QUOTE(Eglynius @ 2007 11 11, 13:54)
Sveikutės
Na pastaruoju metu skaitinėju čia ir stebiuosi, kas čia su tais tyrimais darosi
nu gal pakartojus jie kitokie būna, bet dabar sumąsčiau - jog pas irina taip nutiko tik todėl kad ji prieš antrą tyrimą gėrė aspiriną, todėl ir mano nuomonė kaip mintės - jei planuoji pastoti - būtinai gerk ir toliau jį, nes su juo tyrimų rodikliai žymiai pagerėję
o va dėl saudos posto
nu mano pamąstymu, jei pas tave buvo teigiamas antikardiolipidinis - tai yra toks pakitęs kraujo krešumas kuris yra įgyjamas nėštumo metu, o ne įgimtas, todėl ir po kurio laiko tyrimas tapo neigiamas, kadangi organizmas ir vėl sunormalino krešumą, tačiau pastojus manau ir vėl sutirštėja kraujukas
čia toks moters organizmo evoliucijos raidoje įgytas sugebėjimas, kad moteris nenukraujuotų mirtinai beimdydama...tik pas mus jis yra pakitęs..
na bet su aspirinu tikiuosi viskas bus 

Na pastaruoju metu skaitinėju čia ir stebiuosi, kas čia su tais tyrimais darosi

o va dėl saudos posto

Tikra tiesa, kol nesilauki viskas gal ir normos ribose, bet, kai pastoji vyksta iv. procesai ir kraujukas ima kreseti- apsauga

Nors man pirmas nestumas buvo l. normalus ir be jokiu problemu, kaip mano mama sako- ariau laukus, kalnus verciau, bet kai po metu pastojau antra karta- viskas baigesi nesekme

O man nei galva skauda, nei sanariu problemu turiu ir matyt buc nesuc zinojus apie si AFS , jei ne noras tureti antra leliu
gan greitai pasikeite kraujo kraujo kresumas