Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

smile.gif
QUOTE(Eglynius @ 2007 11 11, 13:54)
Sveikutės  4u.gif

Na pastaruoju metu skaitinėju čia ir stebiuosi, kas čia su tais tyrimais darosi  g.gif  nu gal pakartojus jie kitokie būna, bet dabar sumąsčiau - jog pas irina taip nutiko tik todėl kad ji prieš antrą tyrimą gėrė aspiriną, todėl ir mano nuomonė kaip mintės - jei planuoji pastoti - būtinai gerk ir toliau jį, nes su juo tyrimų rodikliai žymiai pagerėję  bigsmile.gif  thumbup.gif
o va dėl saudos posto  g.gif  nu mano pamąstymu, jei pas tave buvo teigiamas antikardiolipidinis - tai yra toks pakitęs kraujo krešumas kuris yra įgyjamas nėštumo metu, o ne įgimtas, todėl ir po kurio laiko tyrimas tapo neigiamas, kadangi organizmas ir vėl sunormalino krešumą, tačiau pastojus manau ir vėl sutirštėja kraujukas  doh.gif čia toks moters organizmo evoliucijos raidoje įgytas sugebėjimas, kad moteris nenukraujuotų mirtinai beimdydama...tik pas mus jis yra pakitęs..  verysad.gif  na bet su aspirinu tikiuosi viskas bus  thumbup.gif

Tikra tiesa, kol nesilauki viskas gal ir normos ribose, bet, kai pastoji vyksta iv. procesai ir kraujukas ima kreseti- apsauga smile.gif
Nors man pirmas nestumas buvo l. normalus ir be jokiu problemu, kaip mano mama sako- ariau laukus, kalnus verciau, bet kai po metu pastojau antra karta- viskas baigesi nesekme g.gif
O man nei galva skauda, nei sanariu problemu turiu ir matyt buc nesuc zinojus apie si AFS , jei ne noras tureti antra leliu
gan greitai pasikeite kraujo kraujo kresumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarletukas @ 2007 11 15, 16:59)
Aciu kad taip siltai priimate mane  oro_buckis.gif

Šaunu, kad prisijungei ir pasipasakojai, juk daug lengviau kai pasidalini rūpesčiais 4u.gif
QUOTE(noanoa @ 2007 11 15, 19:16)
Siaip tai toms ,kurios turejo persileidimus,skiria po 1000mikro gramu(1mg) ir net daugiau.Bet kiekvienas gydytojas skirtingai paskiria.

aš tai geriu po 400, nes nesivystantis buvo ne dėl apsigimimo, o dėl AFS, tai geriau neviršyti tos dozė, o ypač kai jau geriu ištisai 2 metus

QUOTE(noanoa @ 2007 11 15, 19:50)
Dar pridesiu,kad aspirino nenaudojau,tik labai retai-kai galva skaudedavo.

bet šitas, kraujui skystinti aspirinas nepadeda kai skauda galvą, jis kitoks nei tas nuo galvos skausmo
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 16, 09:35)
Tuomet aisku.

yra lyg gamtos namu pagerintas aspirinas po 150 mg su priedu skrandininkam. pasiduomek interente tikrai rasi aprasyma. gerti reiks po maistuko, pienu uzsigerti negalima  schmoll.gif tai gal neko blogo neatsitiks?

Aciu!Reiks paskaityt.
QUOTE(Mintė @ 2007 11 16, 16:11)
bet šitas, kraujui skystinti aspirinas nepadeda kai skauda galvą, jis kitoks nei tas nuo galvos skausmo

Na,as paprasta ir geriau,nes is pradziu nezinojau,kad reikia ta specialu doh.gif .O krauja tai ir tas juk skystina.

Tik sio forumo deka,suzinojau daug naudingu dalyku,kuriu patys gydytojai net nera girdeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 16 lapkričio 2007 - 18:09

100mg
http://www.100metu.l...tys/thrombo_ass

150mg
http://www.100metu.l...ys/hjertemagnyl
Atsakyti
Sveikutes,

kazaks minejo del melyniu, ar jos ilgai gija? g.gif man ant plastakos atsirado net nezinau is kur, ir laikosi ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 20, 16:10)
Sveikutes,

kazaks minejo del melyniu, ar jos ilgai gija?  g.gif man ant plastakos atsirado net nezinau is kur, ir laikosi ilgai g.gif

Aš irgi nelabai supratau, kaip su tomis mėlynėmis yra: ar jos nuo AFS atsiranda, ar nuo aspirino. Man tai visada užtekdavo vos spuselėti ranką ar koją ir jau mėlynė, visa mėlyna vaikščioju. Dabar kai aspiriną geriu tai nejaučiu kol kas nei kad padaugėtų, nei kad sumažėtų melynių: kaip buvau mėlyna visa taip ir likau.
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 20, 17:10)
Sveikutes,

kazaks minejo del melyniu, ar jos ilgai gija?  g.gif man ant plastakos atsirado net nezinau is kur, ir laikosi ilgai g.gif

