Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų gražieji darbastaliai

QUOTE(thunder-ltu @ 2007 12 10, 00:48)
Na ir aš pasinaudosiu proga parodyti savo wallpaperį smile.gif
Kaip Jums šis? smile.gif winxp naudoju smile.gif

Man gal per daug margas atrodo mirksiukas.gif Šiek tiek rėžia akį rolleyes.gif
Atsakyti
Gal aš ne visai šitoj temoj, bet gal padėsit man kas nors. Kaip galima būtų pasidaryti ant Windows XP, kad būtų kaip Vistos apvalkalas? Labai noriu blush2.gif Būčiau labai dėkinga už pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2007 12 10, 15:29)
Gal aš ne visai šitoj temoj, bet gal padėsit man kas nors. Kaip galima būtų pasidaryti ant Windows XP, kad būtų kaip Vistos apvalkalas? Labai noriu blush2.gif  Būčiau labai dėkinga už pagalba.
Nepatariu, labai apkrauna kompo darbą, o ypač jeigu kokis lapatopas, tai jaučiasi gan stipriai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 10, 14:33)
Nepatariu, labai apkrauna kompo darbą, o ypač jeigu kokis lapatopas, tai jaučiasi gan stipriai.

pas mane kokis loptopas užvarius sau vistos marskinukus ir veikia ir dirba liux thumbup.gif nieko neletina ir nestabdo schmoll.gif vat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 10, 15:33)

Stacionarus kompas mano, be to jame ne tiek daug info, todėl nemanau, kad labai sulėtės jo darbas. Please, labai labai noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teressa: 10 gruodžio 2007 - 14:46
QUOTE(lera @ 2007 12 10, 15:40)
pas mane kokis loptopas užvarius sau vistos marskinukus ir veikia ir dirba liux thumbup.gif nieko neletina ir nestabdo schmoll.gif vat tongue.gif

Nu nu, kažin ar ilgai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 10, 14:45)
Nu nu, kažin ar ilgai ?  biggrin.gif

nu jau 6 menesiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 10, 18:02)
nu jau 6 menesiai tongue.gif

Tiktai ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 10, 17:32)

ka mažai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2007 12 10, 15:44)
Stacionarus kompas mano, be to jame ne tiek daug info, todėl nemanau, kad labai sulėtės jo darbas. Please, labai labai noriu blush2.gif

Biški paieškojau ir va ką radau ČIA rolleyes.gif Gal rasi tai ko nori mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

kazkodel nerodo mano paveiksliuko g.gif nzn net ka daryti, perskaiciau viska kas su tuo suss=ije, darau viska kaip raso ir vistiek man nerodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzd_leja: 13 gruodžio 2007 - 16:27
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2007 12 13, 16:26)
user posted image

kazkodel nerodo mano paveiksliuko  g.gif  nzn net ka daryti, perskaiciau viska kas su tuo suss=ije, darau viska kaip raso ir vistiek man nerodo  verysad.gif

kažką tikrai ne taip darei, nes per properties nerodo, kad kėlei į kokį tai int.albumą

susikurk čia albumąir tada įkelk foto, nukopijuosi eilutę kur prasideda img ir čia beliks paste padaryt
Atsakyti