aš tai periodiškai keičiu savo darbastalį
dažniausiai tai būna mano pačios darytos nuotraukos - kelionių įspūdžiai ir šiaip grožiai (taip vadinamas "mano menas") ir koleges aprūpinu pavikslais
esu naujokė, todėl nelabai dar moku įdėti paveiksliukų, bet kai išmoksiu būtinai parodysiu
QUOTE(zuasta @ 2007 10 02, 11:58)
ačiū
QUOTE(remini @ 2007 10 02, 12:11)
aš tai periodiškai keičiu savo darbastalį
dažniausiai tai būna mano pačios darytos nuotraukos - kelionių įspūdžiai ir šiaip grožiai (taip vadinamas "mano menas") ir koleges aprūpinu pavikslais
esu naujokė, todėl nelabai dar moku įdėti paveiksliukų, bet kai išmoksiu būtinai parodysiu
na tai mokykis mokykis labai lauksim,man patinka nuotraukos
Gražiai atrodo mėlyna gėlė ir mėlynas taskbaras
Suderinta gražiai
Kai naudojau Window Blinds, prie wallpaperio derindavau ir taskbarą
pakeičiau savo
QUOTE(Calaquendi @ 2007 10 04, 21:41)
Gražiai atrodo mėlyna gėlė ir mėlynas taskbaras
Suderinta gražiai
Kai naudojau Window Blinds, prie wallpaperio derindavau ir taskbarą 
aciu
na, kadangi pas mane dabar žydrojo debesėlio nuotaika, tai kompas mano irgi žydras
smagu kai kiti ateina ir nesupranta kas per debesėliai ten pavaizduoti
jei kam įdomu- tai čia Aliens arena Miunchene (stadionas)

o prieš tai buvo šitas:

o prieš tai buvo šitas:
sveikos ir as noreciau savo parodyti tik nemoku nautrauku i foruma ikelti beja gal kuri galite priminti kaip su paintu galima nufotkinti darbastali ,pamirsau jau
QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 05, 14:05)
sveikos ir as noreciau savo parodyti tik nemoku nautrauku i foruma ikelti beja gal kuri galite priminti kaip su paintu galima nufotkinti darbastali ,pamirsau jau 
sveika
aš bent taip darau;
paspaudžiu''PRINT SCREEN SYSRQ' IR TADA EINU I ''PAINT'',TEN PASTE IR VISKAS.iKELIU NUOTRAUKA I ALBUMA,NUKOPIJUOJU ADRESA IR PER ''img'' IKELIU ČIA
QUOTE(remini @ 2007 10 05, 13:44)
na, kadangi pas mane dabar žydrojo debesėlio nuotaika, tai kompas mano irgi žydras
smagu kai kiti ateina ir nesupranta kas per debesėliai ten pavaizduoti
jei kam įdomu- tai čia Aliens arena Miunchene (stadionas)

o prieš tai buvo šitas:

o prieš tai buvo šitas:
Turėtų būti gražu, tik kad labai maži paveiksliukai - neįžiūriu :/