QUOTE(raasula @ 2007 10 15, 11:34)
Va, dar vėliau pamatė plakančią širdelę

man nesuprantamiausia, kai medikai skaičiuoja nėštumą nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, nugi nesamonė kažkokia

mano pavyzdžiui O vyksta (jei vyksta) 20-23 c.d. tai jau pagal juos turėtų būti vaisiui 5 sav, o jam būtų tik 2 sav.

Nesuprantu aš tų dalykų.... bet savrbu kad išlaukė iki 8 sav ir nesaė, kad jau vaisius nesivysto
Svarbu viskas gerai, sekmės jums
QUOTE(arunele @ 2007 10 15, 14:59)
Kalbam mes apie išankstinį aspirino ar leidžiamų vaistų naudojimą. Bet juk čia ne folio rūgšis, kuri tikrai nepakenks organizmui. O kaip elgtis, tuo atveju, kuomet pavyksta pastoti po pusmečio ar vėliau...tai kiek laiko nekenksmina gerti aspiriną, jei rekomenduoja prieš pastojimą.
Kitas atvejis, jei prieš pastojimą nevartoji aspirino, o turi AFS, ir kol užsiregistruoji pas spec. tarkim Abraitį, gali patirti dėl AFS nelaimę 
, nes gi dažniausiai tai įvyksta ankstyvame nėštumo laikotarpį. Kaip manot, koks geriausias sprendimas?
Gyd. Abraitis sakė, kad tiek kiek reikia, tiek ir gerti aspiriną, aš pati jį maukiu jau beveik 6 mėn. ir lyg nieko, dar gyva
QUOTE(mamituke @ 2007 10 15, 17:58)
sveikutes aspirina geret iki pastojimo ir viso nestumo metu.
O fraxiparine pradedat leistis tada kada pamato sirdies veikla.
As pati Abraicio klausiau kodel vaistu negalima leistis is karto. Tai
jis man atsake kad nerekomenduoja nes jai vaisius nesivysto del kitu priezasciu gali persileidimas ivykti, ir tada didelis nukraujavimas buti, Tai jis apsidraudziant taip rekomenduoja pamatyti sirdeles veikla ir tada jau sau ramiai leistis i pilvuka.
Nu baisu, aišku viskas logiška, bet jei vaisius nustos vystytis dar iki širdies plakimo, dėl per tiršto kraujo? Gi gali vien aspirino neužtekt? Aš turbūt vistiek vaistukus leisiuos tik sužinojus, kad pastojau.... Nu per daug aš bijau, kad galiu ir nesulaukt tos širdies veiklos
QUOTE(mamituke @ 2007 10 15, 18:19)
oi kad tau jos neateitu
man tai nervu kainuoja tai teplioja tai pilva paskausta. Hormonu nestumo tyrimus dariausi tris kartus tai dideja. tai reiskia vystomes

vaistukus leidziuosi
pilvas melynas. Bet viska atkentesiu kad leliuka tureciau.
Šaunu, kad viskas gerai

O vaistukus pati leidiesi? Labai ten sudėtingas ir skausmingas tas procesas?
QUOTE(irina @ 2007 10 16, 10:03)
ir mano savaitgali.

sianakt sapnavau daug Always kraujuotu (ne mano), taip kad si menesi "praskrysiu" nes i sapnus ziuriu rimtai. jokiu NT teigiamu ir vaiku bei

nesapnuoju. tai kita menesi bandom ir vel.
ar ju tokius sapnus sapnuojate? kaip vertinate?
Papildyta:
Aš jau porą metų sapnuodavau mažus vaikus, ir kad be proto juos bučiuoju, glaudžiu prie savęs ir t.t. tačiau sapnai nesipyldo - du nėštumai nesekmingi

Dabar vėl pradėjau sapnuoti kūdikėlius, gal jau šį kartą bus sapnai pranašiški?