakymais galėtum eiti, tuomet tau ir visas rekomendacijas susakytų ir gydymą, jei reiktų ax.gif

QUOTE(sauda @ 2007 10 16, 06:34)
Sveikutės  smile.gif Aš vėl dėl tų vaistukų.Ar pastojus aspirino vistiek reikia gerti 100 mg ar mažinti dozę ir kokia flaxiparino ampuleje dozė ir ar jo galima nusipirkti be recepto,kažkas rašė,kad viena ampulytė kainuoja 11 litų  blush2.gif

Na pati manau neeksperimentuok, nes ne tik vaistukų pavadinimas gali skirtis, bet ir dozė - gyd. ją nustato pagal tyrimų rezultatus ir žmogų, t.y. tavo svorį ir kt. įvertina... ax.gif
Atsakyti
[quote=Eglynius,2007 10 16, 09:30]
Sveikutes 4u.gif
Rola kada NT diena bigsmile.gif ax.gif

Savaitės pabaigoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 10 16, 09:33)
Savaitės pabaigoje  blush2.gif

Laikom kumščius 4u.gif

O kokie pojūčiai bigsmile.gif gal turi nuojautą arba kokių požymių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 16 spalio 2007 - 08:37

Labukas HappyAngel,
Aš tyrimą dėl AFS dariausi Kaune vaisingumo klinikoje. Pirmą konsultacija berods 65 lt, o AFS tyrimas 45 lt. Atsakymas, turėjo būti maždaug po 10 d., bet mano užtruko ir sužinojau maždaug po 2 sav. Poryt važiuosiu į Kauną priduoti kraują antrą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2007 10 16, 09:30)
Sveikutes 4u.gif
Rola kada NT diena  bigsmile.gif  ax.gif

ir mano savaitgali. ax.gif sianakt sapnavau daug Always kraujuotu (ne mano), taip kad si menesi "praskrysiu" nes i sapnus ziuriu rimtai. jokiu NT teigiamu ir vaiku bei nestuke.gif nesapnuoju. tai kita menesi bandom ir vel.

ar ju tokius sapnus sapnuojate? kaip vertinate?
Papildyta:
QUOTE(arunele @ 2007 10 16, 09:36)
Labukas HappyAngel,
Aš tyrimą dėl AFS dariausi Kaune vaisingumo klinikoje. Pirmą konsultacija  berods 65 lt, o AFS tyrimas 45 lt. Atsakymas, turėjo būti maždaug po 10 d., bet mano užtruko ir sužinojau maždaug po 2 sav. Poryt važiuosiu į Kauną priduoti kraują antrą kartą.

As santariskese dariausi 2 tyrimus, atsakimas buvo po 3 d. bet turejo daryti dar 2. ju terminu nezinau.

as tiesiog svarstau, kodel kaune ilgai trunka, ten matyt kruvis didelis, nes Vilniuje nespecifiniu varo. viso nori Kaune pasidaryti. nors privaciose galima pasiduometi, jie gal ir gerus padaro. biskuti brangiau, bet patikimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina: 16 spalio 2007 - 08:59

QUOTE(raasula @ 2007 10 15, 11:34)
as aspirina geriua menesi iki pastojimo, o leistis vaistukus pradejau 8sav kai pmate plakancia sirdele  wub.gif  smile.gif mums vat prasidejo 13sav  nestuke.gif  smile.gif

Va, dar vėliau pamatė plakančią širdelę doh.gif man nesuprantamiausia, kai medikai skaičiuoja nėštumą nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, nugi nesamonė kažkokia schmoll.gif mano pavyzdžiui O vyksta (jei vyksta) 20-23 c.d. tai jau pagal juos turėtų būti vaisiui 5 sav, o jam būtų tik 2 sav. g.gif Nesuprantu aš tų dalykų.... bet savrbu kad išlaukė iki 8 sav ir nesaė, kad jau vaisius nesivysto ohmy.gif
Svarbu viskas gerai, sekmės jums 4u.gif
QUOTE(arunele @ 2007 10 15, 14:59)
Kalbam mes apie išankstinį aspirino ar leidžiamų vaistų naudojimą. Bet juk čia ne folio rūgšis, kuri tikrai nepakenks organizmui. O kaip elgtis, tuo atveju, kuomet pavyksta pastoti po pusmečio ar vėliau...tai kiek laiko nekenksmina gerti aspiriną, jei rekomenduoja prieš pastojimą. Kitas atvejis, jei prieš pastojimą nevartoji aspirino, o turi AFS, ir kol užsiregistruoji pas spec. tarkim Abraitį, gali patirti dėl AFS nelaimę verysad.gif , nes gi dažniausiai tai įvyksta ankstyvame nėštumo laikotarpį. Kaip manot, koks geriausias sprendimas?