Man padaugejo po to kai pradejau aspirina gerti, ir anskciau greit atsirasdavo, bet dabar isvis is niekur, pvz po nakties atsikelusi rndu ir bet 1 - 1.5 sav. net nemano isnykti...bet man gerai - ramiau kai matau akivaizdzius rezultatus asprino ax.gif
Atsakyti
As tai vakar vel buvau pas Santariskiu gydytoja-reumatologe(docente)-tai paskyre ta pati gydyma kaip Jums skiria Abraitis.Tik aspirino sake galima gert nuo100iki300mg.Atseit niekur nera nustatyta ar 100 ar300mg geriau.Sakiau ,kad gersiu3men.,o tada bandysiu pastot.Tai sake,kad kai nestumo testas parodys jog nestuke.gif ,paskirs fraxiparina.
Tada dar buvau nubegus pas gine,duos siuntima i KMUK ir kita treciadieni vaziuosiu pas Abraiti.
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 11 20, 17:10)

QUOTE(Artemidė @ 2007 11 20, 18:08)
Aš irgi nelabai supratau, kaip su tomis mėlynėmis yra: ar jos nuo AFS atsiranda, ar nuo aspirino. Man tai visada užtekdavo vos spuselėti ranką ar koją ir jau mėlynė, visa mėlyna vaikščioju. Dabar kai aspiriną geriu tai nejaučiu kol kas nei kad padaugėtų, nei kad sumažėtų melynių: kaip buvau mėlyna visa taip ir likau.

Man tas pats visą gyvenimą kaip grybas pliuškis, truputi kas ir mėlynė. Nuo aspirino tai šiek tiek daugiau vasarą buvo, o dabar kai šalta tai ir mėlynių mažiau. Įsivaizduoju, kai reiks vaistukus leistis, tai pilvas bus juodas, bet man nesvarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes antifosfolipidinukes 4u.gif Jau senokai lankiausi pas jus, matau prisijunge nauju nariu, o ir "senosios" po pakartotiniu tyrimu sveiksta thumbup.gif
As kolkas laikausi neblogai, jei neskaistysim vakariniu pykinimu.... Vis dar geriu aspirina ir vakarais leidziuosi fraxiparina (nors Abraitis rekomendavo clexane, bet labai jau sunku jo gauti).
Noriu palinketi kuo daugiau antifosfolipidinukiu - nestukiu mirksiukas.gif
QUOTE(Dunia @ 2007 11 05, 21:51)
Sveikos,
siandiena su pagerejusia is savo gydytojo grizau tongue.gif jau manau galesiu spaudai pasigirti lotuliukas.gif mano pilvelis pagal gydytoja jau 16sav, geriu aspirina, leidziuosi fraxiparina, pasidarau kraujo kresumo tyrimus, kurie gereja. Sesele imdama krauja parode, kad jau vizualiai matosi, kad kraujas pagerejas, pasviesejes ir suskistejas. Bet kad kazko nebereikia  gerti ar leistis gytyojas nesake.

Aspirina sake geriau gerti vakare, o faxiparinas turi buti leidziamas tuo paciu metu kiekviena diena, as tai vakare pries miega.

Vaistinese yra parduodamos spiritines serveteles, jos supakuotos kaip pleistriukai ir jas patogu naudoti kelioneje ar kur kitur. Ir nereik sukti sau galvos su kuo cia dezenfikuoti. Mana jas pasiule sesele, ta kuri visada pasidomi mano melynemis, savijauta ir pilvuku, net nezinau kaip jai atsidekoti g.gif

Visom kuo geriausios sekmes, laikykites 4u.gif

sveikute 4u.gif smagu kad viskas gerai. Ar jau dareisi triguba genetini tyrima? uzsuk paplepet i nestukiu foruma, nesciosios sveikata skyreli, ten yra temele apie antifosfolipidini sindroma ir nestuma - bus smagu paplepet!
QUOTE(li77 @ 2007 11 14, 14:46)
Sveikutes, ilisiu pas jus pakelti nuotaikos.

pries kuri laika ir as cia daznai plepedavau.... turiu antifosfolipidini sindroma, kuri nustate KMU.

dabar isgyvenu pati graziausia laika savo gyvenime - supuojam savo 2 men. sunu.

tiesiog aspirinas ir leidziamas frakciparinas - jums nieko naujo nesakantys vaistai, ir viskas issisprende. Nestumas buvo visiskai sklandus, gimdymui tai itakos neturi, kudikiui taip pat.

Gyvenkit su viltim!!!

Aciu uz palaikyma, smagu girdet dar viena laiminga pabaiga wub.gif
Atsakyti
Laba,

kaip čia tylu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2007 11 24, 14:42)
Laba,

kaip čia tylu...  blush2.gif

sveikute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jai neklystu tai tu jau pamatei II. skaiciau temelei planuojanciu.
tyliai sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti