QUOTE(KIKE @ 2008 02 12, 01:07)
Sveikos, noriu padeti savo draugei, kuri niekaip negali pastoti. Tyrimu atlikta begales, atlikti jau 3 dirbtiniai apvaisinimai, ir nieko... Pati turiu AFS ir su gydymu pavyko isnesioti is pirmo kato.
Kaip manote, o gal kas girdejo ar zino, ar gali su AFS is viso nepastoti?

Is anksto dekoju uz atsakymus
Šiaip neturėtų turėti įtakos pastojimui, nes AFS visam savo gražume pasireiškia tik pastojus - t.y. kraujas pradeda per greitai krešėti nėštumo metu. Bet tiesa ir ta, kad suskystinus kraują lengviau pastoti, visgi manyčiau, kad čia priežastys kitos
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2008 02 12, 08:01)
Kažkada esu kalbėjusi apie tai su gydytoju V.Klimu. Jis man sakė, kad pastojimui tai neturi įtakos. Jo teigimu netgi ypatingai ankstyvų persileidimų (kai kartais nespėji nėštumo nė užfiksuoti) AFS irgi negali lemti. Tiesą sakant aš šiek tiek tuo abejoju

Įdomu kokia būtų kad ir gyd. Abraičio nuomonė.
O vat Klimas, nors man jis ir labai patiko ir visoms neturinčioms šio sindromo jį rekomenduočiau, bet buvo iš tų gydytojų, kurie tikrai apie šį sindromą nenusimano, bent jau jo nuomonė visose vietose kirtosi su Abraičio. Beje, dauguma gydytojų daro tą pačią klaidą, kaip Klimas sakydami ,kad AFS nelemia ankstyvo persileidimo. Realiai yra atvirkščiai - AFS lemia persileidimus arba nesivystančius nėštumus iki 6 - 7 savaitės.