Gyd. Abraitis sakė, kad tiek kiek reikia, tiek ir gerti aspiriną, aš pati jį maukiu jau beveik 6 mėn. ir lyg nieko, dar gyva tongue.gif

QUOTE(mamituke @ 2007 10 15, 17:58)
sveikutes aspirina geret iki pastojimo ir  viso nestumo metu. O fraxiparine pradedat leistis tada kada pamato sirdies veikla.
As pati Abraicio klausiau  kodel vaistu negalima leistis is karto.  Tai jis man atsake kad nerekomenduoja nes jai vaisius nesivysto del kitu priezasciu gali persileidimas ivykti, ir tada didelis nukraujavimas buti, Tai jis apsidraudziant taip rekomenduoja pamatyti sirdeles veikla ir tada jau sau ramiai leistis i pilvuka.

Nu baisu, aišku viskas logiška, bet jei vaisius nustos vystytis dar iki širdies plakimo, dėl per tiršto kraujo? Gi gali vien aspirino neužtekt? Aš turbūt vistiek vaistukus leisiuos tik sužinojus, kad pastojau.... Nu per daug aš bijau, kad galiu ir nesulaukt tos širdies veiklos verysad.gif
QUOTE(mamituke @ 2007 10 15, 18:19)
oi kad tau jos neateitu  4u.gif
man tai nervu kainuoja tai teplioja tai pilva paskausta. Hormonu nestumo tyrimus dariausi tris kartus tai dideja. tai reiskia vystomes  wub.gif vaistukus leidziuosi
pilvas melynas. Bet viska atkentesiu kad leliuka tureciau.

Šaunu, kad viskas gerai thumbup.gif O vaistukus pati leidiesi? Labai ten sudėtingas ir skausmingas tas procesas? bigsmile.gif

QUOTE(irina @ 2007 10 16, 10:03)
ir mano savaitgali. ax.gif sianakt sapnavau daug Always kraujuotu (ne mano), taip kad si menesi "praskrysiu" nes i sapnus ziuriu rimtai. jokiu NT teigiamu ir vaiku bei  nestuke.gif nesapnuoju. tai kita menesi bandom ir vel.

ar ju tokius sapnus sapnuojate? kaip vertinate?
Papildyta:

Aš jau porą metų sapnuodavau mažus vaikus, ir kad be proto juos bučiuoju, glaudžiu prie savęs ir t.t. tačiau sapnai nesipyldo - du nėštumai nesekmingi verysad.gif Dabar vėl pradėjau sapnuoti kūdikėlius, gal jau šį kartą bus sapnai pranašiški?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2007 10 16, 11:53)
1.Va, dar vėliau pamatė plakančią širdelę  doh.gif  man nesuprantamiausia, kai medikai skaičiuoja nėštumą nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, nugi nesamonė kažkokia  schmoll.gif  mano pavyzdžiui O vyksta (jei vyksta) 20-23 c.d. tai jau pagal juos turėtų būti vaisiui 5 sav, o jam būtų tik 2 sav.  g.gif  Nesuprantu aš tų dalykų.... bet savrbu kad išlaukė iki 8 sav ir nesaė, kad jau vaisius nesivysto  ohmy.gif
Nu baisu, aišku viskas logiška, bet jei vaisius nustos vystytis dar iki širdies plakimo, dėl per tiršto kraujo? Gi gali vien aspirino neužtekt? Aš turbūt vistiek vaistukus leisiuos tik sužinojus, kad pastojau.... Nu per daug aš bijau, kad galiu ir nesulaukt tos širdies veiklos  verysad.gif

2.Aš jau porą metų sapnuodavau mažus vaikus, ir kad be proto juos bučiuoju, glaudžiu prie savęs ir t.t. tačiau sapnai nesipyldo - du nėštumai nesekmingi  verysad.gif  Dabar vėl pradėjau sapnuoti kūdikėlius, gal jau šį kartą bus sapnai pranašiški?

