sveikos, pasisakysiu ir as...gyvenu su jauciu ir pati tokia esu jautis jaucio metais gimusi...kas liecia santuoka ri pasakyma:arba laiminga arba visiska katastrofa, tai yra teisus....
pradzioj viskas buvo grazu, bet jis nemoka nusileisti, nors net budamas neteisus, visas pastabas priima kaip baisiausius priekaistus ir pikciausio prieso...labai daug principu turi ir ne nemano atsisakyti ju...galiausia karta isreze kad gyvena tik viena karta...to pasekoje nuejo i kaire...ir ne nemane pasakyti...paskui jau man aiskina, kad sneku be prasmes(kai bandziau visa tai aiskintis)
aplamai su jauciu, kuris moka nusileisti ir suprasti, sugyventi galima, bet jei jis yra panasus i tipini(gimes geguzes pradzioj) tada jau sunkoka...
bet ce mano patirtis...o ir tikslai musu atorodo visiskai kitokie...
o ir uzsidares, daro viska tyliai, nesitaria..
tiesiog gyvena sau...ir kartais prisimena kad turi seima...
o irnepasakyciau kad kazkuo papildo mane...
o del to kad vienu metu frazes galima pasakyti daznai pas buna..ilabai daznai uztenka zvilgznio ir jau zinau ko jis nori...manau kai zenklai per daug panasus tikrai nera labai idomu gyventi, viskas per paprasta atrodo
pradzioj viskas buvo grazu, bet jis nemoka nusileisti, nors net budamas neteisus, visas pastabas priima kaip baisiausius priekaistus ir pikciausio prieso...labai daug principu turi ir ne nemano atsisakyti ju...galiausia karta isreze kad gyvena tik viena karta...to pasekoje nuejo i kaire...ir ne nemane pasakyti...paskui jau man aiskina, kad sneku be prasmes(kai bandziau visa tai aiskintis)
aplamai su jauciu, kuris moka nusileisti ir suprasti, sugyventi galima, bet jei jis yra panasus i tipini(gimes geguzes pradzioj) tada jau sunkoka...
bet ce mano patirtis...o ir tikslai musu atorodo visiskai kitokie...
o ir uzsidares, daro viska tyliai, nesitaria..
tiesiog gyvena sau...ir kartais prisimena kad turi seima...
o irnepasakyciau kad kazkuo papildo mane...
o del to kad vienu metu frazes galima pasakyti daznai pas buna..ilabai daznai uztenka zvilgznio ir jau zinau ko jis nori...manau kai zenklai per daug panasus tikrai nera labai idomu gyventi, viskas per paprasta atrodo
QUOTE(Dianulis @ 2009 10 09, 12:43)
Labučiukas,
Va mes su vyru tai iš vis nesutariam, nors aš esu pusiau jautis, pusiau dvynys (05 21), nei vienas nenorim nusileisti, kiekvienas norim būti pranašesnis. Maniškis labai labai taupus žmogus, namisėda, o aš mėgstu kažkur nuvažiuoti, tik kad namie nebūčiau
Ir prasideda nesutarimai
Ai, dar jie nenori su niekuo bedrauti, niu turbūt ne visi tokie jaučiai 
Va mes su vyru tai iš vis nesutariam, nors aš esu pusiau jautis, pusiau dvynys (05 21), nei vienas nenorim nusileisti, kiekvienas norim būti pranašesnis. Maniškis labai labai taupus žmogus, namisėda, o aš mėgstu kažkur nuvažiuoti, tik kad namie nebūčiau

va va, kas blogiausia tarp dvieju jauciu, kad ne vienas nenori nusileisti, o jei nusileidzia tai jaucias nusivyles. O kad bus pranasesnis tai irgi konkuruoja tarpusavy, ir jei neduokdie dar moteris uz vyra pranasesne kazkur tai smugis jam. Nera gerai tokia pora...