QUOTE(Gaudre7 @ 2008 02 20, 01:08)
Mano keletas klausimuku- noriu pasidaryt virsutiniams priekiniams estetini plomb...kodel?? vienoj pusej
antras dantukas siek tiek ilindes vidun...maza jiems visiems vietos:)
Kodel ne breketai..aciu...pries 10 metu jau turejau juos..antra kart nelabai noriu vel juos detis...o kaip dabar matau dantys grizta atgal
Na bet nukrypau..
Kainos visu jusu vardinamos skirtingos (taip, suprantu, kad Ivanciutes reklama kainuoja) noriu is Jusu eksperciu isgirsti realias Vilniuje..
Beje, cia visos snekat bemetale keramika, keramika, cirkonis ir t.t...zinau tik viena cirkonis - brungu
Gal galit nors viena trumpai paaiskint skirtumus ir kas geriau....
Priekiniai mano balti, nejautrus ir
tvirti kaip muras,neplombuoti...trumpai -
superiniai ZUBAI is didziosios Z
gaila man ir ta estetini darytis...bet kad ta viena puse man jau kompleksa varo
nebegaliu...jau greit isvis nustosiu sypsotis
Tai vat kokios garantijos tam estetiniam??
Cia taip suprantu nuzulina danti ir deda ant jo plomba...Tai saknys visos lieka ar ne???
Na zodziu, per duag turbut klausimu cia prirasiau..bet tikiuosi kad padesite...
Aciu is anksto
Sveika

. Tikrai gaila dengti plomba tokius gerus dantukus

.
Po breketu nuemimo, ar nesiojai recensines ploksteles naktimis?
Tas antrukas ilindes i vidu, jei ji padengti plomba, tai gali trukdyti sukasti

. Todel tik gydytoja tau pasakys ar imanoma ka pagrazinti.
Jei ir darytu, tai manau, kad pasiurkstintu dantuko pavirsiu tiek , kiek reikia ir dengtu plomba , kad mazdaug sulyginti su kitais dantukais. Kadangi, tavo dantukai visiskai sveiki, tai manau tektu padaryti storesni dantuka, vien del to, kad gaila nugrezineti

. Vizualiai tai nesimatytu, tik jei galva uzriestum i virsu , nu ir pati palietus liezuviu

. Dar priklauso, kaip tavo kiti priekiniai dantukai, ar nereiketu del estetinio grozio, kad butu visi ligus grazus pakoreguoti salia esncius to ilindusio i vidu dantuko

.
Jei taip reiketu, manau per daug paaukosi, darydama estetini...

Gal geriau apsilankyti pas gara ortodonta..Kiekvienas ortodontas turi savo dantu tiesinimo taktika

. Gal pasikonsultuok su keleta geru ortodontu verciau. Paligink siulomus varintus. As taip manau, gal ir klystu..