Įkraunama...
Įkraunama...

užkimęs balsas

Labai seniai cia diskutuota...
Bet mano panelei ryt dainavimas, o si ryt tokia pakimus pabudo (pries tai keleta dienu slogavo).
Greitos pagalbos variantu gal kas turit?
(skalavimas soda, homeovox.... gal dar ka?)
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2009 05 15, 12:01)
Labai seniai cia diskutuota...
Bet  mano panelei ryt dainavimas, o si ryt tokia pakimus pabudo (pries tai keleta dienu slogavo).
Greitos pagalbos variantu gal kas turit?
(skalavimas soda, homeovox.... gal dar ka?)

Inahaliacijos, kamparo kompresas ant kaklo, brochcum
http://www.100metu.l...ulio/bronchicum tabletės
Atsakyti
Labukas, mano mažytė irgi užkimus verysad.gif Ir kartais tas balselis būna normalus, o kartais tai net verkia visa pridusus verysad.gif Nei slogos nėra, nei gerklytė raudona. Pasiskaičiau jūsų patarimus, bandysiu naudotis, Dar kažkokioj tenoj skaičiau, kad padeda šaltalankių aliejus smile.gif
Atsakyti
Mano mergaitei 2,5 metu ir ji labai daznai buna pakimusi, nors neserga, nerekauja. Detalesnio gerkles tyrimo nesidareme, nes butu reikalinga narkoze. LOR sake, kad galbut del refliukso, bet mums jo konkreciai nenustate. Gal zinote kokios dar priezastys galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2015 04 22, 21:59)
Mano mergaitei 2,5 metu ir ji labai daznai buna pakimusi, nors neserga, nerekauja. Detalesnio gerkles tyrimo nesidareme, nes butu reikalinga narkoze. LOR sake, kad galbut del refliukso, bet mums jo konkreciai nenustate. Gal zinote kokios dar priezastys galetu buti?

mes esame praktiškai visada užkimę, įtaria refliuksą, bet dėl viso pikto tikrinomės balso stygas, ir visai nereikia narkozės, ir procedūra paprasta, įkiša plonutį vamzdelį į nosyte ir viską mato, greita ir neskausminga.
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2015 11 17, 14:13)
mes esame praktiškai visada užkimę, įtaria refliuksą, bet dėl viso pikto tikrinomės balso stygas, ir visai nereikia narkozės, ir procedūra paprasta, įkiša plonutį vamzdelį į nosyte ir viską mato, greita ir neskausminga.

Mes kai buvome pas LOR tai tik dukrytei issiziojus gerklyte apziurejo, o detalesnei apziurai sake reikia narkozes. Mums taip pat refliuksa itarinejo, liepe pieno nebeduoti vakarais ir stebeti balseli. Bet pieno seniai nebegeriam, o balsas daznokai buna pakimes
Atsakyti