Tai va mane irgi baisiai išmuša iš vėžių tie skaičiavimai - nes juk o gali būt skirtingai - jei gale ciklo, tai kokios čia 6 ar 8 savaitės doh.gif būtų tik kelios ir šidelės veiklos dar nematysi... schmoll.gif
Aš irgi paniškai bijau, ir jei tik dėl to kad paskui jei nelaimė vėl nenukraujuočiau, nerekomenduoja leistis vaistų anksčiau, kaip kažkuriai sakė A, tai man visai nesvarbu jei nelaimė, kas bus po to - aš papraščiausiai jos nedaleisiu rolleyes.gif ir pradėsiu anksčiau leistis - 3 - čio karto neišgyvensiu schmoll.gif

2. o aš irgi sapnuoju vis kūdikius ir sapnuoju, ir šią naktį aš buvau mama, turėjau sūnelį, ir vis bandžiau jį išsaugoti, nes net sapne toks jausmas kad kažkas nori jį atimti unsure.gif ech...nors sapnuose pabunam mamos ..
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2007 10 16, 12:10)
o aš irgi sapnuoju vis kūdikius ir sapnuoju, ir šią naktį aš buvau mama, turėjau sūnelį, ir vis bandžiau jį išsaugoti, nes net sapne toks jausmas kad kažkas nori jį atimti unsure.gif  ech...nors sapnuose pabunam mamos ..

console.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2007 10 16, 07:34)

sveikutes mirksiukas.gif
galima fraxiparine nusipirkti ir be recepto. Nezinau as dar po 11 lt niekur neradau.
as perku 10 adatu uz 130 lt tai viena iseina kad kainuoja 13 lt, o del asperino dozes mazinti nereikia
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2007 10 16, 12:53)

Nu baisu, aišku viskas logiška, bet jei vaisius nustos vystytis dar iki širdies plakimo, dėl per tiršto kraujo? Gi gali vien aspirino neužtekt? Aš turbūt vistiek vaistukus leisiuos tik sužinojus, kad pastojau.... Nu per daug aš bijau, kad galiu ir nesulaukt tos širdies veiklos  verysad.gif

Šaunu, kad viskas gerai  thumbup.gif  O vaistukus pati leidiesi? Labai ten sudėtingas ir skausmingas tas procesas?  bigsmile.gif

patikekit aspirino tikrai uztenka iki sirdeles veiklos. as pati pas abraiti lankausi ir visa nestuma zadu pas ji lankytis. jai lankausi tai reiskia ir nurodymu turiu klausyti. jis pats mano zirniuoko sirdele pamate tada tik vaistukus israse i pilva leistis. o nesivystiti gali ir del kitu problemu. o asperino tikrai uzteks. aisku jus klausykit savo giniu.
o kas liecia del leidimosi as pati nesileidziu mama man leidzia, pati nu tiesiog negaliu procesas man asmeniskai yra nelebai koks bet kenciu del savo lelytes.
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2007 10 16, 10:33)

linkiu is visos sirdeles, kad nestumo testas butu II wub.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2007 10 15, 23:14)

sveika angeliuk 4u.gif
as pati ejau be siuntimo tiesiai pas gyd . jai reikia tau informacijos parasyk man i AZ ir as tau parasysiu kur kreiptis ir kiek kainuoja. geriau daryti tyrimus tik pas abraiti, nes kituose klinikuose daro tai buna netikslu ir abraitis nepripazysta kitu tyrimu. tad geriausiai darytis tiesiai pas ji , kad nereiketu per naujo perdaryneti
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 10 16, 12:41)
sveikutes mirksiukas.gif
galima fraxiparine nusipirkti ir be recepto. Nezinau as dar po 11 lt niekur neradau.
as perku 10 adatu uz 130 lt tai viena iseina kad kainuoja 13 lt, o del asperino dozes mazinti nereikia
Papildyta:
patikekit aspirino tikrai  uztenka iki sirdeles veiklos. as pati pas abraiti lankausi ir visa nestuma zadu pas ji lankytis. jai lankausi tai reiskia ir nurodymu turiu klausyti. jis pats mano zirniuoko sirdele pamate tada tik vaistukus israse i pilva leistis. o nesivystiti gali ir del kitu problemu. o asperino tikrai uzteks. aisku jus klausykit savo giniu.
o kas liecia del leidimosi as pati nesileidziu mama man leidzia, pati nu tiesiog negaliu procesas man asmeniskai yra nelebai koks bet kenciu del savo lelytes.
Papildyta:

linkiu  is visos sirdeles, kad nestumo testas butu II  wub.gif
Papildyta:

sveika angeliuk  4u.gif 
as pati ejau be siuntimo tiesiai pas gyd . jai reikia tau informacijos parasyk man i AZ ir as tau parasysiu kur kreiptis ir kiek kainuoja. geriau daryti tyrimus tik pas abraiti, nes kituose klinikuose daro tai buna netikslu ir abraitis nepripazysta kitu tyrimu. tad geriausiai darytis tiesiai pas ji , kad nereiketu per naujo perdaryneti

as dabar perku fraksiparina camelijos vaistineje tai man 10 ampoliu kainuoja 119lt thumbup.gif smile.gif biskeli pigiau
Atsakyti