Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(marlena24 @ 2008 11 19, 10:29)
Tai mano asmenine paslaptis mirksiukas.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu gal ir mums praverstu...
Atsakyti
QUOTE(j.lo @ 2008 11 19, 09:51)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nu gal ir mums praverstu...

merginos as cia apie vitaminus norejau paklausti , ar jus naudojat , ar vyrus maitinat kokius vitam? ir kokie gerina zirniukus ?
g.gif
Atsakyti
As geriau tik Thera M vitraminus ir vyra maitinau, db, kai as nestuke.gif , tai gydytoja sake nebegert ju, tik folio rugsti 4u.gif
Atsakyti
dekui
Atsakyti
Merginos, oas niekaip negaliu suprasto to Duphaston.Jis vienoms skiriamas nestumui islaikyti, bet kitoms mm issaukti. Kaip tas pats vaistas gali atlikti tokias priesingas funkcijas? g.gif O jei asbtarkim laukiuos ir geriu Duphaston, ar jis nesukels kraujavimo jei gali issaukti mm?Kazkokia mistika g.gif
Atsakyti
Daugiausia Duphaston naudojamas ciklui reguliuoti, taip pat jis naudojamas nestumui palaikyti iki triju menesiu ir geltonkunio nepakankamumui gydyti. smile.gif
Atsakyti
Butent mirksiukas.gif Man jis ir skirtas nestumui palaikyti 4u.gif
Atsakyti
Ar jum plaukuotumas nepadidejes nuo Duphastono?
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 11 20, 21:05)

netraumuok tu manęs taip žiauriai,nes bijosiu gert blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 11 20, 22:05)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na del plaukuotumo nepastebejau,bet ,kad svoris padidejo,tai jauciu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(smekliuke69 @ 2008 11 19, 18:05)
merginos as cia apie vitaminus norejau paklausti , ar jus naudojat , ar vyrus maitinat kokius vitam? ir kokie gerina zirniukus ?
g.gif

man asmeniskai gydytoja patare vartot Elevit vitaminus,o vyo zirniukams labai padejo Profertilis 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau, tikrai nepadidejo man plaukuotumas lotuliukas.gif Ir svori neuzaugo,o nukrito, bet cia matyt del nestumo g.gif jauciu, kad rubai biski kabo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 11 20, 21:05)

tik neaišku ar nuo duphastono, ar nuo organizme "išsiderinusių" harmonų plaukuotumas padidėjo, bet labai nedaug. Pradėjus gerti duphastoną svoris padidėjo 3 kg doh.gif
Atsakyti