Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Karvute @ 2008 05 13, 19:33)
o dabar ivardink zmogui kokius vaistukus ir kokia doze leidiesi biggrin.gif

biggrin.gif

čia žinokit užuomaršumas dėl nestuke.gif blush2.gif

tai va mano svoris buvo prieš nėštumą - 58 kg, taigi man skyrė 100 mg aspirino ir 20 mg clexane, šis vaistas parduodamas be recepto, užpildytais švirkštukais po 0,2 ml vaistuko, kainuoja Eurovaistinėje apie 120 lt - 10 dozių rolleyes.gif
Atrodo dabar jau viskas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, jus saunuoles mirksiukas.gif labai padejot, uzsiregistravau 28 d. pas Abraiti, kad paskirtu ir vaistukus, nes mano ginei tie tyrimai buvo visai neidomus, iklijavo i kortele ir tiek. schmoll.gif Dar norejau paklasti ar jusu nekankina spuogai del sio sindromo, mane kai uzpuole pirmo nestumo metu tai niekaip negaliu atsikratyti iki siol. Kur tik tyriausi viskas gerai, o spuogai dygsta kaip grybai po lietaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2008 05 14, 08:28)
Aciu mergaites, jus saunuoles mirksiukas.gif labai padejot, uzsiregistravau 28 d. pas Abraiti, kad paskirtu ir vaistukus, nes mano ginei tie tyrimai buvo visai neidomus, iklijavo i kortele ir tiek. schmoll.gif  Dar norejau paklasti ar jusu nekankina spuogai del sio sindromo, mane kai uzpuole pirmo nestumo metu tai niekaip negaliu atsikratyti iki siol. Kur tik tyriausi viskas gerai, o spuogai dygsta kaip grybai po lietaus verysad.gif

man buvo spuogu, kai geriau dufastona, jis yra progesterono atmaina, tai nuo naturalaus progesterono, manau irgi gali berti pulingais spuogais. pasitark su gine, gal ka patars. man fucidino kremukas macijo. 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, jus saunuoles mirksiukas.gif labai padejot, uzsiregistravau 28 d. pas Abraiti, kad paskirtu ir vaistukus, nes mano ginei tie tyrimai buvo visai neidomus, iklijavo i kortele ir tiek. schmoll.gif  Dar norejau paklasti ar jusu nekankina spuogai del sio sindromo, mane kai uzpuole pirmo nestumo metu tai niekaip negaliu atsikratyti iki siol. Kur tik tyriausi viskas gerai, o spuogai dygsta kaip grybai po lietaus verysad.gif

Mane tai labiau berti ėmė tuomet kai pradėjom planuoti ir nustojau gerti KT, va tada ir pasireiškė paauglystė, kurios spuogų atžvilgiu pas mane nebuvo doh.gif
Bet, po truputį apsigydžiau su kosmetologės dermatologės pagalba, o kai pastojau šįsykį sėkmignai viskas dingo kaip nebuvo, oda lygi lygi ir skaisti thumbup.gif Gal tau ir trūksta tik pastoti mirksiukas.gif ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti

Man oda"sugedo"po pirmo nesivystancio nestumo,mat visa menesi nesiojau zuvusi leliuka-tai oda taip eme berti spuogais,turbut organizma nuodijo,praejo jau 2m.po to,bet vistiek oda tebera problematiska,kosmetikos priemones nelabai padeda doh.gif .Gal reiktu kokio viso organizmo valymo blink.gif
Atsakyti
Dar norejau paklasti ar jusu nekankina spuogai del sio sindromo, mane kai uzpuole pirmo nestumo metu tai niekaip negaliu atsikratyti iki siol. Kur tik tyriausi viskas gerai, o spuogai dygsta kaip grybai po lietaus verysad.gif

O ar odos erkutę tyreisi? Gal ji nusilpus imunitetui apsigyveno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 12:14)
O ar odos erkutę tyreisi? Gal ji nusilpus imunitetui apsigyveno  g.gif

Vaje,dar ir taip gali buti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 05 14, 11:05)
Man oda"sugedo"po pirmo nesivystancio nestumo,mat visa menesi nesiojau zuvusi leliuka-tai oda taip eme berti spuogais,turbut organizma nuodijo,praejo jau 2m.po to,bet vistiek oda tebera problematiska,kosmetikos priemones nelabai padeda  doh.gif .Gal reiktu kokio viso organizmo valymo  blink.gif

mieliu bandei valgyti? as turiu - galiu atiduoti kam nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 13:14)
O ar odos erkutę tyreisi? Gal ji nusilpus imunitetui apsigyveno  g.gif

Va del sito tai nesusimasciau doh.gif , reiks issitirt. Dermatologe surase gydymo plana, kruva priemoniu nusipirkau. Negaliu sakyti, kad nepadejo, truputi apmazejo,bet visiskai nesusitvarke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 12:57)
mieliu bandei valgyti? as turiu - galiu atiduoti kam nors g.gif

Turiu ir as ju,vaikui nuo miezio buvo israse,bet mums jos baisiai neskanu schmoll.gif .O manai gali padet? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2008 05 14, 12:20)
Vaje,dar ir taip gali buti  blink.gif

Būna ir tokia bjaurybė

QUOTE(dreziuke @ 2008 05 14, 14:30)
Va del sito tai nesusimasciau doh.gif , reiks issitirt. Dermatologe surase gydymo plana, kruva priemoniu nusipirkau. Negaliu sakyti, kad nepadejo, truputi apmazejo,bet visiskai nesusitvarke g.gif

o dermatologė nesiūlė paimti mėginį ir mikroskopiškai ištirti? Tas erkutes labai lengvai nustato, tik gydymas nemalonus, bet ko del grožio nepadarysi.

O mane nuo alaus mielių labai beria, turėjau nusipirkus tai iš vis vien spuogais išmėtė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 14, 14:36)
Turiu ir as ju,vaikui nuo miezio buvo israse,bet mums jos baisiai neskanu  schmoll.gif .O manai gali padet? blink.gif

nezinau pavalgiau gal pora dienu, paskui pabodo doh.gif
Atsakyti